E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

O Hulk Hogan και το ερωτικό βίντεο

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013


Η διαμάχη μεταξύ του Hulk Hogan και του Gawker με αφορμή ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου στο οποίο ‘πρωταγωνιστεί’ ο Hogan και που είχε ξεκινήσει πριν λίγο καιρό, φαίνεται πως συνεχίζεται.

Την περασμένη εβδομάδα, ο δικαστής της Φλόριντα διέταξε τον Gawker να αποσύρει το ενός λεπτού επίμαχο απόσπασμα από το 30λεπτο βίντεο αλλά και ότι άλλο υλικό υπήρχε στην κατοχή του όπως φωτογραφίες και άλλα clips.

Σε αντίδραση της απόφασης του δικαστή ο Gawker, αφαίρεσε μεν το βίντεο όμως αρνήθηκε να αποσύρει την φωνητική περιγραφή 1400 λέξεων, η οποία συνόδευε το βίντεο και απλά την ‘συνέδεσε’ με ένα άλλο website όπου βρισκόταν το video.

Για να δικαιολογήσει την κίνησή του ο Gawker δήλωσε: “Το σύνταγμα μας δίνει απερίφραστα το δικαίωμα να δημοσιεύουμε αληθινές καταστάσεις που έχουν σχέση με διάσημες προσωπικότητες».

Ο  Gawker έχει κάνει έφεση και έτσι οι δύο πλευρές θα ξαναβρεθούν στο δικαστήριο της Φλόριντα σε λίγο καιρό. Από την άλλη πλευρά ο Hogan, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Terry Bollea, προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τη ανυπακοή του Gawker στην εντολή του δικαστή, εναντίον του στην έφεση που θα γίνει.

ysterografa.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger