E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ μοίραζε ο Άκης!

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013


Διακίνηση δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ είτε χέρι με χέρι είτε με βαλίτσες εντόπισαν οι ερευνητές που ανέλαβαν την υπόθεση των μιζών στα εξοπλιστικά προγράμματα, με τον Άκη Τσοχατζόπουλο να βρίσκεται σε ακόμα πιο δυσχερή θέση, καθώς φέρεται να έδωσε στον επίσης προφυλακισμένο συνεργάτη του Γιάννη Σμπώκο 40 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τα διαχειριστεί για λογαριασμό του, με την προσδοκώμενη απόδοση να φτάνει τα 80 εκατομμύρια.

Όπως αναφέρει η «Καθημερινή της Κυριακής» η οποία επικαλείται σχετικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, το εν λόγω σκάνδαλο έρχονται να επιβεβαιώσουν δεκάδες χειρόγραφες σημειώσεις που βρέθηκαν στο προσωπικό αρχείο του Τσοχατζόπουλου και όπως εκτιμούν οι δικαστές τα 40 εκατ. ευρώ αποτελούν «μέρος της παράνομης περιουσίας που απέκτησε ο πρώην υπουργός εκ της δωροδοκίας», ενώ όπως δείχνουν οι έρευνες της Δικαιοσύνης υπάρχουν ακόμα 20 εκατομμύρια ευρώ τα οποία διακινήθηκαν χέρι με χέρι, χωρίς να έχουν εντοπιστεί ακόμα τα «αμαρτωλά» χρήματα.

Ο Τσοχατζόπουλος, συγγενικά του πρόσωπα και στενοί του συνεργάτες αναμένεται να βρεθούν αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη για την υπόθεση με τις μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα στις 22 Απριλίου.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger