E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΛΛΑΝΔΟΥ ''Πίστευα ότι τον σκότωσα και τον πέταξα στην άκρη''

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013


Ο 20χρονος Ολλανδός ανιματέρ που μαχαίρωσε τον 12χρονο Ρώσο, προκαλεί φρίκη και αποτροπιασμό με τα όσα κατέθεσε στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας. Οπως ανέφερε, καθώς ο μικρός του ζητούσε επίμονα πίσω την τσάντα με τα πράγματά του που του είχε κλέψει, έπαθε αμόκ και άρχισε να τον μαχαιρώνει, μέχρι του σημείου που πίστευε ότι τον είχε σκοτώσει.

Σύμφωνα με το Prismanews, ο 20χρονος, που κατέθεσε χωρίς δικηγόρο αφού δεν έχει και αναμένεται να του οριστεί την Πέμπτη μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης από τον εισαγγελέα, περιέγραψε λεπτό προς λεπτό στους αστυνομικούς όλα όσα έγιναν τη νύχτα της Τρίτης στο ξενοδοχείο της Κρήτης όπου εργαζόταν.

Ο 20χρονος Ολλανδός κατέθεσε πως η τσάντα με το λάπ τοπ και το κινητό του μικρού Ρώσου έφτασε στα χέρια του από άλλον πελάτη του ξενοδοχείου που τη βρήκε κάπου παρατημένη, με σκοπό να την παραδώσει ο 20χρονος στη ρεσεψιόν.

Ο μαχαιροβγάλτης ανιματέρ, όπως ανέφερε στις Αρχές, άλλαξε γνώμη και θέλησε να κρατήσει την τσάντα με το laptop και το κινητό. Ετσι κατευθύνθηκε προς το πάρκινγκ του ξενοδοχείου με σκοπό να την κρύψει προσωρινά εκεί και να την πάρει λίγο αργότερα.

Ο Ρώσος πιτσιρικάς, όμως, ο οποίος έψαχνε την τσάντα του τον είδε να την κρατά και του την ζήτησε πίσω. Τότε ο 20χρονος, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, τον πήρε αγκαλιά στο σκοτάδι και προσπάθησε να τον πείσει ότι δεν ήταν η δική του τσάντα.

Ο 12χρονος όμως δεν πείθονταν και όταν επιχείρησε να του πάρει την τσάντα από τα χέρια, ο 20χρονος τράβηξε το σουγιά που είχε μαζί του και άρχισε να τον καρφώνει στο σώμα του μικρού.

«Το χτυπούσα και δεν έβλεπα που. Ηταν σκοτεινά. Νόμιζα ότι τον σκότωσα. Είχα την εντύπωση ότι τον σκότωσα! Τον τράβηξα σε μία άκρη, και τον άφησα εκεί. Εφυγα. Πήγα και φύλαξα τα πράγματα για να μην τα βρει κανείς και στη συνέχεια γύρισα στο ξενοδοχείο, έπλυνα το μαχαίρι και το φύλαξα στην πυροσβεστική φωλιά του συνεδριακού κέντρου. Επέστρεψα κανονικά στη δουλειά μου χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα» φέρεται να κατέθεσε μεταξύ άλλων ο 20χρονος ανιματέρ.

Μάλιστα, ο Ολλανδός, όπως είχαμε γράψει και νωρίτερα, επιβεβαίωσε ότι συμμετείχε στις έρευνες εντοπισμού του 12χρονου Ρώσου με σκοπό να μην τον υποψιαστούν.

Γύρω στις 12 πήρε το δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι του. Στην πορεία πέρασε από το σημείο όπου είχε κρύψει την τσάντα του μικρού για να την πάρει. Ομως, όπως κατέθεσε και την ξαναέκρυψε. Ωστόσο, λίγο αργότερα, όταν θεώρησε ότι είναι πιο ασφαλής, γύρισε για να την πάρει. Τότε τον εντόπισαν και οι αστυνομικοί.

Η κατάθεση του 20χρονου κατέληξε σε μία δήλωση μεταμέλειας ...

Στο μεταξύ, ο 12χρονος βρίσκεται ακόμα στο χειρουργείο του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού σε μία λεπτή επέμβαση στη σπονδυλική στήλη, καθώς οι γιατροί φοβόντουσαν κάποια πιθανή μόνιμη βλάβη από τις μαχαιριές στην πλάτη!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger