E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τραγικό: Στείρωσαν με το ζόρι 9χρονη επειδή έγινε μάνα

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013



Δεν θα μπορέσει να φέρει ξανά παιδί στον κόσμο, η Μεξικανή Δάφνη που πριν από λίγες μέρες,αν και σε ηλικία εννέα ετών, έφερε στον κόσμο μία νέα ζωή. Ταυτόχρονα, διεξάγονται τεστ DNA για να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του πατέρα, με τον πατριό του μικρού κοριτσιού να αντιμετωπίζεται με καχυποψία.
Ενός κακού μύρια έπονται. Οι θεράποντες ιατροί της εννιάχρονης που μόλις μετά από επτά μήνες αντελήφθη την εγκυμοσύνη της, διαπίστωσαν πως δεν θα μπορέσει να τεκνοποιήσει ξανά στη ζωή της λόγω των επιπλοκών που συνεπάγεται ένας τοκετός σε τόσο μικρή ηλικία.

Αναφορικά με τον πατέρα, οι έρευνες συνεχίζονται. Οι υποψίες κινούνται βασικά γύρω από τον πατριό της, ο οποίος στο παρελθόν είχε κακοποιήσει και μία βιολογική του κόρη. Ο δεύτερος πιο πιθανός πατέρας φέρεται να είναι το αγόρι του κοριτσιού, ένας έφηβος που καταζητείται.
Ο έφηβος είναι περίπου δεκαπέντε με δεκαεπτά ετών και φέρεται να ζήτησε από τη Δάφνη να το «σκάσουν» μαζί, όταν εκείνη κατάλαβε πως ήταν έγκυος.
Η μητέρα της Δάφνης φέρεται να εργαζόταν ως ιερόδουλη. Έτσι, η Δάφνη είχε υπό την ευθύνη της την οικογένεια, καθώς ήταν εκείνη που φρόντιζε το σπίτι, όπως και τα άλλα δέκα αδέρφια της. Ως εκ τούτου, η Δάφνη δεν πήγε σχολείο κι έτσι είναι αναλφάβητη. Μάλιστα, όταν συνέλαβε ήταν μόλις οχτώ ετών. Οι αρχές θεωρούν πως η Δάφνη έπεφτε συχνά θύμα βιασμού κι έτσι ερευνούν επισταμένα την υπόθεση.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger