E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

23χρονος άνθρωπος – βαμπίρ! Μαχαιρώνει και δαγκώνει για να πιει αίμα!

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013


Μέχρι τώρα έμοιαζαν να υπάρχουν μόνο στις ταινίες, αλλά όχι πια. Ένας αληθινός άνθρωπος – βαμπίρ κυκλοφορεί ανάμεσά μας, με τους ίδιους τους γιατρούς να δηλώνουν, πως είναι εθισμένος στο να πίνει ανθρώπινο αίμα!
Ένας 23χρονος, παντρεμένος άνδρας, από την Τουρκία, είναι η προσωποποίηση του φόβου πολλών ανθρώπων. Είναι εθισμένος στο να πίνει ανθρώπινο αίμα. Η μανία του ξεκίνησε από το να κόβει πολύ βαθειά σημεία του ίδιου του κορμιού, ώστε να μπορεί να γεμίζει ποτήρια με αίμα και να τα πίνει. Τα χέρια του, το στήθος του, ακόμα και το στομάχι του, είναι γεμάτα από σημάδια που έκανε χρησιμοποιώντας λεπίδες ξυραφιών.
Η μανία του όμως δεν σταμάτησε εκεί. Ο εθισμός του πια, ήταν πραγματικότητα και άρχισε να στρέφεται σε άλλες «πηγές» για να μπορέσει να ξεδιψάσει, με αποτέλεσμα να μαχαιρώνει και άλλους, ανυποψίαστους ανθρώπους και να πίνει το αίμα τους! Επίσης, πολλές φορές, έφτασε σε σημείο να δαγκώσει περαστικούς ώστε να γευτεί το «ναρκωτικό» τους. Ο ίδιος, χαρακτήρισε αυτή του την ανάγκη «τόσο δυνατή όσο η αναπνοή» ώστε να μπορεί να συνεχίσει να ζει.
Είχε φτάσει σε σημείο, μάλιστα, να βάλει τον πατέρα του να αγοράσει σακούλες αιμοδοσίας ώστε να τις καταναλώσει.
Το όνομα του άνδρα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αλλά έχει συλληφθεί πολλές φορές για τις επιθέσεις του, είτε με μαχαίρι είτε δαγκώνοντας, προς άγνωστους ανθρώπους, από τους οποίους συνέλλεγε το αίμα και το έπινε.
Η έκθεση για τον άνθρωπο-βαμπίρ, δημοσιεύτηκε σε επιστημονικό περιοδικό για την Ψυχολογία, στην οποία επίσης αναφέρεται πως ο ασθενής ανέπτυξε πολλαπλές προσωπικότητες και έπασχε από αμνησία.
Οι επαγγελματίες πιστεύουν πως όλο αυτό έχει προέλθει από τις αποτρόπαιες πράξεις στις οποίες έχει γίνει μάρτυρας. Συγκεκριμένα, ο νεαρός άνδρας είδε την τεσσάρων μηνών κόρη του να δολοφονείται, αλλά και τον θείο του. Επίσης, ένας φίλος του είχε επιτεθεί σε άλλον άνδρα, όσο ήταν μπροστά εκείνος, αποκεφαλίζοντας το θύμα του και κόβοντας και το πέος του άτυχου άνδρα, κάτι που οι επιστήμονες πιστεύουν πως έχει παίξει τεράστιο ρόλο στη διαταραχή του 23χρονου και στον «βαμπιρισμό» που παρουσιάζει (έτσι ονομάστηκε από την επιστημονική κοινότητα το σύνδρομο του).

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger