E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σκηνοθέτης ήθελε να βοηθήσει τους άστεγους και τελικά πέθανε από το κρύο [βίντεο]

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013



Ποιος να το πίστευε αυτό που συνέβη σε νεαρό σκηνοθέτη γυρίζοντας ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με τους άστεγους που κοιμούνται στους δρόμους, θέλοντας να εντυπωσιάσει τους υπεύθυνους του Chanel 4.
Ο Λι Χάλπιν είχε προγραμματίσει να περάσει αυτή την εβδομάδα στους δρόμους του Νιούκαστλ για να δείξει πώς βιώνουν τη ζωή οι άστεγοι, δίνοντας πραγματικά μαθήματα δημοσιογραφίας στο Channel 4.
Σε ένα βίντεο που εξηγεί το έργο του, υποστήριξε ότι υπέβαλε αίτηση για μια θέση στο Channel 4 στο πρόγραμμα ερευνητικής δημοσιογραφίας.
Δήλωσε μάλιστα ότι ήθελε να δείξει στο κανάλι ότι θα μπορούσε να ανταπεξέλθει άφοβα σε δύσκολα ρεπορτάζ , όπως για παράδειγμα το να περάσει μια εβδομάδα στον κόσμο των αστέγων.
Φαίνεται όμως ότι το παράκανε…
Tρεις μέρες μετά το έργο του ταλαντούχου Λι, ο οποίος ζούσε με την οικογένειά του στο Heaton,βρέθηκε νεκρός σε ξενώνα στο Γουέστγκειτ του Νιούκαστλ.
Δεν είναι ακόμα γνωστό το πώς πέθανε, αλλά, όλοι οι φόβοι για τον 27χρονο σκηνοθέτη ότι υπέκυψε από υποθερμία φαίνεται να επιβεβαιώνονται. Εκπρόσωπος του Met Office επιβεβαίωσε ότι η χαμηλότερη καταγεγραμμένη θερμοκρασία στο Νιούκαστλ νωρίς το πρωί στις 3 Απριλίου ήταν γύρω στους -4.2˚C.
Φίλοι του φιλόδοξου σκηνοθέτη έκαναν αφιέρωμα στον Λι αναφέροντας ότι «στη ζωή δεν φοβόταν τίποτα, ζούσε στα άκρα και ήταν ένα μαγκάκι», κάνοντας λόγο για την «υπέρτατη θυσία» του εκδηλώνοντας την ευαισθητοποίησή του προς τη μερίδα των αστέγων.
Ο Λι είχε μιλήσει με τους φίλους του για το πόσο ανυπομονούσε για το έργο αυτό και μάλιστα είχε ζητήσει την Κυριακή από 1.500 άτομα που τον ακολουθούσαν στο Twitter, αν είχαν να του δανείσουν έναν υπνόσακο.
Δυστυχώς ο υπνόσακος δεν βρέθηκε στο σημείο που κοιμόταν ο νεαρός σκηνοθέτης με αποτέλεσμα να μην ξυπνήσει ποτέ και το ντοκιμαντέρ να μείνει να τον… θυμίζει.


http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger