E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Beyonce: Ομολογία-σοκ για την εμφάνισή της στην ορκωμοσία Ομπάμα

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013


Τέλος στο «θρίλερ» με την εμφάνιση της Beyonce στην ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα έβαλε η ίδια η τραγουδίστρια, παραδεχόμενη ότι δεν τραγουδούσε, αλλά ανοιγόκλεινε τα χείλη της.

Η Beyonce στην ορκωμοσία για τη νέα θητεία στο Λευκό Οίκο του Ομπάμα τραγούδησε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ. Μετά την εμφάνισή της, όμως, ξέσπασε σάλος για το αν όντως τραγουδούσε ή ανοιγόκλεινε τα χείλη της και η ερμηνεία της ήταν προηχογραφημένη.

Η ίδια η τραγουδίστρια παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ότι πράγματι ανοιγόκλεινε τα χείλη της. Δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι είναι «τελειομανής» και ήθελε η ερμηνεία της για τον Μπαράκ Ομπάμα να μείνει αξέχαστη. Μάλιστα, χαρακτήρισε την ημέρα της ορκωμοσίας του «συγκινητική».

«Δουλεύω μέχρι να ματώσω και δεν είχα χρόνο για πρόβες με την ορχήστρα. Επειδή δεν έγινε sound check, δεν ένιωθα άνετα να πάρω το ρίσκο. Ήταν η ορκωμοσία του προέδρου και ήθελα να κάνω εκείνον και τη χώρα μου υπερήφανους, γι' αυτό αποφάσισα να προηχογραφήσω τον εθνικό ύμνο, κάτι που είναι συνηθισμένο στη μουσική βιομηχανία. Και είμαι περήφανη για την ερμηνεία μου», είπε.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger