E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Μέρκελ στα 17 της με... στρατιωτικά!

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013



Με το χαμόγελο στα χείλη κατευθύνεται σε στρατόπεδο της Ανατολικής Γερμανίας η σημερινή καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ, προκειμένου να εκπαιδευτεί μαζί με άλλους στην πολιτική άμυνα.

Η φωτογραφία, η οποία δημοσιεύτηκε στην Bild, κάνει τον γύρο του διαδικτύου. «Η νεαρή γυναίκα με τη στολή, σήμερα είναι καγκελάριος μας» είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος.

Η αγνώριστη Άγκελα είναι εδώ 17 ετών. Δίπλα της βαδίζει ένας πρώην αξιωματικός του στρατού.

Η καγκελάριος δεν εκπαιδεύτηκε από επιλογή να καθαρίζει πληγές σε τραυματίες και να σώζει αρρώστους, αφού όπως δείχνει η πορεία της είχε άλλα σχέδια, αλλά ήταν υποχρεωμένη, όπως και οι υπόλοιποι συμφοιτητές της.

«Η εκπαίδευσή μας για την πολιτοφυλακή γινόταν στο σχολείο μας. Κοιμόμασταν ανά δέκα κοπέλες σε ένα δωμάτιο με διπλά κρεβάτια-κουκέτες. Την ημέρα μαθαίναμε, πώς να δένουμε σωστά ανοιχτές πληγές και να βάζουμε τους τραυματίες σε σταθερή πλάγια στάση. Δηλαδή όλα, όσα θα μάθαινε και σήμερα κάποιος σε μία εκπαίδευση του Ερυθρού Σταυρού», μαρτυράει η γυναίκα που τράβηξε την φωτογραφία, Σόνια Φάισμπεργκ.

«Ουδείς μπορούσε να το αποφύγει. Ακόμα κι όποιος προσκόμιζε πιστοποιητικό σοβαρής ασθένειας, παρακολουθούσε την εκπαίδευση την επόμενη χρονιά», τονίζεται στο δημοσίευμα.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger