E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 4 Φεβρουαρίου 2013

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013


Κριός

21/3-20/4
Σήμερα θα επιστρέψουν φαντάσματα του παρελθόντος, φίλε Κριέ, που νόμιζες ότι δεν υπάρχουν πια και θα χρειαστεί να δώσεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα, που είχες παραμελήσει. Ωστόσο, θα έχεις και πολλές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Κριέ, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα και, αν μειώσεις λίγο τον εγωισμό και το πείσμα σου, θα περάσεις μια όμορφη και ερωτική μέρα δίπλα στο ταίρι σου. Αν είσαι μόνος, αξιοποίησε την επικοινωνία που σε χαρακτηρίζει, για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου θα υπάρξουν συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν και θα έχεις τη διάθεση να ξεκαθαρίσεις αρκετές καταστάσεις που σε βασανίζουν. Φρόντισε τα οικονομικά σου και μην κάνεις ανοίγματα ή επενδύσεις, που μπορεί να σε πιέσουν αργότερα.





Ταύρος
21/4-20/5
Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις ότι τα ψέματα έχουν τελειώσει, φίλε Ταύρε, και είναι καιρός να αντιμετωπίσεις τις διάφορες καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση. Κάνε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και κοίταξε το μέλλον σου με πιο θετικό μάτι. Σε κάθε περίπτωση, μην αφήσεις κάποια θέματα του παρελθόντος να σε κρατάνε πίσω.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, ευτυχώς ο σύντροφός σου φτιάχνει ένα καλό κλίμα μέσα στη σχέση σου και αυτό σε ξεκουράζει και σε ευχαριστεί ιδιαίτερα. Αλλά ακόμα κι αν είσαι μόνος, έχεις κάθε δυνατότητα να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, σε μία κοινωνική εκδήλωση που πρόκειται να παραβρεθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός απέναντι σε νέες προτάσεις ή συνεργασίες που θα προκύψουν. Χρειάζεται αρκετή σκέψη πριν τις αποδεχτείς. Στα οικονομικά σου, ίσως προκύψουν έξοδα που δεν περίμενες. Είναι ώρα να αναθεωρήσεις τον προϋπολογισμό σου.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Μην αγχώνεσαι με όσα συμβαίνουν σήμερα, φίλε Δίδυμε, γιατί αυτό θα σε βγάλει από το πρόγραμμα που έχεις βάλει και το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εσένα. Εξάλλου, η τελειομανία σου λειτουργεί στο έπακρο, με αποτέλεσμα να μην αφήνεις καμία δουλειά στη μέση. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι ήρεμος και να φροντίσεις λίγο την υγεία σου, γιατί έχεις κουραστεί πολύ από τις υποχρεώσεις που έχεις μαζέψει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, μην καθυστερείς κάποιες κινήσεις που πρέπει να γίνουν, για να νιώσεις καλύτερα μέσα στη σχέση σου. Είναι καιρός να περάσεις στη δράση. Αν πάλι είσαι μόνος, βγες από το καβούκι που έχεις κλειστεί και ανοίξου σε νέες γνωριμίες, που θα σε ανανεώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, στη δουλειά σου θα δεις κάποια ζητήματα που παρέμεναν στάσιμα να προχωρούν και να σε ικανοποιούν με τον τρόπο που εξελίσσονται. Νέες συνεργασίες ή προτάσεις ευνοούνται ιδιαίτερα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Κάποιες καταστάσεις σε έχουν βγάλει από τον προϋπολογισμό σου.





Καρκίνος
22/6-22/7

Αν είσαι Καρκίνος, η σημερινή μέρα θα σου φέρει εκνευρισμό και ένταση, από κάποια γεγονότα που δεν περίμενες και θα σε ταράξουν. Μην χάσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου, γιατί όσα θέλεις να κάνεις σήμερα, είναι αρκετά σημαντικά για να μείνουν πίσω. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να σου δημιουργήσουν εμπόδια στο μέλλον και πράξε ήρεμα όσα νομίζεις ότι θα σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεπεράσετε θέματα που απασχολούν τη σχέση. Αν είσαι μόνος, μην αφήσεις τη βραδιά να περάσει έτσι. Βγες με φίλους και θυμήσου πώς είναι να περνάς καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιες προτάσεις, αλλά και σε ήδη υπάρχουσες συνεργασίες, που θα σε βάλουν σε σκέψη. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, αλλά πρέπει να βάλεις ένα φρένο στα έξοδά σου, που είναι πολλά.




Λέων
23/7-23/8

Για να προχωρήσεις μπροστά, φίλε Λέων, θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν που σε προβληματίζει και να κάνεις δραστικές κινήσεις, που αφορούν στο μέλλον σου. Μην επιτρέψεις σε παλιά λάθη να στέκονται εμπόδιο σε όσα θέλεις να πετύχεις. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου και να ζητήσεις τη βοήθειά τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Λέων, καλό είναι να ανοιχτείς στον σύντροφό σου και να τον αφήσεις να σε πλησιάσει. Είναι στο χέρι σου να κλείσεις το χάσμα που έχει ανοίξει ανάμεσά σας. Αν είσαι μόνος, μπορείς να φλερτάρεις με κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Λέων, να είσαι προσεκτικός και να αξιολογήσεις με προσοχή κάθε νέα πρόταση που θα σου γίνει. Ακόμα και τα οικονομικά σου χρειάζονται ώριμη σκέψη, για να δεις πώς μπορείς να αυξήσεις το εισόδημά σου.





Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή Δευτέρα, φίλε Παρθένε, σε βρίσκει με πολύ καλή διάθεση και με ενισχυμένα ποσοστά αυτοπεποίθησης, οπότε η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Ό,τι βάλεις στο μυαλό σου μπορείς να το φέρεις εις πέρας και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Παρθένε, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά, αν έχεις τη διάθεση να μιλήσεις ειλικρινά με τον σύντροφό σου. Δώσε την ευκαιρία στη σχέση σου να πάει ένα βήμα μπροστά. Αν είσαι μόνος, άνοιξε τα μάτια σου, γιατί κάτι καλό μπορεί να προκύψει σύντομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, θα επικρατήσει ηρεμία, αν είσαι Παρθένος, αλλά δεν πρέπει να αφεθείς σε αποφάσεις, που νομίζεις πως δεν είναι για καλό σου. Διευθέτησε φορολογικά ή νομικά ζητήματα, καθώς ευνοούνται. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή.





Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα έχεις μια πολύ καλή διάθεση και αυτό φαίνεται και στους γύρω σου, αγαπητέ Ζυγέ, οι οποίοι δείχνουν το θαυμασμό τους σε κάθε σου κίνηση. Απαλλάξου από οτιδήποτε σε κρατάει πίσω ή σε μιζεριάζει και κάνε τις κατάλληλες κινήσεις, που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις ένα πιο ωραίο αύριο για εσένα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, καλό είναι να δώσεις στο ταίρι σου τη δυνατότητα να σε πλησιάσει και να σου εκφράσει την αγάπη του. Αν είσαι αδέσμευτος, μην σε παίρνει από κάτω, γιατί σύντομα θα κάνεις μια γνωριμία που θα σε συναρπάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, στη δουλειά σου θα υπάρχουν αρκετές εξελίξεις και η διπλωματία αλλά και η ευελιξία θα σε σώσουν. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε πολύ καλύτερα και οι προσπάθειες που έχεις κάνει για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρχίζουν να αποδίδουν.





Σκορπιός
23/10-22/11

Είναι καιρός να αρχίσεις να διεκδικείς αυτά που σου αξίζουν, αγαπητέ Σκορπιέ, και να μη μένεις άπραγος μπροστά στις καταστάσεις. Ξεκίνα μιλώντας στα άτομα του περιβάλλοντός σου, αφού πρώτα έχεις αποφασίσει τι θέλεις. Σε κάθε περίπτωση, μην περιμένεις να σε σκεφτούν πρώτα οι άλλοι, αν δεν σκεφτείς εσύ τον εαυτό σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, είναι καιρός να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το ταίρι σου και να βρείτε μαζί τις λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν. Αν είσαι μόνος, να ξέρεις ότι σύντομα θα σε πλησιάσει κάποιο άτομο. Είναι στο χέρι σου να δώσεις ή όχι το πράσινο φως για κάτι περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, στη δουλειά σου απόφυγε τις σημαντικές αποφάσεις και το κλείσιμο κάποιας συνεργασίας. Άφησε τα συμπεράσματα για κάποια άλλη στιγμή. Αλλά και στα οικονομικά σου κάνε τις κατάλληλες κινήσεις, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Τα έξοδά σου αυξάνονται επικίνδυνα.





Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή μέρα έχει αρκετό τρέξιμο και άγχος για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, καθώς έχουν μαζευτεί υποχρεώσεις, που δεν παίρνουν άλλη αναβολή και πρέπει να τακτοποιηθούν το συντομότερο. Ωστόσο, θα δεις ότι τα περισσότερα ζητήματα εξελίσσονται υπέρ σου και μπορείς να ανακουφιστείς με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Σε κάθε περίπτωση, μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου αρκετά θέματα σε προβληματίζουν, αν είσαι Τοξότης, σχετικά με τη σχέση σου, αλλά θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις, που θα φέρουν μια νέα πνοή, τόσο σε εσένα όσο και στον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, είναι μια καλή μέρα για να γνωρίσεις κάποιο άτομο, αρκεί να κάνεις κι εσύ την κίνηση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν όπως τα είχες σχεδιάσει, φίλε Τοξότη, και με λίγη προσοχή, θα δεις τους στόχους σου να πλησιάζουν. Απόφυγε και εδώ τις βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις, ειδικά σε ό,τι αφορά στον οικονομικό τομέα. Κλείσε τρύπες, πριν κάνεις νέα έξοδα.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα το μυαλό σου, φίλε Αιγόκερε, δουλεύει με πολύ γρήγορους ρυθμούς και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλές σκέψεις που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Η δυναμική σου πλευρά δεν αφήνει τίποτα να περάσει ανεκμετάλλευτο. Συνέχισε με αυτόν τον τρόπο και θα δεις πως μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλει ο νους σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Αιγόκερε, μπορείς να κάνεις έναν εποικοδομητικό διάλογο με τον σύντροφό σου, για να βελτιώσεις πολλά ζητήματα που δεν πάνε καλά στη σχέση σας. Αν είσαι μόνος, σήμερα μπορείς να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, για να βρεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, στη δουλειά σου δείξε προσοχή και συγκεντρώσου σε διάφορα ζητήματα, που μέχρι τώρα περνούσαν απαρατήρητα. Θα προκύψουν κάποια προβλήματα κι εσύ θα πρέπει να είσαι συντηρητικός στα λόγια, αλλά και στις πράξεις σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στα καλύτερά τους, αλλά σύντομα θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται, χάρη στις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι σήμερα.





Υδροχόος
20/1-19/2

Η κοινωνικότητά σου σήμερα βρίσκεται στα ύψη της, αγαπητέ Υδροχόε, και σου ανοίγει δρόμους εκεί που δεν το περιμένεις. Αξιοποίησε κάθε γνωριμία αλλά και κάθε επαφή με τους γύρω σου, για να προωθήσεις τις σκέψεις σου. Οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές για σημαντικές επαφές και κάθε είδους συνεργασία, που έχεις στο μυαλό σου να κάνεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, δείξε ενδιαφέρον στο ταίρι σου και μην χαλάς το ευχάριστο κλίμα, με γκρίνιες και ανασφάλειες. Οι εντάσεις παραμονεύουν. Αν είσαι μόνος, βγες από το σπίτι και πέρνα όμορφα με την αγαπημένη σου παρέα. Κάπου εκεί υπάρχει κάτι ενδιαφέρον για την ερωτική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν πολύ καλά, αν είσαι Υδροχόος. Άσε τις ανασφάλειες που είναι αβάσιμες και προχώρα τα σχέδιά σου. Προσοχή στον τρόπο που ξοδεύεις τα χρήματά σου. Θα πρέπει να κάνεις περισσότερη οικονομία.





Ιχθείς
20/2,20/3

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες θα σε βγάλουν σήμερα από το πρόγραμμά σου και θα σου χαλάσουν τη διάθεση, με τον τρόπο που θα επηρεάσουν αρκετούς τομείς της ζωής σου. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και κυρίως τη δυναμικότητά σου, γιατί έτσι δεν θα καταφέρεις και πολλά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, καλό είναι να αποφύγεις κάθε συζήτηση που αφορά σε προβλήματα και να απολαύσεις μια ήρεμη Δευτέρα, που θα σε ξεκουράσει δίπλα στον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, βγες με φίλους και μη μένεις σπίτι, γκρινιάζοντας για τη μοναξιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιες καθυστερήσεις, φίλε Ιχθύ, αλλά στο τέλος όλα θα μπουν στη σειρά που θέλεις. Στα οικονομικά, χρειάζεται αυξημένη προσοχή και καθόλου βιαστικές κινήσεις. Μην κάνεις έξοδα, πριν σκεφτείς καλά αν υπάρχει περιθώριο στον προϋπολογισμό σου.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger