E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το μεγάλο αφεντικό της Sony Music αποκαλύπτει σκάνδαλα που καίνε κόσμο!

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013


Ο έρωτας και ο χωρισμός του με τη Μαράια Κάρεϊ, η κόντρα του με τον Μάικλ Τζάκσον και άλλα πολλά αποκαλύπτονται στα απομνημονεύματα του, 64χρονου διευθυντή της Sony Music, Τόμι Μότολα.
Διαβάστε τα καλύτερα κομμάτια…
1. «Έρωτας με την πρώτη ματιά με τη Μαράια Κάρεϊ»
Ο Μότολα γνώρισε τη Μαράια Κάρεϊ σε ένα πάρτι το 1988 όταν και ήταν ακόμη παντρεμένος με την πρώτη του γυναίκα. Εκεί του παραδόθηκε ένα demo από τον φίλο του Σταρ. «Τι είναι αυτό;» ρώτησε ο παραγωγός. Ο Σταρ του απάντησε ότι πρόκειται για ένα single της Μαράια Κάρεϊ. Ο Μότολα άκουσε το demo στο αυτοκίνητό του γυρνώντας στο σπίτι από το πάρτι. «Μια απίστευτη ενέργεια έτρεχε μέσα μου, ουρλιάζοντας! Αυτή μπορεί να είναι η καλύτερη φωνή που έχω ακούσει σε ολόκληρη τη ζωή μου!», ανέφερε στη βιογραφία του.
Μετά από λίγο ο Μότολα συνειδητοποίησε ότι ήταν ερωτευμένος. «Ήμουν 40 και εκείνη μόλις 20. Σκέφτηκα: Η ζωή είναι σύντομη!», γράφει ο Μότολα. «Πήγα με την Μαράια χωρίς να σκέφτομαι τις πιθανές συνέπειες και επιπτώσεις, ή υπό την έννοια ότι θα μπορούσε να είναι κόρη μου».
2. «Ο γάμος μου με την Μαράια ήταν κακή ιδέα»
«Ήταν απολύτως λανθασμένο και ακατάλληλο για μένα να συνάψω σχέση με την Μαράια», γράφει. Ακόμα, αφηγείται ευτυχισμένες μέρες στην αρχή γεμάτες ρομαντισμό με την Κάρεϊ. Αλλά, προσθέτει, «θα έπρεπε να είχα ακούσει τη φωνή της συνείδησής μου».
3. «Χώρισα μετά τα Grammys του 1996»
Οι δύο τους παρακολούθησαν τα Grammy Awards του 1996 μαζί, με την Κάρεϊ να σαρώνει όλα τα βραβεία. «Ωστόσο επέστρεψε στο σπίτι με άδεια χέρια», όπως αναφέρει ο Μότολα. Το ζευγάρι χώρισε αμέσως μετά τα βραβεία. Ο Μότολα έφυγε από το πολυτελέστατο σπίτι στη Νέα Υόρκη που είχε φτιάξει για να στεγάσουν τον έρωτά τους, αφήνοντας στο κομοδίνο της κρεβατοκάμαρας ένα σημείωμα με στίχους του τραγουδιού του Έλτον Τζον: «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες να πετάξουν / Fly away …».
4. «Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν τόσο παράξενος όσο δεν φαντάζεστε»
Ενώ ο Μότολα αρχικά είχε εκφράσει τη συμπάθειά του για τον Μάικλ Τζάκσον, δεν διστάζει να αποκαλύψει τις ιδιορρυθμίες του την βασιλιά της ποπ. Όταν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Sony το 1991, για παράδειγμα λέει ο Μότολα, «ο Τζάκσον, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, θυμάμαι την επίσκεψη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Four Seasons, όπου ήταν ντυμένος μανεκέν!». «Ω, μου αρέσουν τα απλά, είπε ο Τζάκσον, διώχνοντας δύο συνεργάτες μου από το δωμάτιο», λέει ο Μότολα.
 5. «Ο Μάικλ Τζάκσον με αποκάλεσε ρατσιστή και διάβολο»
Μπορεί να τον βοήθησα να βγάλει εκατοντάδες δεκάδες εκατομμύρια δολάρια με το άλμπουμ Invincible, γράφει ο Μότολα, όταν το άλμπουμ έφτασε στο flop και δεν μπορούσε να αποσβέσει τα χρήματα, άρχισε σε μια εκστρατεία λασπολογίας με αποτέλεσμα να κόψει τους δεσμούς με την δισκογραφική εταιρεία. «Σε συνέντευξη Τύπου κατήγγειλε τη φυλετική ανισότητα στη μουσική βιομηχανία και με αποκάλεσε ρατσιστή και διάβολο. Δεν ήξερα αν πρέπει να γελάσω, γιατί ήταν πραγματικά κωμικό το γεγονός, ή να νοιώσω προσβεβλημένος και τσαντισμένος», αναφέρει το αφεντικό της Sony.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger