E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ροζ σκάνδαλα της πολιτικής σκηνής που συγκλόνισαν το παγκόσμιο κοινό

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013



Πίσω από τη λάμψη και τα φώτα από τα φλας που θαμπώνουν το παγκόσμιο πολιτικό στερέωμα κρύβονται σκοτεινά μυστικά, συνωμοσίες και πάθη που συχνά βγαίνουν στην επιφάνεια με ολέθρια αποτελέσματα: Ακολουθούν τα μεγαλύτερα ροζ πολιτικά σκάνδαλα που συγκλόνισαν την υφήλιο.
Τζον Φίτζεραλντ Κένεντι – Μέριλιν Μονρόε
Οι φήμες για τη σχέση της καυτής σταρ με την οικογένεια Κένεντι οργίαζαν την δεκαετία του '50. Οι φήμες έλεγαν ότι η Μέριλιν διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον γερουσιαστή Ρόμπερτ Κένεντι, αλλά και με τον αδελφό του και πρόεδρο της Αμερικής Τζον Φίτζεραλντ Κένεντι. Ωστόσο οι φήμες αυξήθηκαν μετά τον μυστηριώδη θάνατο της Μέριλιν, αφού η φίλη της Τζιάν Κάρμεν και ο πρώην σύζυγός της Τζο Ντιμάτζιο ισχυρίζονται ότι κρύβονται οι Κένεντι πίσω από τον θάνατό της.

Τζον Προφούμο – Κριστίνα Κέλερ
Ο υπουργός άμυνας της Αγγλίας το 1961, Τζον Προφούμο γνωρίζει και ερωτεύεται την αρτίστα Κριστίνα Κέλερ, η οποία όμως είχε δεσμό με τον γνωστό Ρώσο κατάσκοπο, υπάλληλο του σοβιετικού προξενείου στο Λονδίνο. Ο ίδιος σύντομα διέκοψε τη σχέση τους, ωστόσο η είδηση δεν άργησε να μαθευτεί προκαλώντας τεράστιο σκάνδαλο εν μέσω ψυχρού πολέμου.

Πρίγκιπας Κάρολος – Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς
Σόι πάει το βασίλειο και ο πρίγκιπας Χάρι είχε γονίδια να πάρει, ώστε να γίνει πρωταγωνιστής σε σκάνδαλα και εξώφυλλο στη Sun. Πρωτεργάτης των σκανδάλων του Μπάκινγκχαμ, ο πατέρας του Πρίγκιπας Κάρολος διατηρούσε επί 33 χρόνια παράνομο δεσμό με την Καμίλα την οποία και παντρεύτηκε μετά το θάνατο της Νταϊάνα.

Μπιλ Κλίντον – Μόνικα Λεβίνσκι
Το διασημότερο ροζ σκάνδαλο της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής με πρωταγωνιστή τον τότε πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον και την υπάλληλο του Λευκού Οίκου Μόνικα Λεβίνσκι. Από το Νοέμβριο του 1995 μέχρι τον Μάρτιο του 1997, ο Κλίντον βρισκόταν ερωτικά μαζί της στο «οβάλ γραφείο», ωστόσο το ειδύλλιο δεν έμεινε για πολύ κρυφό, αφού ήρθε στο φως το 1998 με αφορμή την υπόθεση της Πόλα Τζόουνς, που μήνυσε τον Κλίντον για σεξουαλική παρενόχληση. Στην ιστορία επίσης (και ως στοιχείο επιβεβαίωσης των σχέσεών τους) έμεινε ο, διάσημος πια, λεκές στο φόρεμα της Μόνικα

Αικατερίνη της Ρωσίας: ένα σκάνδαλο από τα παλιά.
Αν νομίζατε ότι τα σκάνδαλα είναι προνόμιο της σύγχρονης πολιτικής σκηνής γελιέστε. Η διασημότερη ιστορία σκανδάλων χάνεται στα βάθη του χρόνου φωλιάζει στην τσαρική Ρωσία το 1762 με πρωταγωνίστρια την Τσαρίνα Αικατερίνη. Στα 34 χρόνια της βασιλείας της, είχε πραγματικά αμέτρητους εραστές τους οποίους απροκάλυπτα προβίβαζε σε πολιτικά αξιώματα. Οι περίεργες φήμες δεν την άφησαν ούτε μετά θάνατον, αφού οι φήμες αναφέρουν, ότι πέθανε όταν την πλάκωσε ένα άλογο κατά τη διάρκεια κτηνοβασίας. Στην πραγματικότητα όμως και όπως έχει καταγραφεί ιστορικά, ο θάνατός της προήλθε από εγκεφαλικό. Τώρα από τι προήλθε το εγκεφαλικό, μάλλον δε θα μάθουμε ποτέ...


http://www.iefimerida.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger