E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ποιος σκότωσε τον Μάικλ Τζάκσον – Τι κρύβεται πίσω από τον θάνατό του

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013



Ο Μάικλ Τζάκσον  οδηγήθηκε σε πρόωρο θάνατο επειδή οι υπεύθυνοι για τις συναυλίες του ήθελαν απεγνωσμένα να τους αποφέρει πολλά πολλά χρήματα.
Αυτό –μεταξύ άλλων- ακούστηκε στο δικαστήριο από το στόμα του δικηγόρου της Κάθριν Τζάκσον, Μπράιαν Πάνις, ο οποίος υποστήριξε ότι τα αφεντικά της AEG ήθελαν τόσο πολύ να γίνει η δουλειά που «δεν τους ένοιαζε ποιος θα χανόταν στην πορεία».
 Στην $40 εκατομμυρίων μήνυσή τους, η οικογένεια Τζάκσον υποστηρίζει ότι η εταιρεία γνώριζε πολύ καλά την άσχημη κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο τραγουδιστής εκείνη την εποχή καθώς και την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά, ωστόσο τον πίεζαν πολύ να υπογράψει για τα σόου στην O2 Arena του Λονδίνου.
Ο Πάνις τόνισε –με μια δόση ειρωνείας- πως οι άνθρωποι της AEG πρέπει να ήταν οι μόνοι στον κόσμο που δεν γνώριζαν –όπως υποστηρίζουν- για τον εθισμό του Τζάκο στις ουσίες κα τα φάρμακα.
Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο δικηγόρος έδειξε στους ενόρκους ηλεκτρονικά μηνύματα που αντάλλαξαν μεταξύ τους κάποια από τα αφεντικά της AEG, όπου φαίνεται ξεκάθαρα η αλήθεια.
Τον Μάριο του 2009, πριν ακόμη ο Τζάκσον ανακοινώσει επίσημα τα σόου, ο Ράντι Φίλιπς, διευθυντής της εταιρείας παραγωγής έγραψε στον πρώην διευθυντή της μητέρας εταιρείας, Τιμ Λεϊγουέκ τονίζοντας ότι ο Μάικλ ήταν μεθυσμένος και αρνούνταν να απευθυνθεί στους θαυμαστές.
“Είναι το πιο τρομακτικό πράγμα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Πρόκειται για έναν συναισθηματικά παράλυτο κατεστραμμένο άνθρωπο γεμάτο απέχθεια και αμφιβολία για τον εαυτό του”, έγραφε στο mail του ο κ. Φίλιπς, τονίζοντας ότι ο Μάικλ φαινόταν “τρομοκρατημένος μέχρι θανάτου”.
Σε χθεσινό της δημοσίευμα, η εφημερίδα “The Sun” αποκαλύπτει ότι εκείνο τον καιρό, ο Τζάκο έπινε έξι (!) μπουκάλια κρασί την ημέρα ενώ κατά τη συνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε “παραλυτικός”.
Η συνέχεια της δίκης αναμένεται “καυτή” καθώς ο δρ. Κόνραντ Μιούρεϊ  προβλέπεται να καθίσει ακόμη μια φορά στο εδώλιο του μάρτυρα, μόνο που τώρα δηλώνει αποφασισμένος να μην κρατήσει τίποτα κρυφό.

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger