E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 22 Μαΐου 2013

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013


Κριός
21/3-20/4

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα μιλήσεις με αρκετά άτομα και μέσα από αυτές τις επαφές, θα βρεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα. Η συμπάθεια που εκπέμπεις θα αποβεί σωτήρια και πολλοί είναι αυτοί που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τους στόχους σου και θα σου συμπαρασταθούν μέχρι τέλους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, η καλή σου διάθεση είναι αυτή που δίνει έναν νέο αέρα στη σχέση σου και μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά σου, μη χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Σου αξίζει κάτι πολύ ιδιαίτερο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, μπορεί να προκύψουν ενδιαφέρουσες συνεργασίες, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο πώς θα χειριστείς τις συμφωνίες που θα πέσουν στο τραπέζι. Απόφυγε με κάθε τρόπο τα πολλά έξοδα και κυρίως τις προσωπικές αγορές.




Ταύρος
21/4-20/5

Η σημερινή μέρα αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι οι προσπάθειές σου, αγαπητέ Ταύρε, δεν πάνε χαμένες και η επιτυχία είναι πολύ κοντά σου. Όλα οφείλονται στις ικανότητες και στην επιμονή σου. Μην χάνεις τους στόχους σου και συνέχισε στον ίδιο δρόμο. Όλα εξελίσσονται υπέρ σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, είναι σε μια κρίσιμη φάση, όπου θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις που θα αφορούν στο μέλλον της σχέσης σου. Σκέψου πολύ ώριμα, πριν δώσεις απαντήσεις. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά, οι συνθήκες είναι πολύ καλές για νέες γνωριμίες. Μην μένεις κλεισμένος στο σπίτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Δείξε ψυχραιμία στη δουλειά σου και μην παίρνεις αποφάσεις εν θερμώ, φίλε Ταύρε. Η υπομονή θα σε ανταμείψει και σε αυτόν τον τομέα. Τα οικονομικά σου βαίνουν προς καλύτερες μέρες. Φρόντισε να τακτοποιήσεις σήμερα πιθανές υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους και μην ‘‘εκμεταλλεύεσαι’’ την ανεκτικότητα και την υπομονή τους.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Αυτή η Τετάρτη δεν είναι και η πιο ξεκούραστη που θα μπορούσες να έχεις, αγαπητέ Δίδυμε, αλλά πρέπει να επιστρατεύσεις όλες σου τις ικανότητες, για να βγεις νικητής. Είναι αρκετά τα ζητήματα που θα θέλουν άμεση επίλυση σήμερα και εσύ θα βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση και ένταση. Μην αποσυντονίζεσαι, για να καταφέρεις να τα διευθετήσεις όλα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου, φίλε Δίδυμε, θα σου χαρίσει ερωτικές εκπλήξεις με πολύ καλή επικοινωνία και αυτή η ατμόσφαιρα θα σου φτιάξει τη διάθεση. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να δείξεις το ενδιαφέρον σου προς το άτομο που σου αρέσει. Τα υπόλοιπα θα τα φροντίσει η Αφροδίτη από το ζώδιό σου, που θα έρθει να γλυκάνει τις επαφές και τις συναντήσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, σου επιφυλάσσει ευχάριστες στιγμές, όπου η επιτυχία των προσπαθειών σου θα φανεί ξεκάθαρα. Όσο για τα οικονομικά σου, εξακολουθούν να είναι σε μια σταθερή κατάσταση. Όσο κρατάς τα έξοδα σε έλεγχο, όλα βαίνουν καλώς, όσο λοξοδρομείς τόσο περισσότερο αγχώνεσαι και ταλαιπωρείσαι.




Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή μέρα έχει αρκετές υποχρεώσεις, δουλειές που δεν μπορούν να αναβληθούν και συναντήσεις που σε αγχώνουν, φίλε Καρκίνε. Θα πρέπει να είσαι ήρεμος και προγραμματισμένος, για να ανταπεξέλθεις σε όλα αυτά. Και κυρίως, θα χρειαστεί να ζητήσεις κάποια βοήθεια για να τα βγάλεις πέρα. Διαφορετικά παραμονεύουν κίνδυνοι και οριστικές ρήξεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Καρκίνος, βελτιώνεται αισθητά και τα προβλήματα που σε απασχολούσαν μοιάζουν μακρινά. Απόλαυσε σήμερα ήρεμες στιγμές με τον σύντροφό σου. Κι αν η μοναξιά παραμένει ακόμη κοντά σου, μια αναπάντεχη γνωριμία μπορεί να καταλήξει σε έναν μεγάλο έρωτα. Με την Σελήνη μέχρι το βράδυ να κινείται στο Ζυγό και να σε επηρεάζει θετικά, να είσαι έτοιμος για όλα!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Καρκίνε, τα επαγγελματικά σου θα έχουν πολύ τρέξιμο, αλλά η ομαδική δουλειά θα φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σταμάτα να είσαι συγκεντρωτικός. Όσο για τα οικονομικά σου, θα προκύψουν ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου. Σκέψου τις καλά, πριν τις αποδεχτείς.



Λέων
23/7-23/8

Η καθημερινότητά σου έχει αρκετό άγχος και πίεση, αλλά αν δείξεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου, αγαπητέ Λέων, θα μπορέσεις να ανταποκριθείς σε πολλά ζητήματα με τον καλύτερο τρόπο. Μην πεις όχι σε άτομα που θέλουν να σε βοηθήσουν, ακόμα κι αν αυτή περιορίζεται στο να σε βγάλουν από το σπίτι σου και να πάτε μια βόλτα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή είναι πολύ καλή σήμερα, φίλε Λέων, και υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, κάνοντας σχέδια για το μέλλον ή πηγαίνοντας μια βόλτα με τον σύντροφό σου και συζητώντας μαζί του. Κι αν ακόμη έχεις την μοναξιά στην αγκαλιά σου, φρόντισε να συναντήσεις αγαπημένους φίλους και άφησε το άγχος στην άκρη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, τα επαγγελματικά σου χρειάζονται αρκετή προσοχή, αλλά να ξέρεις πως σήμερα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να λύσεις υποθέσεις, που περιλαμβάνουν συμφωνίες και υπογραφές. Όσο για τα οικονομικά σου, μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια χρέη και αυτό θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα διώξει ένα μέρος από το άγχος σου.



Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Παρθένε, μπορεί να σε κάνει να χάσεις σημαντικές ευκαιρίες για τη διευθέτηση εκκρεμοτήτων. Άφησε στην άκρη την αναβλητικότητα και προχώρα γοργά προς την υλοποίηση των σχεδίων σου. Μην κολλάς σε λεπτομέρειες, που ανακόπτουν την πορεία σου. Με τη βοήθεια του Ερμή, που κινείται στους φιλικούς σου Διδύμους, γίνε πιο δυναμικός και αποφασιστικός στις κινήσεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, έχεις σήμερα τη δυνατότητα, αλλά και τη διάθεση, να δώσεις λύσεις σε διάφορες προβληματικές καταστάσεις που περνάει η σχέση σου. Κι αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, μη μένεις σπίτι σου. Δεν πρόκειται να προκύψει κάποια νέα γνωριμία, αν δεν ανοιχτείς σε νέες παρέες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, πρέπει να είσαι ανοιχτός στις επαφές και στα άτομα που θα κάνουν την είσοδό τους τώρα στον επαγγελματικό σου χώρο. Τακτοποίησε όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και μην αποσυντονίζεσαι από μικρές δυσκολίες. Τα οικονομικά σου είναι σε μια δύσκολη φάση, καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι αρκετές και συνεχώς προκύπτουν νέα έξοδα. Κάνε έναν προγραμματισμό και όλα θα πάνε καλά.




Ζυγός
23/9-22/10

Η σημερινή μέρα σε βάζει στη διαδικασία να πλησιάσεις κάποια άτομα, που μπορούν να σε βοηθήσουν στους στόχους σου, αγαπητέ Ζυγέ. Άλλωστε, το κοινωνικό σου προφίλ είναι τόσο συμπαθητικό, που τα καταφέρνεις μια χαρά. Οργανώσου λοιπόν και τακτοποίησε κάθε σου εκκρεμότητα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός ίσως νιώσεις ότι έχεις απομακρυνθεί κάπως από τον άνθρωπό σου. Είναι στο χέρι σου όμως να κάνεις μια κίνηση προς το μέρος του. Κι αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, μην της επιτρέπεις να ρίχνει την ψυχολογία σου. Φρόντισε να απολαύσεις την ελευθερία σου και να περάσεις αυτήν την Τετάρτη όσο καλύτερα γίνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά ζητήματα θέλουν προσοχή, φίλε Ζυγέ, και κυρίως όχι βιαστικές κινήσεις. Μην δώσεις λαβή για σχόλια και δράσε με διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλεις κανέναν. Τα οικονομικά σου θέλουν λίγη βοήθεια από εσένα, με περικοπές εξόδων, για να μπουν πάλι σε μια ισορροπία.



Σκορπιός
23/10-22/11

Κάποιες απρόβλεπτες καταστάσεις, αγαπητέ Σκορπιέ, θα σε κάνουν να ξεκινήσεις τη σημερινή Τετάρτη μέσα σε ένα συναίσθημα έντασης. Θα σε αναστατώσουν κυρίως τα άτομα της οικογένειάς σου με κάποια προβλήματα, αλλά χρειάζεται όλη σου η ψυχραιμία για να τα βοηθήσεις αποτελεσματικά και τα πνεύματα να ηρεμήσουν. Άλλωστε, φημίζεσαι για το πρακτικό σου μυαλό. Μην τους απογοητεύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, είναι καλό να κάνεις μια νέα αρχή σήμερα και να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε σε πληγώνει από το παρελθόν. Μόνο έτσι θα γίνεις ευτυχισμένος με τον άνθρωπό σου. Όσοι είστε αδέσμευτοι, να ξέρετε πως η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει στο κατώφλι σας ένα μεγάλο έρωτα. Μην του κλείσετε την πόρτα κατάμουτρα…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Σκορπιέ, η δουλειά σου είναι σε μια καλή μέρα και πολλά σχέδιά σου αρχίζουν να υλοποιούνται σιγά-σιγά. Αυτό που δεν σε αφήνει να ησυχάσεις είναι τα έξοδα, που εξακολουθούν να έχουν ανοδική πορεία. Δείξε ώριμη στάση, φτιάξε ένα νέο πρόγραμμα και μείνε πιστός στην τήρησή του, ό,τι και να γίνει.



Τοξότης
23/11-21/12

Οι σχέσεις κάθε είδους ευνοούνται αυτήν την Τετάρτη, φίλε Τοξότη, με την Σελήνη να κινείται στο Ζυγό μέχρι αργά το βράδυ. Σήμερα μπορείς να επικοινωνήσεις με άτομα της οικογένειάς σου, αλλά και με φίλους και παρέες, που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα. Γενικά είναι μια πολύ καλή μέρα που θα την απολαύσεις, καθώς η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και μπορείς να πραγματοποιήσεις αρκετά από εκείνα που έχεις στο μυαλό σου. Επίσης, κάποια απροσδόκητα νέα θα σε κάνουν να χαρείς ιδιαίτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, μπορούν να πάνε πολύ καλά, αρκεί να μειώσεις λίγο κι εσύ τις απαιτήσεις από τον σύντροφό σου. Όσα ζητάς από τη σχέση σου, δεν μπορούν να γίνουν απ’ τη μια μέρα στην άλλη. Κάνε υπομονή! Όσο για σένα που παραμένεις αδέσμευτος κι έχεις κάνει τώρα τελευταία μία νέα γνωριμία, σήμερα μπορείς να περιμένεις όλα τα καλά να έρθουν στο δρόμο σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Τοξότη, στη δουλειά σου οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές και όλα τα νέα σχέδια και ξεκινήματα ευνοούνται ιδιαίτερα. Μην λησμονήσεις τα άτομα που σε έχουν βοηθήσει τις δύσκολες στιγμές σου και, αν χρειαστούν την βοήθειά σου, να βρεις τον χρόνο και τον τρόπο να τους την ανταποδώσεις. Τα έξοδα πάλι, δεν ευνοούνται καθόλου, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Η αυτοπεποίθησή σου σήμερα θα είναι στα πάνω της, αγαπητέ Αιγόκερε, και θα θελήσεις να επανασχεδιάσεις διάφορα θέματα που είχες αφήσει στην άκρη, ως ακατόρθωτα. Κινήσου ακολουθώντας μια νέα λογική και θα πετύχεις πολλά από αυτά που σκέφτεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, μπορείς να περάσεις ένα πολύ ερωτικό βράδυ, αν δείξεις τρυφερότητα και ευαισθησία στον άνθρωπό σου. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, η μέρα με την Σελήνη να κινείται στο Ζυγό μέχρι το βράδυ είναι ευνοϊκή για να βγάλεις όλο σου το ρομαντισμό και να κερδίσεις το άτομο που σου αρέσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια καλή πορεία και αυτό φαίνεται έντονα σήμερα, φίλε Αιγόκερε, αλλά θα πρέπει να κρατήσεις τα πόδια σου στη γη και να μην παρασυρθείς σε βιαστικές συμφωνίες και αποφάσεις. Τα οικονομικά σου είναι ακόμα ένας τομέας που σε απασχολεί, αλλά τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα και εδώ. Μην απελπίζεσαι.




Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα θα αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι, πιο θετικό, αγαπητέ Υδροχόε. Πολλά από αυτά που σε αγχώνουν, θα φανούν πιο απλά και έτσι θα μπορέσεις να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και στην ξεκούραση σου, την οποία έχεις ξεχάσει εδώ και αρκετό καιρό. Μην κάνεις το λάθος να παρασυρθείς σε υπερβολές, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή, φίλε Υδροχόε, είναι σε μια καλή μέρα και μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου, εκφράζοντας και οι δύο τα πραγματικά σας συναισθήματα. Όσο για σένα που η μοναξιά δεν λέει να φύγει από τη ζωή σου, μην χάνεις την αισιοδοξία και το χαμόγελό σου, γιατί σίγουρα κάτι ευχάριστο θα γίνει. Αρκεί μόνο να είσαι ανοιχτός και ευδιάθετος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Εσύ που είσαι Υδροχόος, σήμερα στη δουλειά σου θα χρειαστεί να είσαι αρκετά συγκεντρωμένος, για να μπορέσεις να λύσεις ζητήματα που σε απασχολούν. Μην αφήνεις νέα προβλήματα να προστίθενται στα ήδη υπάρχοντα. Η οικονομική σου κατάσταση είναι ακόμα σε δύσκολη φάση. Βάλε ένα φρένο στα έξοδα.




Ιχθείς
20/2,20/3

Αυτή η Τετάρτη θα είναι κάπως κουραστική και αγχωτική για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ, αλλά με την διπλωματία που σε χαρακτηρίζει, θα μπορέσεις να τα φέρεις βόλτα όλα. Θα χρειαστεί όλη σου η υπομονή και η ψυχραιμία, για να αντιμετωπίσεις έκτακτες δυσκολίες και να μιλήσεις σε άτομα, που μπορεί να σε εκνευρίζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Για να περάσεις καλά στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, πρέπει να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα δείξουν στο ταίρι σου ότι έχεις κατανόηση και τρυφερά συναισθήματα. Μην απομακρύνεσαι, γιατί δημιουργείς ένα κενό ανάμεσά σας. Κι αν ακόμη στην ερωτική σου ζωή επικρατεί το απόλυτο κενό, να ξέρεις ότι η μέρα είναι καλή για νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Μην την αφήνεις ανεκμετάλλευτη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Ιχθύ, η δουλειά σου θα προχωρήσει έτσι όπως θέλεις και πολλά θέματα θα μπουν σήμερα σε μια σειρά, που θα καθορίσει και το επαγγελματικό σου μέλλον. Τα οικονομικά σου ενδέχεται να βγουν από το πρόγραμμα που έχεις βάλει, αφού προκύπτουν έξοδα που δεν περιμένεις.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger