E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Παπαγάλος έσωσε τον ιδιοκτήτη του από φωτιά πριν πεθάνει στις φλόγες

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013


Ένας κατοικίδιος παπαγάλος προέβη σε μια ηρωική πράξη, καθώς έσωσε τον ιδιοκτήτη του από τη φωτιά που είχε ξεσπάσει στο σπίτι, πριν αποβιώσει στις φλόγες.
O 17χρονος Μπεν Ριβς ήταν μόνος του στο σπίτι, όταν αποφάσισε να ανάψει ένα αρωματικό κερί και να πάει να κάνει ντουζ. Το κερί ωστόσο αναποδογύρισε, βάζοντας φωτιά στο κρεβάτι του Μπεν, που γρήγορα άρχισε να εξαπλώνεται στο υπόλοιπο δωμάτιο.
Ο παπαγάλος, το κλουβί του οποίου βρισκόταν στο δωμάτιο του Μπεν, αντιλήφθηκε τη φωτιά και,σαν να γνώριζε πως ο ιδιοκτήτης του βρισκόταν σε κίνδυνο, άρχισε να τσιρίζει και να κουνάει μανιωδώς τα φτερά του.
Βλέποντας πως ο Μπεν δεν γνώριζε για τη φωτιά, ο παπαγάλος πέταξε προς το μπάνιο και άρχισε να πετάει δίπλα στον Μπεν, τσιρίζοντας και κουνώντας τα φτερά του, προσπαθώντας να δώσει στον Μπεν να καταλάβει πως υπήρχε κίνδυνος.
Οι προσπάθειες του Μπεν να σβήσει τη φωτιά αποδείχθηκαν μάταιες, ο ίδιος ωστόσο πρόλαβε να βγει από το σπίτι του. Δυστυχώς, ο ηρωικός παπαγάλος δεν κατάφερε να ξεφύγει και παραδόθηκε μαζί με το σπίτι στις φλόγες.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger