E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 14 Μαίου 2013

Τρίτη 14 Μαΐου 2013


Κριός
21/3-20/4

Η σημερινή Τρίτη, αγαπητέ Κριέ, θα σου δημιουργήσει κάποια προβληματάκια εκεί που δεν τα περιμένεις, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη από τον Καρκίνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου. Μάλιστα, τα περισσότερα θα οφείλονται σε άτομα από τα οποία περιμένεις μια άλλη συμπεριφορά. Αντί να σε παίρνει από κάτω, έχε το νου σου για να αποφύγεις κάθε κακοτοπιά και περίεργη κατάσταση, που θα σε αποσυντονίσει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, θα είναι σε μια καλή μέρα και θα μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου, αρκεί να μην αφήσεις μικρές παρεξηγήσεις να επηρεάσουν τη διάθεσή σου. Βάλε καλύτερα το χιούμορ σου να λειτουργήσει πυροσβεστικά. Αν είσαι αδέσμευτος, η προσωπικότητά σου μπορεί να λάμψει σήμερα σε διάφορες κοινωνικές συναναστροφές. Κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία δεν αποκλείεται…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου κινείται σε πολύ καλά επίπεδα, φίλε Κριέ, και δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα. Ακόμα και όλα εκείνα τα ζητήματα που δεν προχωρούσαν, θα αρχίσουν σιγά-σιγά να εξελίσσονται και μάλιστα προς το καλύτερο. Δείξε προσοχή στα οικονομικά ζητήματα, που μπορεί να σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου. Τα έκτακτα έξοδα καιροφυλακτούν.



Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, τα πράγματα θα είναι κάπως δύσκολα για εσένα. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί η αλήθεια είναι πως αρκετά πράγματα αλλάζουν, αλλά ίσως αυτό συμβαίνει με πιο αργούς ρυθμούς απ’ όσο θα ήθελες. Να ξέρεις ότι σε λίγο όλα θα εξελιχθούν προς όφελός σου, αρκεί να μην πάρεις τώρα αποφάσεις υπό καθεστώς πίεσης, γιατί ρισκάρεις να διαλύσεις τις βάσεις που με τόσο κόπο έχεις βάλει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, η σημερινή μέρα μπορεί να σε προβληματίσει σχετικά με τη σχέση σου, αλλά αν δεις τα πράγματα κι από την πλευρά του συντρόφου σου, θα πάρεις τις απαντήσεις σου, χωρίς να μπλέξεις σε δυσάρεστες συζητήσεις, που ίσως δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, κράτησε την καλή σου διάθεση για το αποψινό βράδυ. Οι συνθήκες ευνοούν τις γνωριμίες…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου απόφυγε τις διενέξεις και μη δίνεις συνέχεια σε σχόλια που μπορεί να σε αποσυντονίσουν, φίλε Ταύρε. Προσοχή στα οικονομικά ανοίγματα. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για τέτοια… Προσπάθησε, με όλες σου τις δυνάμεις, να μείνεις σταθερός στην κάλυψη των χρεών σου και μην δημιουργείς και άλλα.


Δίδυμοι
21/5-21/6

Μην ασχολείσαι σήμερα με επαγγελματικές υποθέσεις που είναι πέρα από τη δική σου αρμοδιότητα, αγαπητέ Δίδυμε, όσο κι αν αυτές σε επηρεάζουν έμμεσα. Φρόντισε να είσαι ψύχραιμος και να μην χαλάσεις την ημέρα σου, προσπαθώντας να βγεις από τη στασιμότητα στην οποία νιώθεις ότι έχεις μπει, γιατί δεν θα καταφέρεις και πολλά. Γενικά, καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην πιέζεις τα νέα ξεκινήματα. Θα μπουν όλα σε σειρά, αλλά προς το παρόν χρειάζεται υπομονή.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, μπορούν να μπουν σε σειρά, αρκεί να αποφασίσεις να εκφράσεις τα παράπονά σου στο σύντροφό σου. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να λυθούν τα κοινά σας προβλήματα. Αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, κανόνισε σήμερα μια βόλτα με φίλους και άφησε την ανοιξιάτικη βραδιά να λειτουργήσει θετικά, για φλερτ και έρωτες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, τα πράγματα παίρνουν την τροπή που επιθυμείς και όλα τα εμπόδια σιγά-σιγά εξαφανίζονται. Οι ιδέες σου θα βρουν την ανταπόκριση που ζητάς από τους συναδέλφους σου και θα ικανοποιηθείς, τόσο συναισθηματικά όσο και ηθικά. Απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές και τα ανοίγματα.


Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, κάποια δικά σου, πολύ προσωπικά θέματα θέλουν αντιμετώπιση και μόνο εσύ μπορείς να τα λύσεις. Μην αγχωθείς, επειδή νόμιζες ότι είχες ξεμπερδέψει. Βάλε τα κάτω και πάρε αποφάσεις, αυτή τη φορά όμως οριστικές. Μην φοβάσαι τις αλλαγές, γιατί οι περισσότερες θα είναι προς όφελός σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Καρκίνε, μπορείς να κάνεις μια ήρεμη κουβέντα με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις, σε κάποια θέματα που σε απασχολούν. Πάντως, οι ανασφάλειες που αισθάνεσαι δεν έχουν υπόσταση και δεν πρέπει να τις αφήνεις να μπαίνουν ανάμεσά σας. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, δείξε την ευχάριστη πλευρά σου σήμερα σε όποιον σε πλησιάσει. Αν προσπαθήσεις, θα τα καταφέρεις… Είναι σίγουρο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, γιατί η ένταση που αισθάνεσαι μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα. Θα προκύψουν κάποια προβλήματα σήμερα, που σε θέλουν ψύχραιμο. Μην κάνεις περιττά έξοδα, αν θέλεις να δεις αισθητή βελτίωση στα οικονομικά σου.


Λέων
23/7-23/8

Θετικές εξελίξεις σε περιμένουν σήμερα, αγαπητέ Λέων, και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις αρκετά ζητήματα, που αφορούν τόσο στις φιλικές όσο και στις οικογενειακές σου σχέσεις. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία ανεκμετάλλευτη για να βάλεις σε σειρά ό,τι σε απασχολεί και έχει να κάνει με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, μπορούν να πάνε πολύ καλά, αφού θα νιώθεις έντονη την ανάγκη να μιλήσεις στο σύντροφό σου για το πώς αισθάνεσαι. Αυτό από μόνο του μπορεί να δώσει στη σχέση σου μια άλλη ώθηση και να νιώσεις πολύ όμορφα. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, μην χάνεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Σύντομα θα γνωρίσεις αυτόν ή αυτήν που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, θα χρειαστεί ώριμη σκέψη για να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Φρόντισε λοιπόν να φιλτράρεις τις πληροφορίες που φτάνουν στα αφτιά σου. Φυλάξου από οτιδήποτε μπορεί να σε βγάλει εκτός οικονομικού προγραμματισμού και μην ανοίγεσαι σε έξοδα.


Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, νιώθεις αρκετά καλύτερα από τις προηγούμενες ημέρες και έχεις την όρεξη να κάνεις αρκετές αλλαγές και να πάρεις αποφάσεις, που θεωρείς ότι θα βελτιώσουν τη ζωή σου. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις μέσα στον ενθουσιασμό σου. Προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος σε κάποιες επιλογές και μην αφήσεις έξω από αυτά που σε απασχολούν τα δικά σου άτομα, που μπορούν να σε βοηθήσουν σημαντικά και μάλιστα χωρίς να ζητούν ανταλλάγματα...

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, είναι γεγονός ότι προσπαθείς αρκετά μέσα από συζητήσεις με το σύντροφό σου να βρείτε λύσεις, που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο, στο οποίο μπορεί να έχει βρεθεί η σχέση σας. Μην παρασυρθείς σε εντάσεις και πέρασε ένα ήρεμο βράδυ μαζί του, εκδηλώνοντας τον ρομαντισμό αλλά και τον ερωτισμό σου. Το χρειάζεστε και οι δύο...

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Παρθένε, περνάς μια ήρεμη φάση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να προωθήσεις τους στόχους που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Κάποιες καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα και ίσως σε αγχώσουν περισσότερο από ό,τι συνήθως. Μην το βάζεις όμως κάτω και συνέχισε τις προσπάθειές σου να πετύχεις. Στα οικονομικά σου, χρειάζεται αυτοσυγκράτηση.


Ζυγός
23/9-22/10

Θα πρέπει σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, να συγκρατήσεις τα νεύρα και το άγχος σου, ό,τι κι αν γίνει. Η στασιμότητα, αλλά και τα εμπόδια που αντιμετωπίζεις, θα σε φέρουν κάποια στιγμή στα άκρα και ακριβώς εκείνη τη στιγμή χρειάζεται ψυχραιμία και ήρεμη αντιμετώπιση, για να μπορέσεις να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις. Ξεκίνησε με τα πιο παλιά προβλήματα που σε απασχολούν και συνέχισε με τα νέα ζητήματα που έχουν προκύψει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου τα προβλήματα και βρες χρόνο για να περάσεις ένα όμορφο βράδυ με το σύντροφό σου. Κι αν ακόμη έχεις για μόνιμη παρέα την μοναξιά, μπορείς να βρεθείς με φίλους σου και κάτι καλό μπορεί να σου προκύψει εκεί που θα πας. Μην αφήσεις πάντως το σημερινό βράδυ να σε βρει με κακή διάθεση και κλεισμένο στο σπίτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου θα σε προβληματίσει αρκετά αν είσαι Ζυγός, αλλά αφού έχεις δουλέψει στο παρελθόν, βάζοντας κάποια πράγματα σε σειρά, θα εξελιχθούν όλα όπως θέλεις. Φρόντισε μόνο τον οικονομικό σου προγραμματισμό και μην παρασύρεσαι σε έξοδα, που δεν μπορείς να καλύψεις.



Σκορπιός
23/10-22/11

Βρίσκεσαι σε μια ιδιαίτερα ευάλωτη φάση, αγαπητέ Σκορπιέ, και αυτό σε συνδυασμό με το ότι σου έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις, σε κάνει να νιώθεις πολύ πιεσμένος και αγχωμένος. Χρειάζεται να περιορίσεις την ευαισθησία αλλά και την ευθιξία σου, για να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα και αποτελεσματικά τις καταστάσεις. Προσοχή στον εκνευρισμό, ο οποίος θα είναι κακός σύμβουλος και θα σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, τα αισθηματικά σου μπορούν να σου χαρίσουν ευχάριστες στιγμές σήμερα, αρκεί να αποφύγεις τις δυσάρεστες κουβέντες και να επικεντρωθείς μόνο στα καλά της σχέσης σου. Μην ξεχνάς την εύνοια της Αφροδίτης, που εξακολουθεί να κινείται στους Διδύμους και σε κάνει άκρως ερωτικό και ακαταμάχητο. Ειδικά οι αδέσμευτοι του ζωδίου, αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείτε…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, θα είσαι αρκετά παραγωγικός και θα μπορέσεις να κάνεις αρκετές αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Αρκεί να το κάνεις συγκεντρωμένος και χωρίς να επηρεάζεσαι από τα σχόλια άλλων. Στα οικονομικά σου πρέπει να συγκρατηθείς και να μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές.


Τοξότης
23/11-21/12

Τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά για εσένα, φίλε Τοξότη, αυτήν την Τρίτη. Αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν, θα μπουν σε μια σειρά και θα μπορέσεις να προχωρήσεις με τα σχέδιά σου, που εδώ και καιρό νιώθεις πως έχουν φτάσει σε αδιέξοδο. Μη διστάσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές και μην απομακρύνεσαι από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Μπορείς να πάρεις μεγάλη χαρά από τη συμπαράσταση των δικών σου ανθρώπων.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, ό,τι σε προβληματίζει μπορεί να λυθεί σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, αρκεί να δείξεις καλή διάθεση και διαλλακτικότητα. Μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει το βράδυ αυτής της ημέρας. Ειδικά εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, δείξε τα συναισθήματά σου στο άτομο που σου αρέσει και η ανταπόκριση που θα έχεις, θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, περιόρισε το άγχος της δουλειάς και μην προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες μόνος σου, γιατί χρειάζεσαι οπωσδήποτε και λίγη ξεκούραση. Ζήτησε τη βοήθεια των συνεργατών σου και μοίρασε δίκαια τις διάφορες εργασίες. Στα οικονομικά σου, θα έχεις μία αύξηση των εσόδων σου από κάποιες ξεχασμένες πηγές.


Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, είναι πολύ πιθανό να νιώθεις ότι τίποτα δεν προχωρά και πως όλα σου τα σχέδια έχουν κολλήσει στο ίδιο σημείο. Η στασιμότητα κάποιων ζητημάτων είναι σημάδι των καιρών. Μην τα χάνεις και μην απογοητεύεσαι. Εξάλλου, αν κάνεις λίγο υπομονή, θα δεις πως οι καταστάσεις εξελίσσονται θετικά, αλλά ίσως χρειάζεται να κάνεις κάποιες μικρές αλλαγές στα πλάνα σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου αυτό το βράδυ. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές συνθήκες που θα δημιουργηθούν, για να γνωρίσεις καλύτερα το άτομο που σε ενδιαφέρει. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, μην τα περιμένεις όλα έτοιμα. Κάνε κι εσύ την προσπάθειά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Αιγόκερε, στη δουλειά σου θα προκύψουν προτάσεις, που χρειάζονται σκέψη και ψυχραιμία. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, κυρίως αν συμπεριλαμβάνουν και κάποια οικονομική συναλλαγή. Συμβουλέψου τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και έχουν μεγαλύτερη πείρα από εσένα, ώστε να δεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα.


Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα περάσουν από το μυαλό σου πολλές σκέψεις για αλλαγές, βελτιώσεις και ανακατατάξεις. Μην κάνεις τίποτα, πριν ζυγίσεις όλα τα δεδομένα. Η ευαίσθητη πλευρά σου σε κάνει παρορμητικό, ειδικά όταν αισθάνεσαι πληγωμένος. Έχε το νου σου, διότι ίσως να σε χρειαστούν κάποια δικά σου άτομα. Μην τα απογοητεύσεις, δείξε τους το ενδιαφέρον σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, θα περάσεις πολύ όμορφα, γιατί η διάθεσή σου θα είναι ιδιαίτερα ερωτική και θα έχεις την ανάλογη ανταπόκριση από το σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, αφήστε τη γοητεία σας να λειτουργήσει και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν. Ο έρωτας παραμονεύει και πολύ γρήγορα θα εμφανιστεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου σήμερα θα έχει αυξημένες απαιτήσεις, φίλε Υδροχόε. Κάνε ό,τι χρειάζεται, αλλά μην ανοίγεσαι σε όλους και μην συζητάς τα σχέδιά σου, αν δεν είσαι σίγουρος για τους συνομιλητές σου. Προσοχή στα οικονομικά ζητήματα, γιατί σήμερα θα προκύψουν έξοδα εκεί που δεν τα περιμένεις.


Ιχθείς
20/2,20/3

Οι ιδέες σου σήμερα είναι πολλές και σπουδαίες, αγαπητέ Ιχθύ, και η ενέργεια που έχεις σε κάνει να τρέχεις, για να υλοποιήσεις όσα περισσότερα μπορείς. Η μέρα είναι καθ’ όλα ευνοϊκή, για να πραγματοποιήσεις πολλά από αυτά που σκέφτεσαι, αρκεί να δείξεις μια ώριμη στάση και υπομονή απέναντι στις καταστάσεις. Αν νομίζεις ότι υπάρχουν άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον που μπορούν να σε βοηθήσουν, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να τα πλησιάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου χρειάζονται προσοχή, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, γιατί η ένταση όλης της εβδομάδας μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες σε κουβέντες που θα κάνεις με το σύντροφό σου. Και αν ακόμη δεν έχει βρεθεί το άτομο που θα σε ξεσηκώσει ερωτικά, απόβαλε την πίεση που νιώθεις και θα δεις ότι κάτι καλό σε περιμένει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Προσοχή στα ζητήματα της δουλειά σου, φίλε Ιχθύ. Θα χρειαστεί να έχεις το νου σου για καινούργιες συνεργασίες ή συμφωνίες, που θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα. Μην κάνεις σπατάλες, μην ξοδεύεις από τις οικονομίες σου και δείξε λίγη υπομονή, σε σχέση με επιθυμίες, που μπορούν να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger