E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η αμαζόνα γραμματέας τρέλλανε τον υπουργό

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013


Άλλοι βγάζουν τα μάτια τους στη δουλειά για να έρθουν λεφτά από δόσεις στήριξης κι άλλοι βγάζουν τα μάτια τους για χάρη μιας Ελένης (που θα έλεγε ο Σικελιανός)

Στο υπουργείο λένε οι μεγαλύτεροι: «Είναι ωραία, είναι μοιραία και δηλώνει πως δεν είναι Αθηναία». Ο λόγος για τη φλογερή Ελένη που έχει τρελλάνει με τις εμφανίσεις της όλον τον αντρικό πληθυσμό των υπηρεσιών που στεγάζονται στο κτήριο του υπουργείου που εργάζεται.

Πότε με φούστες μίνι, μαύρα καλσόν και δερμάτινες μπότες, πότε με λευκά κολλάν και μπότες σαν αναβάτρια αλόγου φέρει τον υπουργό και πολιτικό προϊστάμενό της στα όρια του… παραλόγου.

Τα περιστατικά που αφηγούνται στελέχη του συγκεκριμένου υπουργείου είναι τόσο ασύλληπτα που θα τα ζήλευαν και οι «Μόντυ Πάιθονς». Ο υπουργός κορδώνεται μπροστά στη λυγερόκορμη «αμαζόνα» και παίρνει βλοσυρό ύφος για να επιβληθεί σε κλητήρες και άλλους περιφερόμενους από τον όροφο που βρίσκεται το γραφείο του.

Λέγεται ότι οι μεσήλικες κυρίες στη γραμματεία του υπουργείου ξεχνούν τον πόνο από τις μειώσεις μισθών με πιπεράτες ιστορίες και αφηγήσεις για την ερωτική περιπέτεια του πολιτικού προϊσταμένου τους.

Πυρ και μανία ο υφυπουργός

«Λες να μας πει ότι κι αυτός πήγε με τη μισή Αθήνα;», λέει η μία ενώ η άλλη κάνει το σταυρό της (τώρα στα γεράματα). «Κοίτα που δεν του φαινόταν», μονολογεί.

Ο υφυπουργός που βρίσκεται κάτω από τον ερωτύλο υπουργό φέρεται έχει γίνει έξω φρενών με όλη την κατάσταση. Σε πολιτικό του φίλο στη Βουλή δεν έκρυψε ότι «τα έχει πάρει στο κρανίο» κι ότι το υπουργείο «αντί να κάνει τη δουλειά του μοιάζει με μεσημεριανάδικο λαϊκού καναλιού».

Χαρακτηριστικά σήμερα η εφημερίδα “Press Time” αποκαλύπτει λεπτομέρειες της υπόθεσης και αναφέρει ότι ο υφυπουργός κατήγγειλε στη διάρκεια κυβερνητικής σύσκεψης ότι το συγκεκριμένο υπουργείο είναι πλέον «ροζ» χάρη της Ελένης. Μόνο που ο υπουργός που παριστάνει τον Πάρη δεν είναι ικανός να κάνει έναν Τρωϊκό Πόλεμο γι’ αυτό και αποσυντονίζει κάθε μηχανισμό του υπουργείου μέχρι να έρθει η τρόικα και να τον βγάλει στη σέντρα.

Κυκλοφορεί (και) βίντεο

Μάλιστα κυκλοφορεί και «γαργαλιστικό» βίντεο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, με σκηνές προσεχώς από τις επιδόσεις του ατακτούλη υπουργού και της καλλίγραμμης με τις επαναστημένες ορμόνες πάνω σε υπουργικούς καναπέδες.
Η ιστορία διδάσκει πως τέτοιες υποθέσεις δεν έχουν την καλύτερη κατάληξη. Στο βιβλίο «Εγώ, ο υπουργός σου» του συγγραφέα κ. Νίκου Ζωρογιαννίδη υπάρχει το πραγματικό περιστατικό υπουργού που κυνηγούσε την ερωμένη του όταν τον βαρέθηκε και έψαχνε αλλού φιλόξενες αγκαλιές και περιπέτειες. Αυτός ο υπουργός έλοιωνε από την ορθοστασία φωνάζοντας έξω από το διαμέρισμά της να ανοίξει διότι ήταν αυτός, «ο υπουργός της», έχοντας καθαιρεθεί και έχοντας γίνει περίγελως σε όλες της Κ.Ο. των κομμάτων εκείνης της περιόδου…

Εν όψει Αγίου Βαλεντίνου το βιβλίο του κ. Ζωρογιαννίδη θα είναι το ιδανικό δώρο στον κ. υπουργό από τη γραμματεία της κυβερνήσεως. Άσε που δεν έχει τον όγκο που έχουν λ.χ. οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, τα πολυνομοσχέδια ή τα Μνημόνια και διαβάζεται ευχάριστα.

newsbomb

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger