E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

O αδελφός του Ομπάμα κατεβαίνει υποψήφιος στην Κένυα

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013



Tη θέση του κυβερνήτη στην Επαρχία Siaya της Κένυας διεκδικεί ως ανεξάρτητος υποψήφιος ο ετεροθαλής αδελφός του Μαλίκ Ομπάμα ,ο οποίος εμπνεύστηκε από τον αδερφό του και διεκδικεί μια εξίσου επιτυχημένη πολιτική καριέρα.

Αν τα καταφέρει θα είναι ο πρώτος Κυβερνήτης της Επαρχίας, μετά το διαχωρισμό της Κένυας σε αυτοδιοικούμενες Περιφέρειες και επαρχίες με την αναθεώρηση του Συντάγματος της χώρας το 2010. Το σύνθημα της προεκλογικής του καμπάνιας είναι «Αλλαγή» ακριβώς όπως του Μπαράκ Ομπάμα. Ο ίδιος πάντως δεν είναι σίγουρος για το κατά πόσον η σχέση του με τον Αμερικανό Πρόεδρο θα αποβεί τελικά ευεργετική ή καταδικαστική για τη δικιά του προεκλογική προσπάθεια…

Βασικές προτεραιότητές του εφόσον εκλεγεί είναι να ελέγξει την φτώχεια και την ανεργία που καλπάζουν στην περιχοχή του ενώ στοχεύει στην ανάπτυξη μέσω της σταδιακής εκβιομηχάνισης και μεγάλων έργων υποδομής.

Αντίπαλοί του στην κάλπη  θα βρεθούν υποψήφιοι από τα παραδοσιακά  κόμματα της Κένυας, με αρκετά κεφάλαια και υποστήριξη του προεκλογικού τους αγώνα. Ο ίδιος ο Μαλίκ Ομπάμα δηλώνει και ανεξάρτητος και φτωχός, ενώ ενδεικτικό είναι πως ζήτησε ακόμα και από τα μέλη του συνεργείου του πρακτορείου Associated Press που του πήραν συνέντευξη να συνδράμουν οικονομικά την εκστρατεία του!

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger