E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Νανά Καραγιάννη: Σάλος στο Facebook με τη «σατιρική» αφίσα των Iron Maiden

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Η Νανά δεν είναι απο τους ανθρώπους εκείνους που δεν έχει χιούμορ. Αντιθέτως αυτοσαρκάζεται και μάλιστα είναι για εκείνη μια διέξοδος ο αυτοσαρκασμός στην καθημερινότητά της. Που δεν είναι και εύκολη. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο θέμα της υγείας της, Όμως τελικά τα όρια της σάτιρας είναι διακριτά; Διότι αυτή η εικόνα δεν είναι σάτιρα. Είναι ξεπερασμένο μαύρο χιούμορ.

Η Νανά Καραγιάννη γίνεται πόστερ και μάλιστα με χυδαίο ύφος. Οι αντιδράσεις των χρηστών του Facebook; Άμεσες. Οι περισσότεροι κάνουν λόγο για Ντροπή και επιτίθενται με σκληρότητα στους εμπνευστές της φάρσας.

Εκείνοι απαντούν; «Προς δικαιολόγηση της εν λόγω σάτιρας θα ήθελα να τονίσω πως ευχόμαστε πραγματικά να το ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει και να ξαναγίνει η κουκλάρα που ήταν κάποτε. Αλλά εδώ έρχεται το πικρό κομμάτι της ιστορίας που την θέλει να ποστάρει αβέρτα φωτογραφίες στο FB, να τρέχει σε όλες τις μεσημεριανές εκπομπές, να χτυπάει ταττού και να κάνει σολάριουμ, μη χάνοντας ευκαιρία να εκμεταλλευτεί ένα πραγματικό πρόβλημα για να ποζάρει τον εαυτό της… Όχι δε φταίει η ίδια… Αυτή έχει πρόβλημα… Φταίνε όλοι οι «φίλοι», συγγενείς και γενικά ο περίγυρος της που αντί να την αφυπνίσει, επικροτεί αυτό που κάνει…. Ελπίζω η σάτιρα που κάνουμε να βοηθήσει και να ξυπνήσει κάποιους μέσα από αυτή την ιστορία… Αυτά τα λίγα!» Έλεος ρε παιδιά…Το κορίτσι περνάει Γολγοθά. Όχι μόνο επειδή δεν καταλαβαίνει την κατάστασή της αλλά επειδή δεν έχει κάποιον με δύναμη να αποφασίσει για εκείνη. για το καλό της…

http://blogs.gossip-tv.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger