E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ντόπαραν τους αθλητές της Αυστραλίας με μυαλά γουρουνιού!

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013



Το σκάνδαλο που ξέσπασε στην Αυστραλία, με τις αναφορές για το πρωτοφανές δίκτυο διακίνησης και χρήσης απαγορευμένων ουσιών, φαίνεται πως ξεπερνάει κάθε προηγούμενη περίπτωση. H Επιτροπή Καταπολέμησης του Εγκλήματος που ανέλαβε την έρευνα εξέδωσε αναφορά η οποία σοκάρει, καθώς παρουσιάζει ουσίες όπως εγκεφαλικό υγρό χοίρου και αίμα μοσχαριού ανάμεσα στις ουσίες τις οποίες χορηγούνταν στους αθλητές.
Σημειώνεται πως οι ουσίες αυτές δεν είναι απαγορευμένες από τη WADA, ωστόσο δεν έχουν δοκιμαστεί ποτέ σε ανθρώπους, κάτι που σημαίνει πως οι παρενέργειες που μπορεί να παρουσιάσουν στον ανθρώπινο οργανισμό είναι άγνωστες. Μερικές από τις ουσίες που περιλαμβάνονται στην αναφορά της Επιτροπής είναι:
Cerebrolysin: Ένα εκχύλισμα από χοιρινό μυαλό που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του Αλτσχάιμερ και των θυμάτων εγκεφαλικού. Θεωρείται πως βελτιώνει την αντίληψη του εγκεφάλου και την αποδοτικότητά του, ενισχύοντας τη λειτουργία των νευρώνων του.
Actovegin: Ένα φιλτραρισμένο εκχύλισμα από αίμα μοσχαριού που οδηγεί στην καλύτερη απορρόφηση της γλυκόζης και του οξυγόνου από τους μυϊκούς ιστούς. Ενδεχομένως να ενισχύει την αντοχή και την αποδοτικότητα.
AOD-9604: Ένα φάρμακο κατά της παχυσαρκίας που μιμείται τις επιδράσεις της γυμναστικής και προς το παρών υποβάλλεται σε κλινικές μελέτες για τις παρενέργειες στον ανθρώπινο οργανισμό. Το φάρμακο είναι σχεδιασμένο να αναπαράγει την αναπτυξιακή ορμόνη του ανθρώπινου οργανισμού, η οποία είναι υπεύθυνη για το ρυθμό μεταβολισμού του οργανισμού.
TA-65: Φάρμακο που επιδρά επάνω σε ένα συγκεκριμένο τομέα του DNA και αναστέλλει τη γήρανση των κυτταρικών επιπέδων. Φημολογείται πως δουλεύει στοχεύοντας στα τελομερή, τα οποία είναι ακολουθίες που προστατεύουν τα χρωμοσώματα κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής του DNA. Τα τελομερή γίνονται ολοένα και πιο μικρά κάθε φορά που ένα κύτταρο διασπάται, και το TA-65 εικάζεται πως τα βοηθάει να επιμηκύνονται, αποτρέποντας με τον τρόπο αυτό τη γήρανση.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger