E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

H ερωμένη θέλει ροζ τον όροφο του υπουργείου!

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013



Σοκ προκαλεί η μεγάλη παραγγελία χρωμάτων για ανακαίνιση ενός ορόφου υπουργείου. Το υπουργείο διαχειρίζεται τεράστια ποσά αλλά με το χειρότερο τρόπο εδώ και χρόνια. Η διαφθορά του είναι «χιλιοτραγουδισμένη» και  έχουν να λένε όσοι γνωρίζουν για τα μεγάλα ποσά που απλόχερα έχουν δοθεί ακόμα και σε τρίτες αναπληρωματικές.
Όχι «Μις Ελλάς» αλλά… αναπληρωματικές ερωμένες της πολιτικής ηγεσίας. Δημοσιογράφος είχε μείνει κατάπληκτος όταν φίλος του διευθυντικό στέλεχος περίφημου ξενοδοχείου του Συντάγματος τον κάλεσε και του έδειξε ένα βίντεο. Ένας υπουργός αυτού του υπουργείου… έδερνε σε διάδρομο του 6ου ορόφου τη νεαρή ερωμένη του και την τραβούσε να τη βάλει στο δωμάτιο ενώ εκείνη αντιστεκόταν.
Τελικά έφυγε, έγινε σούσουρο αλλά ησύχασαν τα πράγματα. Το στέλεχος έμαθε ότι λίγο καιρό μετά η ερωμένη από το νοικιασμένο διαμέρισμα στου Ζωγράφου μετακόμισε σε ιδιόκτητο στα Βριλήσσια. Ψάχνοντας θα βρείτε περιουσία μέχρι και σε.. ερωμένο πρώην Υπουργού γιατί απλά «τα λεφτά είναι πολλά».
Και μάρτυς μας ο …Κ. Καραμανλής!
Τώρα τα χρώματα χρειάζονται για να φτιάξουν ατμόσφαιρα ανάλογη σε έναν όροφο του Υπουργείου. Φυσικά, όπως καταλάβατε είναι χρώματα του έντονου παθιασμένου ροζ. Οι υπάλληλοι που κάνουν την ανακαίνιση του ορόφου την κάνουν με κέφι και ακούγονται συχνά να σιγοτραγουδούν: «Και συ Ελένηηηη… Και κάθε Ελέεενη… του κάθε Υπουργού μας η ερωμένηηηηη…» Ναι, καλά το καταλάβατε…
Κι αυτός ο Υπουργός είναι του «λεφτά δεν υπάρχουν», αλλά όταν αφήσουμε τη βρεμένη σανίδα και πιάσουμε τα έγγραφα με τον τρομακτικό μαύρο πλουτισμό στο Υπουργείο  και… φουστάνια ξεχασμένα να βρεθούν στον ροζ όροφο δεν θα φτάνουν για να κρυφτεί ο Υπουργός…
ΝΤ.
paraskinio.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger