E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα βρακιά της νύφης - Τα γαμήλια εσώρουχα δεν είναι εύκολη υπόθεση - Θα υπογράψουν την καλύτερη στιγμή ενός γάμου: την πρώτη νύχτα.

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Για αυτήν την πρώτη νύχτα γάμου πολλά έχουν γραφεί αλλά ελάχιστα έχουν γίνει. Κι αυτό γιατί συνήθως το ζευγάρι είναι κατάκοπο από το Ησαία και όλους τους υπόλοιπους χορούς που ακολουθούν. Είναι επίσης ζαλισμένο από τους πολλούς καλεσμένους κι από το στρες να πάνε όλα καλά, να παίξουν το τραγούδι τους την στιγμή που πρέπει, να μη γλιστρήσουν, να αποφύγουν με χάρη μπαλαρίνας τα κουφέτα στο δόξα πατρί, να καθίσει η θεία Ευαγγελία μακριά από το θείο Χαράλαμπο στο γεύμα γιατί είναι μαλωμένοι και θα τα κάνουν λίμπα. Τέλος, πέφτουν κατάκοποι αγκαλιά να κοιμηθούν και θυμούνται το επόμενο πρωί τί ξέχασαν να βάλουν στην λίστα με τα dos. Το σεξ! (Προσοχή: σώστε την πρώτη νύχτα γάμου σας. Δεν θα ξαναϋπάρξει. Με τον ίδιο γαμπρό τουλάχιστον).

Υπάρχει τρόπος να το σώσετε το θέμα. Τα πολύ σέξυ γαμήλια εσώρουχα. Έστω μια λευκή δαντελένια καλτσοδέτα που σφίγγει τον μηρό σας είναι ικανή να μη σας αφήσει να ξεχάσετε λεπτό μέσα στην ξέφρενη βραδιά του γάμου ποιος ήταν ο πρώτος και καλύτερος λόγος που σας έσυρε μέχρι εδώ. Και το θυμίζει αυτόματα και σε εκείνον μόλις βγάλετε το νυφικό. Για να αποφασήσει να αψηφήσει την κούραση βέβαια, θα χρειαστούν και μερικά άλλα μηνύματα πέραν της καλτσοδέτας. Αυστηρά σε λευκό σετάκι.

Τα γαμήλια εσώρουχα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Εκτός του ότι πρέπει να είναι πολύ σέξι, οφείλουν να είναι και ρομαντικά. Επιπλέον, να είναι άνετα, να ταιριάζουν με το στιλ του νυφικού, να μη διαγράφονται μέσα από αυτό, να κάνουν ωραίο μπούστο, λεπτή μέση, να δίνουν αυτοπεποίθηση, αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας και όλα αυτά ενώ εννοείται μπορεί μαζί τους να χορεύετε, να αγκαλιάζετε και κυρίως, να αναπνέετε. Κι ένα σουτιέν που παίζει βιολί καθώς μπαίνετε στην εκκλησία, καλό θα ήταν…

GIRL’S BEST FRIENDS

Τα υλικά απ΄τα οποία είναι φτιαγμένα είναι το σημαντικότερο. Το νυφικό εσώρουχο οφείλει να μην προκαλεί φαγούρα (όσες δεν αντέχουν την δαντέλα ας μην κάνουν πειράματα τη μέρα του γάμου τους) και να μην υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος να σκιστεί, να ξεφουσκώσει ή να του σπάσουν τα νερά (μιλάμε πάντα για την εποχή υποτίθεται πριν την εγκυμοσύνη και συγκεκριμένα για τα νέα χάι τεκ σουτιέν με αέρα ή νερό που κάνουν το στήθος δυο νούμερα μεγαλύτερο χωρίς πλαστική).

Αν θέλουν οι φίλες σας να σας κάνουν δώρο τα εσώρουχα της πρώτης νύχτας, ή αν επιμένει εκείνος -λογικότατον εφόσον γι΄αυτόν προορίζονται- φροντίστε να έχετε άποψη και να πείτε από πριν τί ταιριάζει με το νυφικό, το σώμα και κυρίως, την ψυχολογία σας. Οπωσδήποτε να τα έχετε δοκιμάσει πριν την μέρα του γάμου, γιατί το πιο πιθανόν είναι να χρειαστεί να τα αλλάξετε.

Μια καλή εναλλακτική λύση είναι να διαλέξετε εσείς τα εσώρουχα για το νυφικό και να αφήσετε τις φίλες σας, εκείνον, τη μαμά σας, τις θείες σας, τον μπαμπά σας, ή όποιον άλλον έχει πάρει πατριωτικά το να είστε σέξι (ή φοβάται μήπως χάσουμε τον γαμπρό τέλος πάντων) να διαλέξει τα εσώρουχα που θα φορεθούν αμέσως μετάτον γάμο, κατά την πρώτη νύχτα. Η οποία πρώτη νύχτα φυσικά δεν θα φτάσει για να φορεθούν όλα αυτά και όχι, δεν χρειάζεται να τον κρατήσετε άυπνο με την απειλή διαζυγίου για να ολοκληρώσετε την πασαρέλα μπροστά του.(«Προίκα εγώ έχω. Ίσα με τρία σεντούκια βρακιά, μποά, κομπινεζόν και ζαρτιέρες»). Ο μήνας του μέλλιτος εφευρέθηκε ακριβώς γι΄αυτό: για να φορεθούν όλα αυτά τα απίστευτα που έχουν φανταστεί οι σχεδιαστές για τη νύφη και δεν προλάβαμε να τα φορέσουμε στον γάμο. Κάτω από ένα μοντέρνο νυφικό, εξάλλου, στην πραγματικότητα δεν χωρά τίποτε άλλο πέρα από ένα στρινγκ, σουτιέν, άντε και κάλτσες με καλτσοδέτες.

Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΕΣΩΡΟΥΧΟΥ

Για να γνωρίζετε τί τύπος σουτιέν ταιριάζει ακριβώς με το μπούστο του νυφικού σας και το στήθος σας έτσι ώστε να γλυτώσουν και οι πωλήτριες τη νευρική κρίση, το «plunge» είναι το σουτιέν απ΄όπου αφήνει μια μεγάλη χαράδρα ακριβώς κάτω από τη συνέχεια του λαιμού. Ενδείκνεται για μεγάλο στήθος. Το «balconette» είναι το κλασσικό σουτιέν με μπανέλες που κάνει το στήθος να μοιάζει με μπαλκόνι. Το μεγαλώνει και το ανεβάζει πιο πάνω. Το «push up» είναι το σουτιέν με μπανέλες που ταυτόχρονα ενώνει και τα δυο στήθη μαζί και χαρίζει ντεκολτέ που προκαλεί υπερθέρμανση του πλανήτη. Το «half cup» είναι το «balconette» που καλύπτει μόνο το τέλος του στήθους αφήνοντας το υπόλοιπο έξω, προσφέροντας όμως σταθερότητα και άνοδο λόγω μπανέλας. Ταυτόχρονα υπάρχει και το «¾ half cup» που καλύπτει τις ρόγες. Τα δυο τελευταία θα τα προτιμείσετε αν το νυφικό σας αφήνει σημεία του μπούστου ακάλυπτα. Μπορείτε επίσης να προτιμήσετε σουτιέν στις αποχρώσεις του δέρματος, χωρίς ραφές, για να μην διαγράφει.

Αν το νυφικό είναι ξώπλατο, χρειάζεστε ειδικό σουτιέν με τιράντες που προσαρμόζονται. Αν το νυφικό σας αφήνει αρκετά σημεία του σώματος ακάλυπτα, επιλέξτε σουτιέν στράπλες. Αν έχετε μονοκόμματη μέση, μεγάλο στήθος και νυφικό που δεν διαγράφει στο πάνω μέρος, αφείστε το σουτιέν και προτιμείστε ένα στράπλες μακρύ μπούστο με μπανέλες που συγκρατεί το στήθος και σφίγγει την μέση. Το εσώρουχο που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί αντί για σουτιέν είναι ο κορσές.  Σφίγγει τη μέση δείχνοντας πιο όμορφη τη σιλουέτα. Αν πιστεύετε στον κορσέ ( κι εμείς πιστεύουμε, ειδικά αν έχει δεσίματα που μπορεί εκείνος να τα λύσει αργότερα με τα δόντια) η καλύτερη λύση είναι ένας που φοριέται σαν εξώρουχο. Και συνδιάζεται με φαρδιά φούστα-νυφικό.

Αν είστε από εκείνες που έχουν μικρό στήθος (πραγματικά μικρό στήθος: χωρά σε ποτήρι σαμπάνιας) και δεν τους αρέσουν οι μπανέλες και οι παραισθήσεις, η λύση είναι τα αυτοκόλλητα staycups. Άλλα κόβονται στο μέγεθος που θέλετε και προσαρμόζονται στη γραμμή του φορέματος και τη δική σας, άλλα είναι αυτοκόλλητα διαμαντένια αστεράκια. Θεωρούνται κάτι σαν ένεση αδρεναλίνης για κουρασμένους γαμπρούς.

Το σλιπ με το οποίο θα συνδιάσετε τα παραπάνω εξαρτάται και πάλι απ΄το νυφικό. Ως γνωστόν υπάρχει το τάνγκα, το G-string, το εσώρουχο των τριών τετάρτων που είναι συνήθως και το πιο κολακευτικό για τα περισσότερα σώματα, το δαντελένιο χαμηλοκάβαλο στενό μπόξερ (η γαλλική επιλογή) το κλασσικό (αν από το κλασσικό έχει ενσωματωμένα κλιπάκια για κάλτσες, εκτοπίζοντας έτσι τις ζαρτιέρες, γίνεται πολύ σέξι) και το σλιπ- φουφούλα με βολανάκια στο πίσω μέρος. Τα τέσσερα τελευταία μπορείτε να τα φορέσετε μόνο αν έχετε διαλέξει νυφικό που γίνεται φαρδύ μετά τη μέση. Έτσι κι αλλιώς, είπαμε, έχετε την πρώτη νύχτα κι ολόκληρο το μήνα του μέλλιτος για να εκπληρώσετε όλες τις φαντασιώσεις μιας γυναίκας για τα εσώρουχά της.

Την πρώτη νύχτα, όταν βγάλετε το νυφικό, φορέστε τα πάντα αλλά σε new romantic στιλ, όπως απαιτει το event. Ζαρτιέρες, κορσέδες, γάντια, μάσκες, μποά κλπ. Όσο πιο πολλά, τόσο καλύτερα- για να έχει εκείνος να βγάζει. Να έχετε σκεφτεί όμως και τί ακριβώς θα φορέσετε ακριβώς μετά. Έχετε μια μεγάλη επιλογή μεταξύ από κοντή καμίσα (σαν φανελάκι μέχρι τη μέση) με ασορτί εσώρουχο, μακριά καμίσα που μοιάζει με μίνι φόρεμα και χρησιμοποιείται σα νυχτικό, και φυσικά το κλασσικό baby doll. Το τελευταίο είναι ένα πολύ κοντό νυχτικό, σε γραμμή Α κι από αέρινο ύφασμα συνήθως, που τελειώνει στην αρχή των γοφών και συνδιάζεται με ασορτί εσώρουχο. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε μεταξωτές πιτζάμες ή διάφανα κομπινεζόν. Το τρεντ της σεζόν είναι τα τουλένια φουστάκια-φουρό που συνδιάζονται με τοπ (δεν είναι κι ότι πιο άνετο για ύπνο αλλά κάνουν στιλ). Κλασσικές κι αγαπημένες παραμένουν και οι μακριές βικτωριανές βράκες με δαντελένια τελειώματα.

ΥΓ. Εκείνο το σουτιέν που παίζει μουσική από βιολιά όταν το πατάτε, δεν βρέθηκε στην αγορά- προσλάβετε βιολιτζή!

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger