E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Βασίλισσα του Καρναβαλιού τυλίχτηκε στις φλόγες από πυροτεχνήματα

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013


Λίγα μόλις λεπτά, πριν κάνει τη μεγάλη της εμφάνιση ως «Βασίλισσα του Καρναβαλιού», μια 25χρονη κοπέλα έζησε την πιο τρομαχτική εμπειρία της ζωής της. Το εντυπωσιακό κοστούμι που φορούσε, το οποίο ήταν γεμάτο φτερά, τυλίχτηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα και η ίδια να είναι κομμάτι μια γιγαντιαίας πύρινης μπάλας η οποία δημιουργήθηκε μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.
Η Σάιντα Μαρία Πριέτο, ευτυχώς, τη γλύτωσε με εγκαύματα, σοβαρά όμως, κυρίως στην περιοχής της πλάτης, όπως διαπιστώθηκε όταν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Κανάριων Νήσων.

Η 25χρονη πανέμορφη κοπέλα, θα έκανε τη μεγάλη της εμφάνιση στο καρναβάλι της Σάντα ντε Κρουζ της Τενερίφης, όταν τα ρούχα της τυλίχτηκαν στις φλόγες, πιθανότατα από βεγγαλικά τα οποία ήταν τοποθετημένα σε ρούχο ενός άλλου συμμετέχοντα.
Όσοι βρίσκονταν κοντά της, προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις να απεγκλωβίσουν την κοπέλα από τα ρούχα της, ώστε να της σώζουν τη ζωή, και τα κατάφεραν. Η ίδια, μάλιστα, στάθηκε αρκετά γενναία, αφού διατήρησε τις αισθήσεις της και κατά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο, μπόρεσε να ενημερώσει τους νοσηλευτές για ορισμένες αλλεργίες που έχει σε συγκεκριμένα φάρμακα, ώστε να μην της τα χορηγήσουν.

Τα τραύματά της, όμως, δεν είναι καθόλου αμελητέα, και σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου βρίσκεται ναρκωμένη και συνδεδεμένη με αναπνευστική συσκευή ώστε να μπορέσουν να κάνουν ό, τι καλύτερο μπορούν για εκείνη και σύντομο χρονικό διάστημα.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger