E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ψηφίστε Ελλαδα και ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ!

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013


Αποθεώθηκαν οι ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ στήν πρόβα τζενεράλε του σημερινού β ημιτελικού όπως το INFE Greece το σωματείο των οργανωμένων φαν που είναι δίπλα στην Ελληνική αποστολή μας πληροφορεί.

Τα δικά μας παιδιά τα δίνουν όλα επάνω στην σκηνή είναι γεμάτα ενέργεια κέφι και ξεσηκώνουν το στάδιο με την εμφάνιση τους και με τον Αγάθωνα σταθερή αξία για το Alcohol is free,μ ένα τραγούδι που ξεσηκώνει την αίθουσα και που ευελπιστούμε σε λίγες ώρες να μας δώσει το εισητήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Οπως μας ενημέρωσε το γκρούπ,η εξεδρα που έχει δημιουργήσει το INFE Greece τους δίνει δύναμη και κουράγιο για να καταφέρουν το πολυπόθητο στοίχημα της πρόκρισης.

Ευχή ΄ολων μας να είμαστε η πρώτη χώρα των Βαλκανίων που θα περάσει για το Σάββατο μιάς που ο α ημιτελικός έφερε κάποιες εκπλήξεις.

Το INFE Greece το αρχαιότερο Ελληνικό σωματείο των οργανωμένων φαν της eurovision δια μέσω του υπευθύνου δημοσίων σχέσεων του Μάκη Χαραλαμπόπουλου,καλεί τους απανταχού Ελληνες εκτός χώρας δηλαδή αυτούς που έχουν δικαίωμα ψήφου αλλά και όλους όσους τους αρέσει το τραγούδι μας να το στηρίξουν και να μην πάει ούτε μια ψήφος χαμένη.Ψηφίζουμε no 9 συντονισμένοι με τα νούμερα που μας δίνει ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας που μεταδίδει τη βραδιά.Αξίζουμε Ελληνες ενωθείτε.


Καλή επιτυχία Ελλάδα μας. Τα λέμε το Σάββατο¨!

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger