E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΣΟΚ: Ο Chris Brown αποκαλύπτει πως έκανε ΣΕΞ στο ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013



Ο εκκεντρικός ράπερ εξέπληξε τους πάντες με τις δηλώσεις του, ενώ διέψευσε τον χωρισμό του με την Rihanna.

Δεν έχει αφήσει τηλεοπτική συνέντευξη για τηλεοπτική συνέντευξη που να μην έχει κάνει αποκαλύψεις ή να μην έχει μοιραστεί προσωπικές λεπτομέρειες τον τελευταίο καιρό, ο ράπερ Chris Brown. Πριν από μερικές ημέρες μίλησε για πρώτη φορά για τον ξυλοδαρμό της Rihanna το 2009 και όπως τόνισε τώρα ξέρει γιατί είναι λάθος να χτυπάς μια γυναίκα. Προχθές βράδυ, ωστόσο, είχε διάθεση για πικάντικη συζήτηση, καθώς είπε να μιλήσει αρκετά για την προσωπική του ζωή.

Έτσι, μπροστά σ' έναν αλαλάζων γυναικείο κοινό, ο Brown αποκάλυψε σε ποιο σημείο είχε το πιο τρελό sex της ζωής του. Στην Α΄θέση αεροπλάνου! Ναι, μπροστά σε όλο τον κόσμο.. καλά όχι σε όλο τον κόσμο καθώς όπως εξήγησε ο Chris Brown «βρισκόμουν σε ευρωπαϊκή πτήση που τα αεροπλάνα έχουν αυτά τα μεγάλα διαχωριστικά και μπορείς να ανεβάσεις το κάλυμμα και κανείς να μην σε πάρει χαμπάρι!».

Όσο για τον φημολογούμενο χωρισμό του από τη Rihanna ο ράπερ το διέψευσε κι επιβεβαίωσε ότι είναι ακόμη μαζί. Όταν ρωτήθηκε, απάντησε ευθέως: «Φυσικά. Όλα είναι υπέροχα».

http://www.soknews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger