E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το παράξενο μωρό "βάτραχος" του Νεπάλ (φώτο)

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013



Το 2006, αυτό το σε παράξενη εμφάνιση μωρό γεννήθηκε στο Charikot της Dolakha του Νεπάλ, προσελκύοντας ένα τεράστιο αριθμό ανθρώπων που θέλησαν να δουν από κοντά το παράξενο αυτό μωρό.

Ο λαιμός είναι ένα με το κεφάλι ενώ έχει τεράστια μάτια. Το παράξενο μωρό, πέθανε μετά από μισή ώρα από τη γέννησή του. Έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά το θάνατό του. Η είδηση ​​για ένα τέτοιο μωρό εξαπλώθηκε σαν πυρκαγιά και εκατοντάδες κόσμου συγκεντρώθηκε στο νοσοκομείο για να το δουν από κοντά. Η αστυνομία ΄πήρε μέτρα για τον έλεγχο του πλήθους.

Το μωρό ζύγισε 2kg κατά τη γέννηση και γεννήθηκε μετά από κανονική εννεάμηνη κύηση. Η Suntali, ήδη μητέρα δύο κανονικών κοριτσιών, δεν έπασχε από καμία ασθένεια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ο Nir Bahadur, ο πατέρας, λέει ότι δεν αισθάνθηκε καμία λύπη για το θάνατο του μωρού που μόλις είχε γεννηθεί. "Είμαι ευτυχής που δεν συνέβη τίποτε στη γυναίκα μου», είπε.

Το μωρό πιθανότατα είχε μια πάθηση που ονομάζεται ανεγκεφαλία του νευρικού σωλήνα που δεν επέτρεψε την κατάλληλη διαμόρφωση του εγκεφάλου Το μωρό πεθαίνει λίγες μέρες αργότερα Αυτός είναι  και ο λόγος που οι γυναίκες καλούνται να λάβουν φυλλικό οξύ στην αρχή της εγκυμοσύνης. 


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger