E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σοκ - 30χρονη Βραζιλιάνα μοιάζει με μωρό 9 μηνών! (φωτογραφίες και βίντεο)

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013




Σας παρουσιάζουμε την ζωή του Benjamin Button στην πραγματικότητα, με θλίψη. Μιας γυναίκα από τη Βραζιλία η οποία δεν έχει ούτε ηλικία, ούτε μεγάλωσε ποτέ. Η Μαρία Audete do Nascimento  γεννήθηκε στις 7 Μαΐου 1981 και εξακολουθεί ακόμα να έχει το σώμα ενός μωρού.

Η Μαρία ανήκει σε μια φτωχή οικογένεια, που ζει σε ένα σπίτι από λάσπη στη Ceara της Βραζιλίας. Η οικογένειά της αποτελείται από τον πατέρα της και τη δεύτερη γυναίκα του, που έχει τη φροντίδα γι 'αυτήν από τότε που η μητέρα της πέθανε, πριν από 13 χρόνια. Η οικογένεια δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά να παράσχει οποιαδήποτε μορφή θεραπείας για τη Μαρία, της οποίας η κατάσταση θα μπορούσε να αντιστραφεί εάν αντιμετωπίζονταν κατά τη γέννηση. Προς το παρόν, συνεχίζει να ζει σαν μωρό, δεν μπορεί μόνη να ικανοποιήσει τις ανάγκες της και δεν μπορεί ακόμη να μιλήσει. Η μητριά της Ντόρα φροντίζει την Μαρία από την ημέρα που παντρεύτηκε τον πατέρα της. Η Ντόρα δηλώνει ότι αυτό είναι το πάθος της ζωής της, και ότι το παιδί στάλθηκε σε αυτήν ως δώρο του Θεού, για να αναλάβει τη φροντίδα του.

Εμπειρογνώμονες από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ceara πιστεύουν ότι η ασθένεια από την οποία πάσχει η Μαρία είναι μια σοβαρή ανεπάρκεια των θυρεοειδικών ορμονών. Ως αποτέλεσμα του υποθυρεοειδισμού, το σώμα της δεν ήταν ποτέ σε θέση να αναπτυχθεί σωματικά ή ψυχικά. Πιστεύουν επίσης ότι, αν η ασθένεια είχε εντοπιστεί νωρίς, η Μαρία θα μπορούσε να μεγαλώσει σαν ένα κανονικό παιδί. Το Πανεπιστήμιο συμφώνησε να παράσχει δωρεάν θεραπεία στη Μαρία, για να μπορέσει να γίνει λίγο πιο ανεξάρτητη - να περπατήσει, να φάει και να πει λίγα λόγια. .

Δείτε και το σχετικό βίντεο:



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger