E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο καρδινάλιος Κιθ Ο’ Μπράιεν παραδέχεται ότι είχε ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά!

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013



Την απόλυτη επιβεβαίωση στα όσα γράφονταν σχετικά με τη σεξουαλική ζωή του καρδιναλίου Κιθ Ο’ Μπράιεν, τα gay σκάνδαλα, τα μεθύσια και τα πάρτι, έρχεται να δώσει ο ίδιος, αφού παραδέχθηκε πως «Η σεξουαλική μου συμπεριφορά έπεσε πολύ κάτω από τα πρότυπα που περιμένει κανείς από έναν ιερέα»!
Ο Κιθ Ο’ Μπράιεν, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του επικεφαλής της Καθολικής κοινότητας της Σκωτίας, πριν από λίγες μέρες, καθώς κατηγορήθηκε για «ανάρμοστη συμπεριφορά» απολογήθηκε, την Κυριακή, ζήτησε συγγνώμη και δήλωσε πως δεν θα έχει από εδώ και πέρα καμιά ανάμειξη με την εκκλησία, σύμφωνα με την Daily Mail.
«Τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει πολλές καταγγελίες σχετικά με τη συμπεριφορά μου, ανώνυμα ή όχι. Θα ήθελα, λοιπόν, να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία αυτή και να δηλώσω πως, ναι, η σεξουαλική μου συμπεριφορά, έπεσε πολλές φορές, κάτω από τα πρότυπα που περίμενε κανείς από έναν ιερέα και καρδινάλιο» ήταν τα λόγια του.
Και συνέχισε: «Για εκείνους που έχω προσβάλει, ζητώ συγγνώμη και ελπίζω να με συγχωρέσουν. Επίσης, θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από το λαό της Σκωτίας αλλά και από την Καθολική Εκκλησία».
Τέλος, μίλησε για τη ζωή του από εδώ και πέρα λέγοντας: «Πλέον, θα συνταξιοδοτηθώ και δεν θα παίξω κανένα ρόλο στη δημόσια ζωή της Καθολικής εκκλησίας της Σκωτίας».


http://www.koolnews.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger