E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ποιες αθλήτριες θέλουν οι άντρες για ραντεβού και ποιους αθλητές οι γυναίκες;

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013


Ένας αθλητής που σηκώνει πολλά κιλά είναι ικανός να σε σώσει από μια φωτιά και ένας του πινγκ πονγκ να σε βοηθήσει στα μαθηματικά. Όσον αφορά στους άντρες; Θέλουν την bitch τους. Δεν το λέμε εμείς. Μιλάει η επιστήμη.
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, οι περισσότεροι άντρες προτιμούν να βγουν με μια αθλήτρια του beach volleyball, από οποιαδήποτε άλλη αθλήτρια. Ένας στους δύο, μάλιστα, θέλει να την πάει για δείπνο. Τα πράγματα είναι σοβαρά. Την ίδια ώρα οι γυναίκες, αν είναι να της πάει για φαγητό ένας αθλητής, αυτός θα ήθελαν να είναι κάποιος σαν τον Ρότζερ Φέντερερ. Ένας τενίστας δηλαδή.


Οι καημένοι οι αθλητές του πινγκ πονγκ είναι οι λιγότερο ποθητοί. Ένας στους 4 της έρευνας απάντησαν ότι θα ήθελαν να πάει αντί για αυτούς στο τεστ των μαθηματικών τους, αλλά τίποτα περισσότερο.
Το 56% θα ήθελε ένα αρσιβαρίστα να τους βγάλει από τη φωτιά, ενώ το 48% προτιμά έναν παλαιστή να τους βοηθήσει να βγάζουν πέρα την ημέρα. Οι μποξέρ έδωσαν την μάχη τους με τους αρσιβαρίστες για το ποιος θα βγάλει την Λόλα από την φωτιά, αλλά έχασαν στις ερωτήσεις για το ποιοι έχουν περισσότερο μυαλό. Δηλαδή από την έρευνα προέκυψε ακόμα ότι οι αρσιβαρίστες έχουν λίγο περισσότερο μυαλό από τους μποξέρ.


Γυναίκες και άντρες συμφώνησαν ότι θα ήθελαν έναν σκοπευτή μαζί τους αν κάποιος τους έριχνε σε μία ζούγκλα, ώστε να «σκοτώσει» αν χρειαστεί όποιον άγνωστο τους απειλήσει.
Στην έρευνα συμμετείχαν 1.067.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger