E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τραγικό: Γεννήθηκε τη στιγμή του θανάτου των γονιών του

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013



Άσχημο παιχνίδι έπαιξε σήμερα η μοίρα για ένα νεαρό ζευγάρι που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Νέα Υόρκη στην διαδρομή του για το μαιευτήριο καθώς η κοπέλα ήταν ετοιμόγεννη, με αποτέλεσμα το παιδί να γεννηθεί με τη βοήθεια των γιατρών του ασθενοφόρου και από το άψυχο πλέον σώμα της μητέρας του....

Ο Νέιθαν και η Ρέιζυ Γκλάουμπερ ήταν μόνο 21 ετών και περίμεναν το πρώτο τους παιδί. Λίγη ώρα πριν, και καθώς η κοπέλα είχε όλα εκείνα τα συμπτώματα που έδειχναν πως η ώρα του τοκετού είχε φτάσει, μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και άρχισαν να κατευθύνονται εσπευσμένα προς το νοσοκομείο του Μπρούκλιν.

Δυστυχώς όμως δεν επρόκειτο να φτάσουν ποτέ αφού, ένα άλλο αυτοκίνητο μάρκας BMW έπεσε πάνω τους με υψηλή ταχύτητα με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του ζευγαριού. Ο οδηγός της BMW όπως και ο συνεπιβάτης του αναζητούνται από την αστυνομία, καθώς μετά το δυστύχημα έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Το μωρό που συνέδεσε τόσο τραγικά την δική του γέννηση με τον θάνατο των γονιών του, δίνει και αυτό μάχη με τη ζωή φέροντας σοβαρά τραύματα.

http://www.kokoria.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger