E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 1 Μαίου 2013

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013


Κριός
21/3-20/4

Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή, αγαπητέ Κριέ, και θα δεις κάποιες καταστάσεις από τη θετική τους πλευρά. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και δεν θα σου πάρει και πολύ, για να τελειώνεις από πολλές εκκρεμείς υποχρεώσεις που έχεις από το παρελθόν. Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον και μάλιστα αυτά τα σχέδια θα μπορέσεις να τα υλοποιήσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Κριέ, θα έχεις τόση γοητεία και ρομαντισμό, που θα καταπλήξεις όλους όσους σταθούν δίπλα σου. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι μην απελπίζεσαι, γιατί με την κοινωνικότητα που σε διακρίνει, είναι σίγουρο ότι θα προκύψει και η γνωριμία που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, τα επαγγελματικά σου θέματα πηγαίνουν πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια ζητήματα, που ακόμη δεν προχωρούν. Στο τέλος, όλα θα τα καταφέρεις με τον καλύτερο τρόπο. Ωστόσο, τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες έξυπνες αλλαγές που μπορείς να κάνεις.




Ταύρος
21/4-20/5

Η θέση του Ερμή από σήμερα και στο εξής στο ζώδιό σου, αγαπητέ Ταύρε, θα διορθώσει πολύ την επικοινωνία με τον περίγυρό σου, αλλά θα φέρει και πολλές ευκαιρίες στη ζωή σου. Σήμερα, θα έχεις μια κάποια μεγαλύτερη εύνοια και «προστασία». Προσπάθησε να επωφεληθείς από τα όποια θετικά των άλλων γύρω σου. Ιδέες, ηθική ή πρακτική βοήθεια, εμπειρία και συμβουλές, μπορεί να παίξουν θετικό ρόλο στα δικά σου θέματα. Ξεμπέρδεψε κάθε είδους ασάφειες, κλείσε εκκρεμότητες όπου υπάρχουν και προσπάθησε να δρομολογήσεις κάποια σχέδια που έχεις εδώ και καιρό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα, φίλε Ταύρε, θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα θέλεις να κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου, ώστε να ξεπεράσεις καταστάσεις που σε στεναχωρούν στη σχέση σου. Εσύ που ψάχνεις ακόμη ταίρι, με την τόσο καλή επικοινωνία που θα έχεις αυτή την περίοδο, θα κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, στη δουλειά σου ίσως να πρέπει να πιέσεις κάποιες καταστάσεις, για θέματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα. Μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει και μην ξεφεύγεις από τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα οικονομικά ανοίγματα.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα οι φιλοδοξίες που θα έχεις θα είναι μεγάλες, αγαπητέ Δίδυμε. Θα ασχοληθείς με πάρα πολλά πράγματα και θα καλύψεις κάποιες από τις υποχρεώσεις σου, που μέχρι τώρα σε άγχωναν. Η συμβουλή της ημέρας είναι να μην μπλεχτείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις, που μπορεί να σε εκθέσουν στο μέλλον. Προχώρα στο δικό σου πρόγραμμα και θα δεις ότι όλα θα είναι μια χαρά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά για τη σχέση σου, ώστε να γίνει τέλεια, αλλά και να δώσεις και όλα αυτά που μπορεί να λείπουν από το ταίρι σου, φίλε Δίδυμε. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, από σήμερα και στο εξής που θα έχεις την εύνοια του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, θα προκύψουν τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά, αν είσαι Δίδυμος. Πρέπει να προγραμματιστείς περισσότερο και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Στα οικονομικά θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου αρχίζουν να αυξάνονται. Φρόντισε να αποδεχτείς κάποιες προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί θα αποδειχτούν ιδιαίτερα συμφέρουσες.




Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, φρόντισε να βάλεις τα δυνατά σου και όλα θα πάνε καλά, όσον αφορά στην διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων σου και την πραγματοποίηση των στόχων σου. Καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, για να βελτιώσεις τις προβληματικές καταστάσεις. Τώρα που το διάστημα είναι ευνοϊκό πλανητικά, φρόντισε να αρπάξεις οποιαδήποτε ευκαιρία σου παρουσιαστεί.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος που μπορεί να έχεις από άλλες δραστηριότητες, αγαπητέ Καρκίνε, και μετά να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν δεν μπορεί να γίνει αυτό, τότε άφησέ τες για άλλη μέρα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Θα συμβούν κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου, που θα είναι πολύ ευχάριστες. Θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα που καθυστερούν. Στα οικονομικά, θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, γιατί έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.



Λέων
23/7-23/8

Η σημερινή ημέρα θα έχει πολύ καλές επιρροές για εσένα, φίλε Λέων, με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμής να εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και να σε ευνοεί. Θα έρθουν πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες στο προσκήνιο και χρειάζονται μεγάλες δόσεις δυναμισμού, για να τις ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μην δώσεις αναβολές.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα θα βελτιώσει την επικοινωνία με το ταίρι σου, αγαπητέ Λέων, και θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα στη σχέση, που μπορεί να μην σου αρέσουν. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι μην απογοητεύεσαι, γιατί βρίσκεσαι σε περίοδο που όλα μπορούν να συμβούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, η ενεργητικότητα που θα έχεις στα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε απασχολούν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.



Παρθένος
24/8-22/9

Οποιαδήποτε κίνηση σκοπεύεις να κάνεις σήμερα, πρέπει να την έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν, αγαπητέ Παρθένε. Ευτυχώς που έχεις από τη φύση σου μεγάλη διορατικότητα κι έτσι θα μπορέσεις να αποφύγεις τα διάφορα προβλήματα, που μπορεί να προκαλέσει η αρνητική όψη του Άρη με τον Κρόνο. Οι πολλές δραστηριότητες που έχεις, θα σε αγχώσουν και θα σε προβληματίσουν αρκετά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Από σήμερα και στο εξής, θα δεις κάποιες καταστάσεις στη σχέση σου να αλλάζουν προς το καλύτερο, φίλε Παρθένε. Και αν συνεχίζει να σε συντροφεύει η μοναξιά, αυτή την περίοδο η κατάσταση θα αλλάξει, γιατί θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Υπάρχει μια αγωνία για το μέλλον των επαγγελματικών σου, αν είσαι Παρθένος. Να ξέρεις ότι μερικά θέματα μπορεί να καθυστερούν, αλλά η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν. Μπορείς να κάνεις κινήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.




Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα είναι η μέρα για αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα, που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και πολύ καιρό, αγαπητέ Ζυγέ. Η περίοδος δεν είναι για καθυστερήσεις και αναβολές στις υποθέσεις σου, γιατί δεν θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό, για να μπορέσεις να ανακαλύψεις με καθαρή σκέψη τις λύσεις, που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Αισθηματικές προβλέψεις
Από σήμερα και στο εξής, φίλε Ζυγέ, που ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής κάνει την είσοδο του στον Ταύρο και σε ευνοεί, μπορείς να κάνεις και εσύ κάποιες αλλαγές στη σχέση σου, ώστε να ικανοποιηθεί και ο σύντροφός σου, αλλά το σημαντικότερο να περνάς καλά εσύ. Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ξαφνικά θα δεχτείς προτάσεις, που θα σε κάνουν να χαρείς πάρα πολύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, η δουλειά σου έχει αρχίσει να πηγαίνει πολύ καλά και μπορείς και υλοποιείς τα σχέδια, που έχεις βάλει από παλιά σαν στόχους. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι κάπως προβληματικά. Ωστόσο, διανύσεις μια περίοδο που πολλές προτάσεις θα σου γίνουν, με συνέπεια να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.




Σκορπιός
23/10-22/11

Από σήμερα και στο εξής, που ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ταύρου, φίλε Σκορπιέ, θα σκεφτείς να επιχειρήσεις σημαντικές αλλαγές σε θέματα, που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά. Αν αποφασίσεις να προχωρήσεις σε αυτές τις αλλαγές, θα έχεις πολύ θετικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου. Άλλωστε, είσαι άτομο αρκετά υπεύθυνο, βλέπεις τις καταστάσεις με μεγάλη σοβαρότητα κι επιπλέον, έχεις βάλει καλές βάσεις από το παρελθόν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα θα καταπλήξεις τον σύντροφό σου με την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που σε διακατέχει και θα περάσετε πολύ καλά μαζί, αγαπητέ Σκορπιέ. Η θετική σου διάθεση και η καλή επικοινωνία, θα βελτιώσουν πολύ την ατμόσφαιρα στο σπίτι. Εσύ που δεν έχεις ταίρι μην απελπίζεσαι! Διατήρησε την αισιοδοξία σου, γιατί αυτή την περίοδο θα βρεις το άλλο σου μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, στη δουλειά σου τα πας πολύ καλά και θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες, για να τα πας ακόμα καλύτερα. Τα προβλήματα που εμπόδιζαν τα σχέδιά σου, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Στα οικονομικά, πρέπει σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις, να προσέχεις και να μην κινηθείς βιαστικά.



Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, φίλε Τοξότη, απόφυγε να καταπιαστείς με θέματα που μπορεί να σε εκνευρίζουν και να σε αποσυντονίζουν από τους ρυθμούς σου. Φρόντισε να συγκεντρώσεις τις υποχρεώσεις σου, βάλε τα πράγματα σε τάξη και η επιτυχία θα είναι δική σου. Η σημερινή ημέρα, με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στον Ταύρο, είναι η κατάλληλη για συζητήσεις με τα δικά σου άτομα. Πρέπει να φροντίσεις να τους δώσεις να καταλάβουν μέχρι πού είναι τα όριά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, η σημερινή ημέρα θα σε προικίσει με πολύ ερωτισμό και θα περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Το ταίρι σου είναι έτοιμο να ακούσει τις προτάσεις σου και να τις ακολουθήσει. Και αν δεν υπάρχει ταίρι ακόμη, σίγουρα αυτήν την ευνοϊκή περίοδο και με την εύνοια της Αφροδίτης, δεν θα μείνεις άπραγος, γιατί θα έχεις απίστευτες εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα ανοιχτούν καινούργιοι ορίζοντες, αγαπητέ Τοξότη, για να κάνεις καινούργια πράγματα. Με ό,τι ασχοληθείς, να ξέρεις πως θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου έχουν έρθει σε μια ισορροπία, γι’ αυτό φρόντισε να μην βγεις εκτός προγραμματισμού. Απόφυγε τα άσκοπα έξοδα.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, καλό είναι να οργανώσεις τα πράγματα που θα κάνεις τις ερχόμενες μέρες. Πάρε αποφάσεις, που θα σου δώσουν χαρά και ικανοποίηση και μην συνεχίσεις να κάνεις τα ίδια λάθη. Η αισιοδοξία, η αυτοπεποίθηση και οι ηγετικές ικανότητές σου είναι στα ύψη τους. Χρησιμοποίησε την έντονη ενεργητικότητα που έχεις και είναι σίγουρο ότι για άλλη μια φορά, θα πετύχεις αυτό που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να πεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στον σύντροφό σου, φίλε Αιγόκερε, για κάποια πράγματα που θέλεις να πραγματοποιηθούν στη σχέση σας, ώστε να περνάτε καλύτερα και οι δύο. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, φρόντισε να περνάς καλά, να μην αγχώνεσαι και σύντομα θα έρθει και η καινούργια γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, φρόντισε να κινηθείς χαλαρά στη δουλειά σου, χωρίς να κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις ζητήματα που καθυστερούν. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα, που δεν τα είχες προβλέψει.



Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα θα γίνουν συζητήσεις που θα είναι αρκετά σημαντικές για σένα, φίλε Υδροχόε. Δώσε πολύ μεγάλη σημασία. Θα έχεις τέτοια δυναμικότητα που είναι η κατάλληλη στιγμή να τελειώνεις από πολλά προβλήματα του παρελθόντος. Φρόντισε να απομακρύνεις άτομα και καταστάσεις, που μπορεί να σε κουράζουν και να σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο σημερινή ημέρα θα σε ευνοήσει να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στη σχέση σου, αγαπητέ Υδροχόε. Όσο για σένα που δεν έχεις ταίρι, είναι σίγουρο ότι αυτή την περίοδο θα προκύψουν τα καλύτερα, αν πάρεις την απόφαση να κυνηγήσεις την ερωτική σου τύχη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο, αν είσαι Υδροχόος. Το σωστό θα είναι να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα, αλλά να κινηθείς έξυπνα και χωρίς να επαναπαυτείς. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, δεν πρέπει να κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα, που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού



Ιχθείς
20/2,20/3

Η γενναιοδωρία και η εργατικότητα είναι από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου, αγαπητέ Ιχθύ. Σήμερα θα σε περιβάλλει η αρμονία και θα πετυχαίνεις αυτά που θέλεις, καθώς οι ευκαιρίες θα έρχονται η μία μετά την άλλη. Μην τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες, γιατί μπορείς να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που έχεις μέχρι τώρα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα θα στρώσει έτσι τις καταστάσεις, ώστε να κάνεις τη σχέση σου ιδανική, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, η Σελήνη από το απόγευμα και μετά στον Υδροχόο θα σε ευνοήσει, για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου ξεκινάει για εσένα μια καινούργια περίοδος, φίλε Ιχθύ, που οι ευκαιρίες θα έρχονται η μία μετά την άλλη και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου. Πρέπει να σκεφτείς πιο σοβαρά μερικές προτάσεις που θα σου κάνουν, γιατί μπορεί να είναι πολύ καλές
Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger