E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Για 3η φορά στη Λέσχη Bilderberg ο Στουρνάρας

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013


Από τις 6 έως στις 9 Ιουνίου μην αναζητήσετε τον Υπουργό Οικονομικών, Στουρνάρα στην Ελλάδα… Θα βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο για να συμμετάσχει στη σύνοδο της Λέσχης Bilderberg. (για 3η φορά!!!!) Στην πρώτη του φορά το 2009 ήταν η χρονιά πριν από την έλευση του ΔΝΤ στην Ελλάδα που σήμανε και την αρχή του ξεπουλήματος της Εθνικής Κυριαρχίας και της υποδούλωσής μας. Το 2010 προσεκλήθη για δεύτερη φορά, λίγο πριν αναλάβει Υπουργός Ανάπτυξης μετά τον εκλεκτό της Τριημερούς Επιτροπής του Ροκφέλλερ, Παπαδήμο, και προετοιμαστεί για τον ρόλο που θα διαδραματίσει το προσεχές διάστημα.

Ο πρώην Τραπεζίτης του σάπιου κατεστημένου,Υπουργός της πτωχοποίησης του Ελληνικού Γένους θα παρευρεθεί στην σκοτεινή – υπερστοά της Ευρώπης και φέτος, που…….. όπως έχει αποδειχθεί κατά το παρελθόν λειτουργεί μόνο ως προπομπός της Νέα Τάξης Πραγμάτων. Δεν χρειάζεται να αναρωτηθεί κανείς αν όλα αυτά είναι….τυχαία γεγονότα.

«Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδας στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει…» ΘΟΥΚΙΔΙΔΗΣ

http://www.trelokouneli.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger