E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 22 Ιανουαρίου 2013

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013


Κριός

21/3-20/4
Σήμερα, φίλε Κριέ, έχεις μια πολύ δυναμική στάση απέναντι στις καταστάσεις και μπορείς να λύσεις διάφορα προβλήματα που σε απασχολούν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις όμως και μην κουραστείς πάρα πολύ. Βρες το χρόνο για να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί και σου φτιάχνει τη διάθεση. Παν μέτρον άριστον… μην το ξεχνάς!!!

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, θα έχεις μια μέρα γεμάτη από συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε κουβέντες, που θα φέρουν ένταση και διαφωνίες. Οι… ελεύθεροι και ωραίοι Κριοί, να ετοιμαστείτε για ευχάριστες εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου μπορείς να είσαι ήσυχος, αγαπητέ Κριέ. Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και ο τρόπος που εξελίσσονται οι επαγγελματικές σου καταστάσεις σε ικανοποιεί. Αν προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις, να ξέρεις ότι είναι παροδικές. Μην απογοητευτείς. Τα οικονομικά σου θέλουν λίγη προσοχή, αλλά σύντομα θα φτιάξουν κι αυτά.





Ταύρος
21/4-20/5
Φίλε Ταύρε, η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για να κάνεις μια αυτοκριτική και να αναρωτηθείς για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Χρειάζεται ίσως να γίνεις πιο διεκδικητικός και να μην κάνεις πίσω, για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Πάντως, οι πλανήτες ευνοούν αυτή τη συμπεριφορά και μπορείς να πετύχεις πολλά, με λίγη παραπάνω επιμονή.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, αγαπητέ Ταύρε, και τα προβλήματα που αντιμετώπιζες, αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί την ερωτική σου ζωή και καλό είναι να το εκμεταλλευτείς, ειδικά αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Ταύρων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, στη δουλειά σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και θα σου γίνουν προτάσεις, που θα βοηθήσουν την εξέλιξή σου. Μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί, ώστε να αποφύγεις τα επιπόλαια λάθη, που μπορεί να σου κοστίσουν ακριβά. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα και με λίγη καλή διαχείριση, θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται αισθητά.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Αγαπητέ Δίδυμε, είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα σου έχουν πέσει πολλά ζητήματα προς επίλυση και σε έχουν κουράσει. Όλα όσα καθυστερούν, θα μπουν σύντομα σε τροχιά εξέλιξης και θα ηρεμήσεις. Μείνε συγκεντρωμένος και προσηλωμένος στους στόχους σου, για να τελειώνεις το συντομότερο με τις υποχρεώσεις σου και άσε το χρόνο να κυλήσει υπέρ σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου χρειάζεται προσοχή, γιατί είναι εύκολο σήμερα να έρθεις σε εντάσεις με τον σύντροφό σου. Απόφυγε τα ευαίσθητα ζητήματα, γιατί θα το μετανιώσεις. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι θα μπορέσετε να κάνετε μια γνωριμία, αρκεί να εξωτερικεύσετε λίγο τη θετική σας πλευρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα ξεπεράσεις διάφορες δυσκολίες που έχεις, φίλε Δίδυμε, αλλά μείνε μακριά από εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν με συνεργάτες σου και μην παίρνεις θέση σε θέματα που δεν γνωρίζεις καλά, γιατί πολλά είναι τα μυστικά που κρύβονται και σε παραπλανούν, χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Τα έξοδα αυξάνονται και τα έσοδά σου μένουν σταθερά. Μην ξεφεύγεις!!!




Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή μέρα κρύβει αρκετές υποχρεώσεις, αγαπητέ Καρκίνε. Εκτός από τα δικά σου θέματα που εκκρεμούν, έχεις να λύσεις και ζητήματα των δικών σου ανθρώπων, που σε πλησιάζουν και ζητούν τη βοήθειά σου. Μπορείς να τους συμπαρασταθείς, αλλά χωρίς να ξεπερνάς τον εαυτό σου, γιατί ήδη είσαι αρκετά κουρασμένος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, κράτησε τα νεύρα και την κούραση μακριά από τη σχέση σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Πέρνα μια ήρεμη μέρα, παρέα με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, αξιοποίησε το επικοινωνιακό σου χάρισμα, που ενισχύει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου, για να κάνεις γνωριμίες που θα φτιάξουν την διάθεσή σου και θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου καλό είναι να είσαι συγκεντρωμένος, φίλε Καρκίνε, για να λύσεις σήμερα θέματα του παρελθόντος. Μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις και κυρίως σε αποφάσεις, που θα κρίνουν τη συνεργασία σου. Αλλά και τα οικονομικά σου χρειάζονται μια προσεκτική στάση, γιατί τα έξοδα αυξάνονται και σε αγχώνουν.





Λέων
23/7-23/8

Κάποιες καταστάσεις που καθυστερούν, φίλε Λέων, σου προκαλούν απογοήτευση και ίσως να είσαι έτοιμος να τα παρατήσεις. Καλύτερα να καθίσεις να σκεφτείς ποιά είναι η δική σου στάση απέναντι στα πράγματα και τι μπορεί να κάνεις λάθος, για να μην εξελίσσονται όλα όπως θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα και μπορείς να έχεις μια ερωτική ημέρα, δίπλα στον σύντροφό σου. Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα. Οι αδέσμευτοι Λέοντες, να θυμάστε πως είναι μια καλή μέρα για να φροντίσετε τον εαυτό σας και, γιατί όχι, να κάνετε μια γνωριμία που θα σας συναρπάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, κράτησε την ψυχραιμία σου και μην παρασυρθείς σε προστριβές και εντάσεις, με ανθρώπους από το εργασιακό σου περιβάλλον. Τα οικονομικά σου απαιτούν αυτοέλεγχο σήμερα, γιατί θα μπεις στον πειρασμό να κάνεις έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.





Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα σε χαρακτηρίζει μια βιασύνη να τελειώνεις με ό,τι έχεις στο κεφάλι σου, αγαπητέ Παρθένε. Κι όμως αυτή η στάση θα σε οδηγήσει σε κινήσεις που δεν θα είναι συμφέρουσες και αντί να ξεπεράσεις τα διάφορα αδιέξοδα, θα δημιουργήσεις καινούργια.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου χρειάζεται διαλλακτικότητα, φίλε Παρθένε. Υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σου, αλλά σίγουρα δεν θα τα ξεπεράσεις με τις φωνές και τους τσακωμούς. Αν είσαι ένας αδέσμευτος Παρθένος, άνοιξε τα μάτια σου, γιατί γύρω σου υπάρχουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που δεν αξιοποιείς και αυτή η περίοδος, με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου και να σε ευνοεί, είναι η κατάλληλη για να ξεκινήσεις έναν ερωτικό δεσμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου συμπεριφέρσου με ανωτερότητα και απόφυγε κάθε συζήτηση, που μπορεί να οδηγήσει σε ένταση. Το κλίμα είναι από μόνο του αρκετά βαρύ, μην το επιβαρύνεις με την επιμονή σου. Προσοχή στα οικονομικά και στις συμφωνίες, που μπορεί να σε βάλουν σε νέα έξοδα.





Ζυγός
23/9-22/10
Αγαπητέ Ζυγέ, καλό είναι σήμερα να κινηθείς πιο διπλωματικά στις προσωπικές σου επαφές και να μην επιμένεις στις απόψεις σου, γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς και να βγάλεις συμπεράσματα που δεν είναι βάσιμα. Άκουσε τι έχουν να σου πουν οι γύρω σου και ειδικά τα άτομα της οικογένειάς σου και μετά πράξε, κατόπιν σκέψης.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, προσπάθησε να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου και να μην γκρινιάζεις τόσο πολύ, αν ο σύντροφός σου είναι κάπως αποστασιοποιημένος. Κάπου φταις και εσύ… Απόφυγε τις εντάσεις και ό,τι έχεις να πεις, πες το με ήρεμο τόνο. Αν είσαι ένας αδέσμευτος Ζυγός, η βραδιά μπορεί να σου κρύβει εκπλήξεις. Μην πεις όχι σε προτάσεις για μια βραδινή έξοδο με δικά σου άτομα που ξέρεις ότι περνάς καλά. Ίσως, κάπου εκεί έξω, κάτι καλό να σε περιμένει!!!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, σήμερα η ομαδική δουλειά θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις διάφορες δυσκολίες που αντιμετωπίζεις με κάποια σχέδια σου. Επίσης, φρόντισε να βρεις μια λύση με τα οικονομικά σου, για να σταματήσεις να αγχώνεσαι και, όσο και αν το επιθυμείς, μην κάνεις απερίσκεπτες αγορές.



Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Κρόνο από το ζώδιό σου, χρειάζεται αυτοέλεγχος και ψυχραιμία. Μην παρασυρθείς από τα νεύρα σου και δημιουργήσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Μπορείς να καταφέρεις ό,τι θέλεις αλλά πρέπει να βάλεις μπροστά όλη σου τη διπλωματία, για να ελιχθείς σωστά σήμερα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, μίλα στον σύντροφό σου για όσα σε προβληματίζουν και μην δημιουργείς σκηνές, χωρίς να λες τι σου φταίει. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, άνοιξε την αγκαλιά σου και ετοιμάσου… γιατί κάτι καλό θα εμφανιστεί σύντομα στη ζωή σου. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, οι διάφορες δυσκολίες στα επαγγελματικά σου μπορεί να σου φέρουν εκνευρισμό, αλλά έτσι κινδυνεύεις να πάρεις εντελώς λανθασμένες αποφάσεις. Μην τα βάλεις με τους συνεργάτες σου, αντίθετα βρες μαζί τους την καλύτερη λύση. Στα οικονομικά σου απόφυγε τις συμφωνίες ή τις αγορές , που θα σε βγάλουν από τους υπολογισμούς σου. Καλύτερα βρες τρόπους, να αυξήσεις το εισόδημά σου.




Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα δεν πρέπει να αφήσεις τίποτα να σε πτοήσει, φίλε Τοξότη. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και πρέπει να τους κυνηγήσεις. Μην επηρεαστείς από ανθρώπους που έχουν άλλη γνώμη και γενικά, μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση. Μπορείς να πας πολύ μπροστά, αν είσαι σίγουρος για τις πράξεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, θα πρέπει να αφήσεις την γκρίνια και να δεις τις καταστάσεις με μια πιο αισιόδοξη ματιά, για να περάσεις όμορφα σήμερα με τον σύντροφό σου. Για τους μοναχικούς του ζωδίου, η συμβουλή των άστρων είναι να γίνετε πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και σύντομα θα βρείτε αυτό που θέλετε. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου οι καταστάσεις βελτιώνονται και αρκετές θετικές εξελίξεις θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα, φίλε Τοξότη. Η ομαδική δουλειά ευνοείται και με αυτή θα δώσεις λύσεις σε διάφορα προβλήματα. Τα οικονομικά ζητήματα θέλουν μεγάλη προσοχή. Ξεκίνα τακτοποιώντας εκκρεμότητες από το παρελθόν, για να νιώσεις πιο ήρεμος.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα είσαι σε μια εγρήγορση, καθώς περιμένεις διάφορες εξελίξεις, οι οποίες καθυστερούν. Μην χάνεις την υπομονή σου, γιατί όλα θα γίνουν όπως θέλεις. Χρειάζεται ίσως λίγο περισσότερος χρόνος, αλλά σίγουρα δε πρέπει να παρατήσεις τις προσπάθειες που κάνεις. Άλλωστε, η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σε ευνοεί σε κάθε σου κίνηση εξέλιξης.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, έχεις μια ιδιαίτερα ερωτική διάθεση σήμερα και αυτό θα φέρει ένα κλίμα ανανέωσης στη σχέση σου. Μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και να λύσεις πολλά ζητήματα, που σε απασχολούσαν μέχρι σήμερα. Ακόμα κι αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα θα φέρει φλερτ και γνωριμίες, που θα αλλάξουν σύντομα τη ζωή σου. Φρόντισε μέχρι τότε να περνάς όσο καλύτερα γίνεται. 

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα τα επαγγελματικά σου ευνοούνται ιδιαίτερα και διάφορες προτάσεις συνεργασίας θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Δείξε προσοχή στα οικονομικά σου και να είσαι έτοιμος για κρίσιμες αποφάσεις, που θα πρέπει να πάρεις μετά από αρκετή και ώριμη σκέψη.




Υδροχόος
20/1-19/2

Αυτήν την Τρίτη, αγαπητέ Υδροχόε, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, τις ανάγκες σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Ανασκουμπώσου, ξαναφτιάξε τα πλάνα σου και μην αφήνεις λεπτό να πάει χαμένο, αναπολώντας το παρελθόν. Η ζωή κοιτάει μπροστά και εσύ πρέπει να κάνεις το ίδιο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μίλησε με τον σύντροφό σου και δείξε του την αγάπη σου για να περάσεις ακόμα καλύτερα αυτήν την Τρίτη στην αγκαλιά του. Οι ελεύθεροι Υδροχόοι θα μπορέσετε να κάνετε τη γνωριμία που θέλετε, αν βγάλετε όλη σας τη θετική ενέργεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου, μπορείς να καταφέρεις ό,τι έχεις στο μυαλό σου. Πολλές οι ευκαιρίες, αλλά και πολύ καλός ο τρόπος που τις διαχειρίζεσαι. Τα οικονομικά σου θέλουν ώριμη σκέψη, πριν προχωρήσεις σε κινήσεις που θα σε βγάλουν από τους υπολογισμούς σου.




Ιχθείς
20/2,20/3

Αξιοποίησε την ενέργειά σου σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, για να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου. Θα μπορέσεις να λύσεις πολλά ζητήματα και θα τα καταφέρεις ακόμα και σε προβλήματα, που μέχρι σήμερα σου φαίνονταν άλυτα. Μην κάνεις πίσω σε τίποτα, γιατί το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να πετύχεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου χρειάζονται λίγη προσοχή, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς. Σήμερα θα δεχτείς τα παράπονα του συντρόφου σου και θα χρειαστεί να δώσεις χρόνο στη σχέση σου, γιατί την έχεις παραμελήσει. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, άφησε σήμερα τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου ανθρώπους, που πραγματικά σε ενδιαφέρουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Ιχθύ, στη δουλειά σου θα πρέπει να κινηθείς με ηρεμία, για να λύσεις τις διάφορες δυσκολίες που θα προκύψουν. Θα πρέπει να ελέγξεις το άγχος σου, για να τα καταφέρεις ακόμα πιο αποτελεσματικά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά και εκκρεμότητες του παρελθόντος παίρνουν τον δρόμο τους και δεν στέκονται πλέον εμπόδιο στους στόχους σου.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger