E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Καρχιμάκης: Ο Ψυχάρης έριξε τον ΓΑΠ για 10 εκατομμύρια ευρώ

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013


Δριμεία επίθεση κατά του Σταύρου Ψυχάρη εξαπέλυσε την Παρασκευή ο απερχόμενος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης λέγοντας πως ο βασικός μέτοχος του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη ήταν αυτός που έριξε τον πρώην πρωθυπουργό.
Όπως αποκαλύπτει το zougla.gr, o κ. Καρχιμάκης μιλώντας σε συνεστίαση το βράδυ της πρώτης ημέρας του συνεδρίου παρόντων στελεχών όπως ο Φίλιππος Πετσάλνικος, ο Παντελής Οικονόμου, ο Γρηγόρης Νιώτης, η Αννα Νταλάρα, η Ρεγγίνα Βάρτζελη και άλλοι, πήρε το μικρόφωνο και ζήτησε από τους παριστάμενους να διαδώσουν τους αληθινούς λόγους για τους οποίους ανατράπηκε ο πρώην πρωθυπουργός.
Σύμφωνα λοιπόν με τον απερχόμενο γραμματέα του ΠΑΣΟΚ o Γιώργος Παπανδρέου απομακρύνθηκε από την εξουσία εξαιτίας των ΜΜΕ, της Δικαιοσύνης και των τραπεζών. Μετά όμως τη γενική αναφορά ο κ. Καρχιμάκης στοχοποίησε ευθέως τον κ. Ψυχάρη λέγοντας πως ένας τραπεζίτης ρώτησε τον τότε πρωθυπουργό αν συμφωνεί να δώσει ακάλυπτο δάνειο 10 εκατομμυρίων ευρώ στον κ. Ψυχάρη. Ο κ. Παπανδρέου, πάντα σύμφωνα με τον Μιχάλη Καρχιμάκη ρώτησε με τη σειρά του: Θα το έδινες σε οποιονδήποτε απλό πολίτη; Και όταν αυτός του απάντησε αρνητικά, ο κ. Παπανδρέου του είπε: Τότε δεν θα το δώσεις ούτε σε αυτόν.
Η αντίδραση του κ. Ψυχάρη, όπως την περιέγραψε στους συγκεντρωμένους ο πρώην βουλευτής Λασιθίου ήταν: Εγώ θα τον ρίξω τον Παπανδρέου και θα τον στείλω και στο Ειδικό Δικαστήριο».
«Μας λέγανε προδότες την ώρα που ο Παπανδρέου εξασφάλιζε δάνειο 140 δισ. ευρώ και σήμερα ο Σαμαράς πανηγυρίζει γι’ αυτό που κατάφερε ο Παπανδρέου. Και ο Παπανδρέου λοιδορείται από τα ΜΜΕ που χρωστούν στο κράτος, που δεν πληρώνουν φόρους και δάνεια» είπε χειροκροτούμενος ο κ. Καρχιμάκης συμπληρώνοντας πως «πέσαμε γιατί είχαμε μια αισχρή αντιπολίτευση και από τα δεξιά και από τα αριστερά. Αυτό το αντιμετωπίζαμε όμως. Αλλά δεν αντιμετωπίσαμε το εσωτερικό μας πρόβλημα. Αν είχαμε κοινοβουλευτική ομάδα συμπαγή σήμερα το ΠΑΣΟΚ θα ήταν κυβέρνηση και θα είχε οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση».

http://www.koolnews.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger