E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απίστευτη ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για την Αντζελίνα Τζολί και τη μαστεκτομή

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013



Ανακοίνωση εξέδωσε το ΠΑΜΕ σχετικά με τη διάσημη ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί και την απόφασή της να δημοσιοποιήσει τη διπλή προληπτική μαστεκτομή στην οποία υποβλήθηκε. Τα δημοσιεύματα ανά τον κόσμο, αλλά και στη χώρα μας, ήταν πάρα πολλά σχετικά με εκείνη.

Το ΠΑΜΕ, από τη μεριά του, έδωσε στη δημοσιότητα την ανακοίνωσή του, η οποία και σχολιάζει το συγκεκριμένο ζήτημα αλλά και τη στάση των δημοσιογράφων σε αυτό.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Απ΄ αφορμή την προσπάθεια των αστικών μέσων μαζικής αποβλάκωσης να παρουσιάσουν την ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί ως πρότυπο γυναίκας αγωνίστριας και με αφορμή την αποκάλυψη ότι έχει κάνει προληπτικά διπλή μαστεκτομή, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΜΕ έχει να κάνει το εξής σχόλιο:

Αν οι αστοί δημοσιογράφοι, και όχι μόνο, θέλουν να προβάλουν καρκινοπαθείς αγωνίστριες και αγωνίστριες με μαστεκτομή που συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη, ας έρθουν σε εμάς. Έχουμε να τους δείξουμε εκατοντάδες εργάτριες, άλλες λαϊκές γυναίκες που εξακολουθούν, παρά την αρρώστια, να δίνουν τη μάχη του μεροκάματου, τη μάχη του μεγαλώματος και της ανατροφής των παιδιών χωρίς νταντάδες, τη μάχη συμμετοχής στους καθημερινούς κοινωνικούς αγώνες. Αυτές οι γυναίκες που όλοι εσείς αστική τάξη και κολαούζοι, νιώθετε μίσος για αυτές, είναι τα αληθινά πρότυπα άξια θαυμασμού και είναι χιλιάδες τέτοιες ανώνυμες γυναίκες στη χώρα μας και διεθνώς».


Share this article :

2 σχόλια:

  1. Εγώ ένα ξέρω. Το ΠΑΜΕ έλεγε στους καθηγητές ότι δε θα καταφέρουν τίποτα με τις απεργίες μέσα στις εξετάσεις, αφού δεν τις έχουν προετοιμάσει καλά, (ζητωντας τη συμπαράσταση κι άλλων συνδικάτων κι όχι της ξεπουλημένης ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ) κι επιβεβαιώθηκε. Μέσα σε τρεις μέρες οι ηγεσίες της εξαφανισμένης όλο το χρόνο ΟΛΜΕ βάλαν τους καθηγητές να ψηφίσουν απεργία, τους βάλαν σε καθεστώς επιστράτευσης, και μετά τους είπαν ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για απεργία διαρκείας. Ξεπουλημένες τελειως οι Δακε, Πασκε, παρεμβάσεις του Σύριζα και της Ανταρσύα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ. ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ Η ΚΑ ΤΖΟΛΙ ΑΠ' ΤΙΣ ΤΌΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΟΧΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΑΝΤΑΔΕΣ; ΑΝ ΣΑΣ .... ΞΕΝΙΣΕ Η ΦΡΑΣΗ "ΟΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΚΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ-ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ" ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ... ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΑΝ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠ' ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ .... ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ (ΔΕΝ ΤΟΥς ΒΑΖΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ) ;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΟΛΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΑΣΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΑΤΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΑΝΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger