E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η ανατριχιαστική εξομολόγηση του έφηβου που σκότωσε τους γονείς και τα αδέρφια του [εικόνες]

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013



Με σαδιστικό τρόπο περιγράφει ο 15χρονος Νεχεμιάν Γριέγο τον τρόπο με τον οποίο δολοφόνησε τους γονείς και τα τρία αδέλφια του, ενώ αποκάλυψε ότι σκόπευε να βγει στο δρόμο και να αρχίσει να σκοτώνει τυχαία όποιον έβρισκε μπροστά του με στόχο να σκοτωθεί αφότου ανταλλάξει πυροβολισμούς με την αστυνομία.
Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία ότι τον ενοχλούσε η μητέρα του και για αυτό τον λόγο τη σκότωσε, ενώ, περιγράφει με τρόπο τρομακτικό τον τρόπο με τον οποίο ξεκλήρισε ολόκληρη την οικογένειά του.
Είπε στους αστυνομικούς ότι το βράδυ του Σαββάτου άρπαξε την καραμπίνα του και πυροβόλησε τ η μητέρα του στο κεφάλι την ώρα που ο μικρότερος του αδερφός κοιμόταν δίπλα της. Επειδή ο αδερφός του δεν τον πίστεψε του έδειξε το ματωμένο κεφάλι της μητέρας τους και μετά τον πυροβόλησε.
Στη συνέχεια πήρε ένα ημιαυτόματο όπλο από την ντουλάπα των γονιών του, πήγε στο δωμάτιο που βρισκόντουσαν οι δύο αδελφές του όπου τις πυροβόλησε και μετά κρύφτηκε στο μπάνιο περιμένοντας τον πατέρα του να γυρίσει από τη δουλειά.
Οταν εκείνος μπήκε στο σπίτι τον πυροβόλησε πολλές φορές.
Κατέθεσε ακόμη ότι ξαναγέμισε το όπλο του και ετοιμαζόταν να πάει σε κάποια πολυσύχναστη περιοχή και να σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους προτού πέσει νεκρός έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία.
Η Αστυνομία, πάντως, απέφυγε να σχολιάσει το κείμενο αυτό και αναμένεται να δώσει συνέντευξη Τύπου την Τρίτη.
Ο Γριέγο βρίσκεται προφυλακισμένος και θα οδηγηθεί στο δικαστήριο τις επόμενες ημέρες.


http://www.iefimerida.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger