E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 8 Απριλίου 2013

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013


Κριός
21/3-20/4

Ο εκνευρισμός που έχεις, θα συνεχιστεί και αυτήν τη Δευτέρα, αγαπητέ Κριέ, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη από τους Ιχθείς με τον Ερμή από το ίδιο ζώδιο και θα βάλει εμπόδια στο δρόμο σου. Μπορείς όμως να αποφύγεις τις τριβές και το ανάλογο στρες, με διπλωματικό τρόπο. Άφησε να δράσουν οι θετικές επιρροές, που θα σε τονώσουν ψυχοσωματικά. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι, στην τελική, εσύ θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις μέσα στο μυαλό σου. Μόνο μην ξεχνιέσαι και παραμελείς τον εαυτό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου, θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου και επιτέλους να του αφιερωθείς και να ασχοληθείς ουσιαστικά με τις ανάγκες της σχέσης σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην απογοητεύεσαι, γιατί αυτή την περίοδο θα κάνεις την γνωριμία που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου σήμερα, φίλε Κριέ, η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς και να μην κινήσεις, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.



Ταύρος
21/4-20/5

Η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα, αγαπητέ Ταύρε. Με το ταλέντο που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα, που στο παρελθόν δεν επιχειρούσες καν να σκεφτείς να πραγματοποιήσεις. Σήμερα, ό,τι σκεφτείς, μπορείς να το πραγματοποιήσεις, αρκεί να μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί, γιατί θα τα χάσεις. Θα δεχτείς με ευγνωμοσύνη την υποστήριξη των δικών σου ατόμων και θα νιώσεις μεγαλύτερη ψυχική γαλήνη.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η ημέρα σου θα είναι πολύ ρομαντική και ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως η μοναξιά τώρα θα πάρει τέλος. Ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν πολύ γρήγορα και οι πλανήτες σε ευνοούν, να προχωρήσεις τώρα στην σύναψη μίας ερωτικής σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Σήμερα στη δουλειά σου η τύχη θα είναι με το μέρος σου, φίλε Ταύρε, και μπορείς να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου με περισσότερο ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και περιττά έξοδα.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, αγαπητέ Δίδυμε, και προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Η ευελιξία και η διπλωματία σου θα κάνουν ακόμα και πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου, τελικά να συμφωνήσουν. Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι, αλλά η ευαισθησία σου σε παρασύρει σε λανθασμένες εκτιμήσεις;

Αισθηματικές προβλέψεις
Οι πλανήτες θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, φίλε Δίδυμε, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να ανανεώσετε τον δεσμό σας. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το ταίρι που θα σου προσφέρει την ευτυχία, μην σταματάς την αναζήτηση, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν για να κάνεις κάποια ενδιαφέρουσα, καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, στη δουλειά σου ίσως να γίνουν κάποιες αλλαγές, αλλά αυτό δεν χρειάζεται να σε αγχώνει, γιατί μπορείς να ανταπεξέρχεσαι σε όλα, με μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές.




Καρκίνος
22/6-22/7

Αυτή τη Δευτέρα, απρόσμενα νέα θα σου φτιάξουν τη διάθεση, αγαπητέ Καρκίνε. Οι λύσεις που αναζητάς, σου έρχονται ουρανοκατέβατες και σε πιάνει μια μεγάλη βιασύνη, για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Ξέφυγε από τους καθημερινούς σου ρυθμούς, οργανώνοντας κάτι διαφορετικό για το βράδυ ή κάνοντας κάτι καλό για τον εαυτό σου. Φέρε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και ξεκίνα να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά και αισιόδοξα, γιατί αυτό απαιτεί η παρούσα περίοδος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος και να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός, αλλά και η γοητεία σου, θα είναι στα ύψη. Αν δεν υπάρχει ταίρι αυτή την περίοδο, θα σου συμβούν κάποια γεγονότα, που θα φέρουν και την καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Σήμερα, φίλε Καρκίνε, θα έχεις το δυναμισμό να ξεπεράσεις πολλά θέματα στη δουλειά σου που σε μπερδεύουν, αλλά φέρνουν και καθυστερήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά δεν μπορείς να το αντιληφθείς, γιατί ακόμη οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές.




Λέων
23/7-23/8

Μια ημέρα έντασης και εκνευρισμού θα είναι αυτή η Δευτέρα για εσένα, αγαπητέ Λέων, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή τις ασχολίες σου. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, θα παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες. Ό,τι κάνεις, να είναι μετρημένο. Φρόντισε το βράδυ να περάσεις χαλαρά, κάνοντας συζητήσεις που σε ευχαριστούν ψυχικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφιερωθείς στη σχέση σου, φίλε Λέων. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και πέρασε κάποιες στιγμές μαζί του, ερωτικά και όμορφα. Εσύ που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά, εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο, που είναι θετική για να κάνεις νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις στη δουλειά σου, καλό θα είναι να τα αφήσεις για αργότερα. Στα οικονομικά τα πράγματα είναι καλύτερα, αλλά απόφυγε σήμερα να κάνεις περιττές αγορές.



Παρθένος
24/8-22/9

Αποκτάς περισσότερη επικοινωνία αυτήν τη Δευτέρα, αγαπητέ Παρθένε, και απολαμβάνεις τον θαυμασμό του περίγυρου σου. Βάλε σε νέες βάσεις τα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη, λόγω της θέσης της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι αργά το βράδυ, και καλό θα είναι να την περιορίσεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν. Καιρός να αναθερμανθούν κάποιες σχέσεις, που ήταν λίγο “περίεργες”.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, καλό θα είναι να μην βλέπεις μερικές καταστάσεις μονόπλευρα, γιατί μπορεί και το ταίρι σου να έχει δίκιο. Με την συζήτηση, θα μπορέσει να σου εξηγήσει και να λυθούν οι παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν προκύψει. Και αν ακόμη κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, αυτή η μέρα είναι ευνοϊκή για να κάνεις νέες γνωριμίες, που θα σε ανανεώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Παρθένε, καλό θα είναι να αφήσεις τα πράγματα να δείξουν από μόνα τους, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων. Στα οικονομικά σου, έχεις πολύ άγχος για να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που εκκρεμούν. Ηρέμησε, κάνε έναν προγραμματισμό και θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.




Ζυγός
23/9-22/10

Αυτή η Δευτέρα για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, θα είναι ημέρα που πρέπει να δείξεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από τον παρορμητισμό σου και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Βγάλε το δυναμισμό που κρύβεις μέσα σου και διεκδίκησε αποτελεσματικά αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η ημέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με τον σύντροφό σου, φίλε Ζυγέ. Μπορείς να λύσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν στη σχέση σου εδώ και καιρό. Οι μοναχικές ψυχές του ζωδίου, θα έχετε πολλές συναντήσεις και αρκετές κατακτήσεις αυτό το βράδυ, αν αποφασίσετε να βγείτε έξω για διασκέδαση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, απόφυγε σήμερα στη δουλειά σου να ανακοινώσεις τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις και φρόντισε να κινηθείς ουδέτερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, αλλά μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα, γιατί έχεις ακόμη πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις.





Σκορπιός
23/10-22/11

Πρέπει να δείξεις τεράστια προσοχή σε ό,τι κι αν κάνεις αυτήν τη Δευτέρα, αγαπητέ Σκορπιέ. Θα νιώθεις ότι μερικές φορές πνίγεσαι και δεν μπορείς να μιλήσεις. Καλό θα είναι να προσπαθείς να μην δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και φρόντισε να χαλαρώσεις, γιατί το έχεις ανάγκη. Κάποια θέματα της οικογένειας μπορεί να μένουν άλυτα. Φρόντισε να δώσεις εγκαίρως τις κατάλληλες λύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Δεν μπορείς να δεχτείς τους περιορισμούς που προσπαθεί να σου επιβάλει το ταίρι σου, αγαπητέ Σκορπιέ, και αυτό σε φέρνει σε σύγκρουση μαζί του. Κάνε ό,τι χρειάζεται για να αλλάξεις την κατάσταση, αρκεί να μην στεναχωριέσαι και καταπιέζεσαι. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι αυτό τον καιρό θα συμβούν κάποια γεγονότα, που θα φέρουν και την καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, στη δουλειά σου μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να αλλάξεις ό,τι μπορεί να μην σου αρέσει και σταματάει την πορεία σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να αποφύγεις τα πολλά έξοδα και όλα θα πάνε όπως ακριβώς θέλεις.





Τοξότης
23/11-21/12

Μπορεί να αισθάνεσαι ότι είσαι σε απομόνωση, αγαπητέ Τοξότη, και ότι δεν έχεις την υποστήριξη που θέλεις από τους δικούς σου ανθρώπους. Καλό θα είναι να αρχίσεις πάλι να κάνεις δημόσιες σχέσεις. Φρόντισε παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί τον έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Θα καταλάβεις σήμερα ότι μπορείς να συνεννοηθείς απόλυτα με τον περίγυρό σου και θα έχεις και μεγάλη ενεργητικότητα, που πρέπει να εκμεταλλευτείς προς όφελός σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, φίλε Τοξότη, μπορεί να γίνουν αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να περάσεις με το ταίρι σου μια ρομαντική κι ερωτική βραδιά. Εσύ που κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, να ξέρεις πως η μέρα είναι πολύ θετική και αν κινηθείς ανάλογα, δεν θα αργήσει να έρθει η καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, στη δουλειά σου οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Η μέρα σου χαρίζει θετική διάθεση, φίλε Αιγόκερε. Τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο τους και πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξουν ρόλο οι καταστάσεις στο σπίτι και η στάση που θα ακολουθήσεις, για να τις βελτιώσεις. Είναι αλήθεια πως τα τελευταία γεγονότα δεν σε έχουν βρει σε ετοιμότητα, αλλά από ό,τι φαίνεται, εσύ θα τα καταφέρεις σύντομα να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού συνεχίζει να σε προικίζει με πολύ ερωτισμό, αγαπητέ Αιγόκερε, και να φέρνει έτσι τις καταστάσεις, που το ταίρι σου θα είναι πολύ ευχαριστημένο μαζί σου. Όσο για σένα που η μοναξιά παραμένει ακόμη στη ζωή σου, δεν πρέπει αυτή την περίοδο να κάθεσαι, δραστηριοποιήσου, γιατί σε περιμένουν καλές εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά σήμερα, αν είσαι Αιγόκερως. Προσπάθησε να μην εκνευριστείς με καταστάσεις που δεν σε αφορούν πια και ασχολήσου με τις δικές σου αρμοδιότητες. Τα οικονομικά σου αρχίσουν να ισορροπούν και θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται. Φρόντισε να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.




Υδροχόος
20/1-19/2

Καλό θα είναι να ασχοληθείς με κάποια φυσική δραστηριότητα ή άθλημα στη διάρκεια αυτής της ημέρας, αγαπητέ Υδροχόε, προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία μεταξύ της ψυχολογικής και της βιολογικής σου ηρεμίας. Ευτυχώς, σήμερα θα υπερισχύει μια πιο λεπτή και διακριτική τάση, που θα σε οδηγήσει γενικά σε καλύτερες κοινωνικές επαφές και θα βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες φιλίες σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Θα σε απασχολήσει έντονα η σχέση σου σήμερα, αν είσαι Υδροχόος. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, για να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις μαζί του, και μην δίνεις άφεση αμαρτιών στα ατοπήματά του τόσο εύκολα, γιατί μετά θα τα βάλεις με τον ίδιο σου τον εαυτό. Οι ελεύθεροι Υδροχόοι, ανανεώστε την εμφάνιση σας και περάστε ένα όμορφο βράδυ με τους φίλους σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Υδροχόε, η μεταδοτικότητα που έχεις την σημερινή ημέρα, θα λύσει σημαντικά θέματα στο χώρο της δουλειάς σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις μια τάξη, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα.




Ιχθείς
20/2,20/3

Μην αφήνεις να σε επηρεάζουν άνθρωποι του κοντινού φιλικού ή και του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, αγαπητέ Ιχθύ, γιατί λόγω του γενικότερου αρνητικού κλίματος που επικρατεί, θα σου μεταφέρουν την απαισιοδοξία τους. Μην ανακατεύεσαι στις δικές τους καταστάσεις, γιατί από την μια δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να τους βοηθήσεις και από την άλλη, σε ρίχνουν και σένα ψυχολογικά. Ασχολήσου με τις δικές σου ανάγκες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου, αγαπητέ Ιχθύ, αρχίζουν να αλλάζουν και να βελτιώνονται αισθητά. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, για την καλυτέρευση της σχέσης. Και αν δεν υπάρχει αυτή την περίοδο κάποιο ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού σε ευνοεί, για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, στη δουλειά σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις, ξεκίνησέ τα τώρα και θα δεις πολύ σύντομα την επιτυχία τους. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες.
Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger