E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο «δράκος» των Πετραλώνων είχε βιάσει και συγγενή της Τσίλα!

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013


Σοκ και ανατριχίλα προκάλεσαν στη “μαύρη γαζέλα” της εγχώριας showbiz, την Τσίλα, οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για τη δράση του αδίστακτου «δράκου» των Πετραλώνων.
Και αυτό γιατί ένα από τα δεκάδες ανήλικα κοριτσάκια που έπεσαν θύματα του 40χρονου ανήκει στο στενό οικογενειακό περιβάλλον της!
«Θα ήθελα αυτός ο άνθρωπος, αν μπορώ να τον αποκαλέσω έτσι, γιατί πρόκειται για ένα τέρας, να μπει στη φυλακή και οι γονείς των παιδιών που έχουν υποστεί τη βρομερή του πράξη να κάνουν ότι μπορούν για να φυλακιστεί για πάντα. Εγώ θα σταθώ στο πλάι τους. Τέτοια άτομα δεν πρέπει να κυκλοφορούν έξω. Όταν αυτού του είδους οι εγκληματίες φυλακίζονται και δεν παραμένουν τελικά στη φυλακή, κάνουν τα ίδια» ανέφερε η Τσίλα στην εφημερίδα Espresso ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του.

Η Τσίλα απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες για το κοριτσάκι που ανήκει στον οικογενειακό της κύκλο, αφού ακόμα το παιδί δεν μπορεί να συνέλθει από τον εφιάλτη που έζησε. Ακόμα και σήμερα που 0 40χρονος συνελήφθη και βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη, μητέρα και κόρη τρέμουν ακόμα να βγουν έξω από το σπίτι τους!

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger