E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αιχμαλώτισε ομήρους για μια πίτσα και μια sprite!

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013


Δραματικές ώρες έζησαν οι τέσσερις όμηροι, ενός άντρα στη Ρωσία, τους οποίους και κρατούσε στην αίθουσα Λυκείου, για πολλές ώρες. Η απαίτησή τους, για να τους απελευθερώσει, ήταν μια πίτσα και ένα αναψυκτικό, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ρωσική αστυνομία.
Ο άνδρας αυτός, ο οποίος φέρεται ότι είχε ένα πιστόλι και εκρηκτικά, εισέβαλε σε ένα λύκειο στην πόλη Αστραχάν, κοντά στην Κασπία Θάλασσα, και συνέλαβε ομήρους δύο μαθητές, έναν καθηγητή και ένα μέλος του προσωπικού ασφαλείας, το οποίο δεν ήταν οπλισμένο.
«Το μόνο που ζήτησε ήταν μια πίτσα και μια Sprite», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Πιοτρ Ρουσάνοφ, προσθέτοντας ότι ο δράστης είχε οχυρωθεί μαζί με τους ομήρους σε μια σχολική αίθουσα.
Όταν ειδοποιήθηκε, η αστυνομία δημιούργησε μια περίμετρο ασφαλείας γύρω από το σχολικό κτίριο και ικανοποίησε το αίτημα του δράστη, πηγαίνοντάς του μια πίτσα και ένα αναψυκτικό, σύμφωνα με την ίδια.
Έπειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις μαζί του, όλοι οι όμηροι αφέθηκαν ελεύθεροι σώοι και αβλαβείς, πρόσθεσε ένας άλλος εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο οποίος διευκρίνισε ότι ο άνδρας συνελήφθη.
Ο καθηγητής που κρατείτο όμηρος δήλωσε ότι ο άνδρας αυτός, ηλικίας περίπου 30 ετών, είχε ένα πιστόλι, αλλά δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσει αν επρόκειτο για πραγματικό όπλο ή ψεύτικο.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger