E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

6 σημάδια που δείχνουν ότι σαμποτάρεις την ερωτική ζωή σου

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013


Πριν αρχίσεις να παραπονιέσαι ότι δεν βρίσκεις το άλλο σου μισό, για σκέψου, μήπως σαμποτάρεις εσύ ο ίδιος την ερωτική σου ζωή; Δες πώς θα το καταλάβεις.
Όλοι οι φίλοι σου έχουν σχέση και εσύ είσαι ο μόνος που είναι ακόμα στην αναζήτηση. Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να φταις και εσύ λιγάκι; Το Cosmo.gr βρήκε έξι σημάδια που δείχνουν ότι εσύ ο ίδιος βάζεις τρικλοποδιές στην ερωτική σου ζωή. Για δες.
Σκέφτεσαι αρνητικά
Αν πιστεύεις ότι δεν θα βρεις ποτέ τον ιδανικό σύντροφο και θεωρείς κάθε προσπάθεια μάταιη,δεν αφήνεις και πολλά περιθώρια για να γνωρίσεις κάποιον που αξίζει. Επιπλέον, η απαισιόδοξη στάση σου δεν θα σε κάνει και τόσο επικοινωνιακό και αυτό δεν είναι ό,τι καλύτερο για να κάνεις γνωριμίες.
Μένεις σε μια κακή σχέση μέχρι να βρεθεί ο "ένας και μοναδικός"
Bad news! Όσο παραμένεις σε μια μέτρια ή κακή σχέση, γιατί πιστεύεις ότι είναι καλύτερο από το να είσαι μόνος, τόσο πιο πιθανό είναι να περάσεις τελικά πολλά χρόνια, ακόμα και να παντρευτείς το μέτριο άτομο (που δεν θέλεις). Επιπλέον δεν θα είσαι 100% διαθέσιμος (κοινωνικά και συναισθηματικά) για να συναντήσεις κάποιο άλλο, καλύτερο ταίρι και να δεθείς μαζί του.
Αναζητάς συναισθηματική ανακούφιση στο φαγητό ή στο ποτό
Εκτός από το ότι θα πάρεις κιλά ή ότι μπορεί να καταλήξεις στους Ανώνυμους Αλκοολικούς, το να αναζητάς ανακούφιση σε ουσίες και στο φαγητό είναι μια μορφή παραίτησης. Και επιπλέον στέλνεις ένα όχι και τόσο κολακευτικό μήνυμα για σένα σε κάθε πιθανό σύντροφο που λέει: "Μείνε μακριά μου. Έχω κάποια θεματάκια να λύσω με τον εαυτό μου πριν μπορέσω να γίνω καλός σύντροφος για οποιονδήποτε".
Περνάς χρόνο με φίλους που έχουν απογοητευτεί από την αγάπη και τις σχέσεις
Αν δεν έχεις κάποια σχέση, το πιο πιθανό είναι ότι περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου με τους φίλους σου. Και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό, αρκεί να αποφεύγεις τους κλασικούς κυνικούς τύπους που μιλάνε υποτιμητικά για το άλλο φύλο, κάνουν σεξιστικές υπεργενικεύσεις, γκρινιάζουν για τις σχέσεις και κατηγορούν όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό τους. Όσο κι αν προσπαθείς να μην επηρεαστείς, αν τους κάνεις παρέα, θα υιοθετήσεις την αρνητική νοοτροπία τους χωρίς καν να το καταλάβεις.
Απομονώνεσαι
Αν κλείνεσαι στον εαυτό σου, αποφεύγοντας προκλήσεις φίλων και γνωστών, μειώνεις τις πιθανότητες να συναντήσεις τον άντρα ή τη γυναίκα των ονείρων σου, νέους φίλους ή να περάσεις απλώς καλά. Και αυτό δεν το θέλεις.
Φαίνεσαι απελπισμένος
Όσο κακό είναι να απομονώνεσαι άλλο τόσο είναι να εμφανίζεσαι όπου σε καλούν, ψάχνοντας απελπισμένα να βρεις το άλλο σου μισό. Οι συναισθηματικά υγιείς άνθρωποι, αυτοί που θέλεις να προσελκύσεις δηλαδή, μπορούν να ξεχωρίσουν εύκολα έναν "λιγούρη" που είναι έτοιμος να πέσει με τα μούτρα στον πρώτο που θα τους κάτσει. Και θα τον αποφύγουν.
Ξέρεις τι θέλεις (ελπίζουμε), στήριξε λοιπόν τις επιθυμίες σου με τις πράξεις σου.

http://www.cosmo.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger