E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 15 Μαρτίου 2013

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013


Κριός
21/3-20/4

Η ημέρα θα είναι κάπως αγχωτική και κάποιες στιγμές θα σου δημιουργήσει ένταση και μπορεί να σε φέρει στα όριά σου, αγαπητέ Κριέ. Πρέπει να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικά σου άτομα. Δεν είναι καλή εποχή για αντιπαραθέσεις μαζί τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, σήμερα προσπάθησε να δώσεις πολύ αγάπη στον σύντροφό σου και προσπάθησε να ξεχάσεις προβλήματα, που μπορεί να υπήρχαν μεταξύ σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας και να συναντηθείτε με άτομα με κοινά ενδιαφέροντα. Οι συζητήσεις μαζί τους θα δώσουν μια ευχάριστη νότα στο βράδυ σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στον επαγγελματικό σου χώρο, φίλε Κριέ, μπορεί να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με κάποια μελλοντικά σου σχέδια, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να εξετάσεις αν είναι τώρα καιρός για να τις αναλάβεις. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του και η κρίση σου δεν είναι η ορθότερη. Στα οικονομικά, μην συνεχίζεις να κάνεις κινήσεις, που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν. Κάνε όση περισσότερη οικονομία μπορείς.




Ταύρος
21/4-20/5

Σήμερα απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή σε αποφάσεις που αφορούν σε βασικούς τομείς της ζωής σου, αγαπητέ Ταύρε. Υπάρχουν πολλές υποθέσεις που σε εκνευρίζουν και θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα. Καλό είναι λοιπόν να ασχοληθείς μαζί τους και να βρεις τις απαιτούμενες λύσεις, με την βοήθεια των ανθρώπων που βρίσκονται στο πολύ στενό περιβάλλον σου και γνωρίζεις ότι οι συμβουλές τους θα είναι για το καλό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν τις κινήσεις και τα λόγια σου, για να μην έχεις μπερδέματα με τον σύντροφό σου. Και αν δεν έχεις βρει ακόμα την αδελφή ψυχή σου, με την Αφροδίτη στους Ιχθείς μην τα παρατάς, γιατί σήμερα, με τον μαγνητισμό που έχεις, μπορείς να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Ταύρε, σήμερα συγκράτησε τον εκνευρισμό σου στο χώρο της εργασίας σου και ασχολήσου με ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορούν να διευθετηθούν μόνο από εσένα. Μην τα αφήνεις άλλο να δημιουργούν εμπόδια στην καριέρα σου. Τα οικονομικά σου, τα έχεις φέρει σε καλό σημείο. Ωστόσο, απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και έξοδα.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Η κοινωνικότητά σου και η υπερκινητικότητά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας, αγαπητέ Δίδυμε. Ίσως να ανησυχείς για την πορεία διαφόρων καταστάσεων που σε προβληματίζουν, όμως ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και ταυτόχρονα θα έχεις πολλές ιδέες, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Μην αγχώνεσαι και, με ηρεμία, προσπάθησε να τακτοποιήσεις όλες σου τις εκκρεμότητες. Δυνατός σου σύμμαχος θα είναι ο Άρης από τον Κριό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Δίδυμε, σήμερα θα μπορέσεις να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου και θα βρεις λύσεις σε προβλήματα, που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η ατμόσφαιρα μεταξύ σας εύκολα μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ερωτική. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, ήρθε η στιγμή να εκδηλώσεις στο άτομο που σε ενδιαφέρει τα συναισθήματά σου και να πάρεις τις ανάλογες αποφάσεις, για το αν θα ξεκινήσεις κάτι μαζί του ή όχι. Δεν υπάρχει λόγος να παιδεύεσαι άλλο..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, καλό θα είναι να κάνεις άμεσα τι κινήσεις που θέλεις στον τομέα της εργασίας σου. Ξεκαθαρίσματα, σχέδια ή αλλαγές, θα πρέπει να αναβληθούν για αργότερα. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Πριν απαντήσεις, σκέψου καλά αν σε συμφέρουν.




Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα μπορείς να κάνεις πολλά, για να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου, αγαπητέ Καρκίνε, αλλά πρέπει να βάλεις προγραμματισμό στις κινήσεις που θα κάνεις, ώστε να μην αγχωθείς. Χάρη στον Άρη που κινείται στο ζώδιο του Κριού, τονώνεται η επικοινωνία σου και το αίσθημα της αλλαγής θα είναι έντονο μέσα σου. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για συνεργασίες και ομαδικές εργασίες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με τον άνθρωπο σου για να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις που σε μπερδεύουν ή σε προβληματίζουν και να διορθώσεις την ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά, πρέπει να δώσεις την ευκαιρία σε ένα άτομο που σε πολιορκεί εδώ και καιρό να γνωριστείτε καλύτερα. Άλλωστε, δεν έχεις τίποτα να χάσεις..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αρκετή κούραση, σε σχέση με τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, σε περιμένει σήμερα, φίλε Καρκίνε. Βάλε προγραμματισμό για να τα καταφέρεις και προσπέρασε όλες τις αναβολές και τα εμπόδια που θα σου εμφανιστούν, με τη βοήθεια της λογικής σου. Στα οικονομικά, θα υπάρξουν αρκετά προβλήματα και παλιότερες οφειλές, που θα σε αγχώσουν και θα κάνουν τα νεύρα σου να χορεύουν… Κάνε υπομονή!!!




Λέων
23/7-23/8

Η υπευθυνότητα και η εντιμότητά που σε χαρακτηρίζουν, αγαπητέ Λέων, θα ανοίξουν σήμερα το δρόμο σου και θα βγάλουν από τη μέση τα προβλήματα που σε βασανίζουν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να έχεις μελετήσει πολύ καλά τις ενέργειες σου. Μπορείς να βγεις από το αδιέξοδο, μόνο αν αποφασίσεις να μιλήσεις ανοιχτά με κάποια δικά σου άτομα, αφού οι συμβουλές που θα σου δώσουν θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, σήμερα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και να γίνουν συζητήσεις, που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα και προσπάθησε να κατανοήσεις την πλευρά του συντρόφου σου, που έχει και αυτός τα δικά του άγχη και αγωνίες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου να περιμένετε μία είδηση από άτομο του παρελθόντος, που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Λέων, θα προκύψουν αρκετές συζητήσεις σχετικά με κάποιες αλλαγές, που πρόκειται να γίνουν και σε αφορούν άμεσα. Τεκμηρίωσε τις απόψεις σου, συμπεριφέρσου με σύνεση και σίγουρα θα πετύχεις όσο το δυνατόν περισσότερα. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Να θυμάσαι ότι αύριο ξημερώνει μία άλλη μέρα…




Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να ξέρεις ότι η στασιμότητα του των τελευταίων ημερών έχει περάσει. Είσαι σε περίοδο αναδημιουργίας και μπορείς να ξεκινήσεις με καινούργιες βάσεις, για να δώσεις έναν άλλο, πιο θετικό τόνο στη ζωή σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και οι ιδέες σου θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία που επιθυμείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, σήμερα σε περιμένει μία έκπληξη από τον σύντροφό σου και ίσως πάρετε την απόφαση για να κάνετε δραστικές κινήσεις, που θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον σε πολιορκεί διακριτικά και εσύ προφανώς δεν το έχεις αντιληφθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Παρθένε, απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς από κουβέντες εις βάρος συναδέλφων σου και ακολούθησε την διαίσθησή σου, σχετικά με αυτούς. Μην εμπλέκεσαι σε κουτσομπολιά, γιατί μπορεί να εκτεθείς χωρίς να το καταλάβεις. Τα οικονομικά σου είναι σταθερά, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις.





Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα πρέπει να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προσέξεις λίγο περισσότερο την υγεία σου, αγαπητέ Ζυγέ, γιατί το τελευταίο διάστημα την έχεις παραμελήσει και νιώθεις εξαντλημένος. Οι δημόσιες σχέσεις ευνοούνται και μπορείς να κάνεις κάποιες χρήσιμες επαφές, που θα σε βοηθήσουν μελλοντικά. Αφιέρωσε χρόνο στην οικογένειά σου και θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή κινείται σε πολύ καλά επίπεδα, φίλε Ζυγέ, χάρη στην κυβερνήτη σου Αφροδίτη, που κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων. Μπορείς να κάνεις κινήσεις, για να πλησιάσεις περισσότερο τον σύντροφό σου και να περάσετε ένα όμορφο βράδυ μαζί. Εσύ που είσαι μόνος σου, μπορείς να πλησιάσεις ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, που σε έχει γοητεύσει, και να το γνωρίσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Εσύ που είσαι Ζυγός, στη δουλειά σου σήμερα μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Μπορείς επίσης να ζητήσεις και την γνώμη των συναδέλφων σου, που σου έχουν αποδείξει ότι είναι εχέμυθοι και είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου φροντίζεις να τα ισορροπήσεις, παρόλο που κάτι πάλι θα γίνει και τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά.



Σκορπιός
23/10-22/11

Το ένα γεγονός θα διαδέχεται το άλλο τη σημερινή ημέρα, αγαπητέ Σκορπιέ, και δεν θα λείπει ο εκνευρισμός και τα απρόοπτα γεγονότα. Όμως, θα υπάρχουν και κάποιες επιτυχίες, οι οποίες αν και δεν σε αφορούν άμεσα, θα ανεβάσουν το ηθικό σου. Βγάλε από το μυαλό σου ανθρώπους, που δεν κάνουν καλό στην ψυχολογία σου. Νιώσε ελεύθερα και μην απορρίπτεις τις απόψεις ανθρώπων, που δεν συμφωνούν μαζί σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Σκορπιέ, φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και να του μιλήσεις για όλα αυτά που μπορεί να σε προβληματίζουν στην καθημερινότητά σου. Αν διανύεις φάση μοναξιάς μην τα παρατάς, μπορεί η σημερινή ημέρα να μην είναι ιδανική για να ξεκινήσεις κάτι νέο και σταθερό, ωστόσο με τον Άρη να κινείται στον φιλικό για εσένα Κριό, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, στα επαγγελματικά θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις, γιατί είναι καλό για την πορεία των σχεδίων σου. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν να ξεπερνιούνται, αρκεί κι εσύ να κάνεις την απαραίτητη οικονομία.




Τοξότης
23/11-21/12

Τη σημερινή ημέρα, αγαπητέ Τοξότη, αρκετά θα είναι τα θέματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις και είναι άκρως σημαντικά για την μετέπειτα πορεία σου. Με οργάνωση και υπομονή, θα βρεις τον τρόπο να ανταπεξέλθεις, βάζοντας νέες προτεραιότητες και κάνοντας τους σωστούς υπολογισμούς. Κάποιοι ‘‘φίλοι’’ θα δουν ανταγωνιστικά την σταθερά ανερχόμενη πορεία σου και θα συνειδητοποιήσεις ότι πλέον έπαψαν να σου ταιριάζουν. Μην διστάσεις να τους απομακρύνεις από τη ζωή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, φίλε Τοξότη, και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν κάτσεις να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου για τα αισθήματα που έχεις για εκείνον. Εσύ που δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, τώρα που είναι ο Δίας στο ζώδιο των Διδύμων και σε ευνοεί, μπορείς να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους, μέσα στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, σήμερα στη δουλειά σου κάνε τις απαραίτητες κινήσεις, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα, που μέχρι τώρα ήταν προβληματικά. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς σε νέες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Αγαπητέ Αιγόκερε, ξεκινά μια περίοδος που αρχίζεις να ηρεμείς σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Πολλά πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και επιτέλους ικανοποιείσαι από αυτή την άποψη. Οι δυνατότητες που θα έχεις σήμερα είναι πάρα πολλές και οι αποδόσεις σου παραπάνω από ικανοποιητικές. Το βράδυ κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν, για να ανέβεις ψυχολογικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με σύντροφό σου, που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν το ωραίο κλίμα που επικρατεί μεταξύ σας, φίλε Αιγόκερε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου να περιμένετε μία ευχάριστη είδηση από το άτομο που έχετε ερωτευτεί! Το βράδυ σας προμηνύεται ιδιαίτερα ρομαντικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, τη σημερινή ημέρα φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό στη δουλειά σου, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις ή να πεις πράγματα, που μπορεί να φέρουν προβλήματα. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προσέχεις.




Υδροχόος
20/1-19/2

Αρκετά θα είναι τα απρόσμενα γεγονότα που θα αντιμετωπίσεις την σημερινή ημέρα, αγαπητέ Υδροχόε. Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχολογικά για κάθε ενδεχόμενο. Μην εμπλακείς σε θέματα που μπορεί να μην έχουν σημασία για σένα ή να μη σε αφορούν άμεσα, γιατί θα σου χαλάσουν την ψυχολογία. Προχώρα με σιγουριά στην επίλυση εκκρεμοτήτων του παρελθόντος. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του, με την βοήθεια του Άρη από τον τολμηρό Κριό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Το ερωτισμό τον έχεις, αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται, φίλε Υδροχόε. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στη σχέση σου και φρόντισε να τις λύσεις μια και καλή σήμερα. Εσύ που αναζητάς το άλλο σου μισό, έχεις πολλές πιθανότητες να το βρεις μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με συνεργάτες σου και να καταστρώσεις καινούργια σχέδια, για να τα υλοποιήσεις αργότερα. Στα οικονομικά, από σήμερα μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Η προσοχή σου πρέπει να είναι πολύ μεγάλη, ώστε να καταφέρεις να διατηρήσεις μια ισορροπία.




Ιχθείς
20/2,20/3

Η ημέρα αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιδανική για εσωτερικές και… εξωτερικές αναζητήσεις, φίλε Ιχθύ. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρεις τα μυστικά και τις μεθόδους, που θα σε βγάλουν από τα προσωπικά σου αδιέξοδα. Ευτυχώς, η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιό σου και με ό,τι και αν καταπιαστείς, θα το τελειώσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ακολούθησε το ένστικτό σου και δε θα χάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, μην σκέφτεσαι καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει στο παρελθόν. Βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου και κάνε τις προτάσεις σου στον σύντροφό σου, για να ανανεωθείτε. Εσύ που ακόμη δεν έχεις κατακτήσει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά, να ξέρεις πως η ημέρα σε ευνοεί για να το πλησιάσεις και να γνωριστείτε καλύτερα..

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Ιχθύ, στη δουλειά σου καλό θα είναι να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που μπορεί στο μέλλον να μην έχεις την δυνατότητα να καλύψεις.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger