E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

O αδερφός του Ομπάμα κατηγορείται ότι ξυλοκοπεί γυναίκες

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013



Σάλο έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ο Μάλικ Ομπάμα ο  55χρονος ετεροθαλής αδελφός του Αμερικανού προέδρου εμπλέκεται σε περιστατικά κακοποίησης γυναικών.
Ο Μαλίκ ο οποίος διαμένει στην Κένυα είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο ευρύ κοινό της χώρας ενώ διεκδικεί τη θέση του κυβερνήτη στην επαρχία Σιάγια.
Όπως αναφέρουν πολλοί κάτοικοι της περιοχής, ο Μάλικ είναι ιδιαίτερα έμπιστος πολιτικός, κυρίως λόγω του ονόματός του και των γνωριμιών που έχει. «O Mάλικ έχει διεθνείς επαφές και μπορεί να προσελκύσει επενδύσεις για εργοστάσια και βιομηχανίες, θα φέρει καινούρια κατεύθυνση στη χώρα» υποστηρίζουν οι οπαδοί του.
Ωστόσο, η προσωπική του ζωή δεν είναι ίδια με την δημόσια. Ο Μάλικ Ομπάμα είναι ιδιαίτερα γνωστός για την πολυποίκιλη ερωτική ζωή του, τους πολλούς γάμους που έχει κάνει(12 στο σύνολο) και την βιαιότητα που έχει απέναντι στις γυναίκες. Μάλιστα είχε μέχρι και 17χρονη μαθήτρια για σύζυγο, σε μία χώρα που απαγορεύονται οι περιπτύξεις με κοπέλες κάτω των 18.
Όπως αναφέρει η Σέιλα Ανιάνγκο -είναι 35 χρόνια μικρότερη του Ομπάμα- ο γάμος μαζί του ήταν η χειρότερη απόφαση της ζωής της. «Στην αρχή ήταν καλός μαζί μου. Έπειτα όμως άρχισε να με χτυπάει και έγινε κακοήθης και εριστικός». Η Σέιλα δεν είναι η μόνη που είχε πρόβλημα με τη συμπεριφορά του Μαλίκ. Η Χάφσα Αμπουάντα, 33 ετών αυτή την περίοδο, παντρεύτηκε τον Μαλίκ, αλλά δραπέτευσε το 2008, καθώς ο Ομπάμα την χτύπαγε. Όπως αναφέρει «Είναι κακός άνθρωπος. Δεν θέλω να τον ξαναδώ».
Παρόμοια είναι και η άποψη όσων γνωρίζουν προσωπικά τον Μαλικ λέγοντας πως «είναι φιλοχρήματος, ψωροπερήφανος και νιώθει κατωτερότητα για τον μεγάλο του αδερφό».


http://www.koolnews.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger