E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο Γκρίλο και οι Έλληνες συνταγματάρχες

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013



Επεξεργασμένη φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται τα πρόσωπα των Μόντι, Μπερσάνι και Μπερλουσκόνι στα σώματα των Παττακού, Παπαδόπουλου και Μακαρέζου δημοσίευσε στο προσωπικό του μπλογκ ο ηγέτης του Κινήματος Πέντε Αστέρων, Μπέπε Γκρίλο. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ 

Μπορεί χθες οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του Κινήματος Πέντε Αστέρων να ανακοίνωσαν ότι σκοπεύουν να κάνουν κατάληψη στο ιταλικό κοινοβούλιο διαμαρτυρόμενοι για την καθυστέρηση έναρξης εργασιών, ωστόσο οι προθέσεις τους βρήκαν εμπόδια, μετά την δήλωση του προέδρου των γερουσιαστών, Λουίτζι Τζάντα, ότι πρόκειται για «αντιδημοκρατική ενέργεια».




Η απόφαση αυτή δεν ικανοποίησε καθόλου τον επικεφαλής του πεντάστερου κινήματος, Μπέπε Γκρίλο, ο οποίος μέσω του μπλογκ του κάνει λόγο για «χούντα συνταγματαρχών», αναφέρει πως το πραξικόπημα στην Ιταλία ξεκίνησε χρόνια πριν, ενώ εξηγεί πως δεν υπάρχει πλέον κοινοβουλευτική δημοκρατία στη χώρα. 

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια χούντα. Η Ιταλία δεν είναι πια κοινοβουλευτική δημοκρατία, όπως ορίζει το Σύνταγμα, αλλά μια κομματική δημοκρατία. Τα κόμματα αντικατέστησαν τη δημοκρατία», έγραψε στο κείμενό του ο Γκρίλο.

Πηγή: real.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger