E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από το "κόκκινο χαλί" του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών!

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013



Η Audrey Tautou ποζάρει στο κόκκινο χαλί, φτάνοντας για την προβολή της ταινίας "The Great Gatsby" κατά την τελετή έναρξης του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών διαρκεί από 15 Μαΐου έως 26 Μαΐου.


Η Ηθοποιός Vahina Giocante ποζάρει στο κόκκινο χαλί, φτάνοντας για την προβολή της ταινίας "The Great Gatsby" κατά την τελετή έναρξης του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών διαρκεί από 15 Μαΐου έως 26 Μαΐου.
Ο Σκηνοθέτη Steven Spielberg, πρόεδρος του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, παίζει με μια κλακέτα. 

Η Ηθοποιός Zhang Yuqi ποζάρει στο κόκκινο χαλί,φτάνοντας για την προβολή της ταινίας "The Great Gatsby" κατά την τελετή έναρξης του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Η Paz Vega ποζάρει στο κόκκινο χαλί,φτάνοντας για την προβολή της ταινίας "The Great Gatsby" κατά την τελετή έναρξης του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Η Cindy Crawford ποζάρει στο κόκκινο χαλί,φτάνοντας για την προβολή της ταινίας "The Great Gatsby" κατά την τελετή έναρξης του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.


Η Cara Delevingne ποζάρει στο κόκκινο χαλί,φτάνοντας για την προβολή της ταινίας "The Great Gatsby" κατά την τελετή έναρξης του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.


Η Julianne Moore ποζάρει στο κόκκινο χαλί,φτάνοντας για την προβολή της ταινίας "The Great Gatsby" κατά την τελετή έναρξης του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.





Ο David Hasselhoff  και η Hayley Roberts ποζάρουν στο κόκκινο χαλί,φτάνοντας για την προβολή της ταινίας "The Great Gatsby" κατά την τελετή έναρξης του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Η Freida Pinto ποζάρει στο κόκκινο χαλί,φτάνοντας για την προβολή της ταινίας "The Great Gatsby" κατά την τελετή έναρξης του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Carey Mulligan ποζάρουν στο κόκκινο χαλί,φτάνοντας για την προβολή της ταινίας "The Great Gatsby" κατά την τελετή έναρξης του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.


Η Isla Fisher ποζάρει στο κόκκινο χαλί,φτάνοντας για την προβολή της ταινίας "The Great Gatsby" κατά την τελετή έναρξης του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

O Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Στίβεν Σπίλμπεργκ, και αριστερά του η Nicole Kidman ποζάρουν για τους φωτογράφους  στο 66ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες της νότιας Γαλλίας.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger