E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Παππάς σε Τατσόπουλο: Είσαι η αριστερά των gαy parade

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Αγρία κόντρα με σκληρούς χαρακτηρισμούς ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον Πέτρο Τατσόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ και τον Χρήστο Παππά της Χρυσής Αυγής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την άρση ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια έξω από το θέατρο Χυτήριο.

Ο κ. Τατσόπουλος ζήτησε να μην αρθεί η ασυλία του γιατί δεν θέλει να δικαιώσει τους Χρυσαυγίτες. 

Μάλιστα ολοκληρώνοντας την ομιλία του διάβασε ένα κείμενο που είχε γράψει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς στο περιοδικό του κόμματός του με αφορμή τη συμπλήρωση των 33 χρόνων από την αυτοκτονία του Αδόλφου Χίτλερ.

«Εμείς οι Έλληνες εθνικοσοσιαλιστές θα σταθούμε προσοχή» στην επέτειο της αυτοκτονίας του Χίτλερ και της Εύα Μπράουν, ανέφερε στο κείμενό το ο κ. Παππάς και χαρακτήριζε τον Χίτλερ «Φύρερ του γερμανικού Ράιχ» και «οραματιστή της ενωμένης Ευρώπης». «Στις καρδιές μας φουντώνει η πίστη» και «ο αγών συνεχίζεται», συμπλήρωνε.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο βουλευτής της Χ.Α., ο οποίος εξύμνησε τον εθνικισμό και είπε πως οι βουλευτές και τα μέλη της είναι προστάτες της εθνικής συνείδησης και υποστήριξε πως δεν ζητάει να εγκληθεί ο Τατσόπουλος για την επίθεση εναντίον του αλλά για εξύβριση του Κολοκοτρώνη.

Μάλιστα είπε για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι «σήμερα απέδειξε τι σημαίνει Αριστερά. Η Αριστερά των gαy parade, η Αριστερά που δεν έχει ανδρισμό. Έβαλε την ουρά στα σκέλια».

Αναφερόμενος στο κείμενο που διάβασε ο Πέτρος Τατσόπουλος από το περιοδικό της Χ.Α. είπε «ευχαριστώ που τιμήσατε τα γραπτά της νιότης μας. Ο εθνικισμός είναι η νιότη του κόσμου, ο εθνικισμός θα νικήσει. Σε αυτόν ανήκει το μέλλον του κόσμου».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρ. Παππάς δεν αποκήρυξε κείμενο με το οποίο εξυμνούσε τον Χίτλερ.

Η άρση ασυλίας του απορρίφθηκε ύστερα από ονομαστική ψηφοφορία.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger