E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τέσσερις ποδοσφαιριστές αποπλάνησαν 19χρονη σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013



Με έναν… περίεργο τρόπο –που τελικά τους έστειλε στα δικαστήρια- θέλησαν να γιορτάσουν τέσσερις ποδοσφαιριστές τη νίκη της ομάδας τους. Πως; Αφού ήπιαν, αποπλάνησαν μια -επίσης μεθυσμένη- 19χρονη κοπέλα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά θέλησαν να τραβήξουν και φωτογραφίες ώστε να έχουν για πάντα στο αρχείο τους τη συγκεκριμένη τους πράξη.

Steve Cook
«Οι παίκτες της Brighton και της Hove Albion, της Βρετανίας, ήθελαν να έχουν μια μόνιμη καταγραφή της κατάκτησής τους» λένε οι ένορκοι για την υπόθεση.
Οι Άντον Ρόντζερς (19 ετών), Lιούις Ντανκ (21 ετών), Τζορτζ Μπάρκερ (21 ετών) και ο πρώην παίκτης της ομάδας Στιβ Κουκ (21 ετών), αρνούνται τις κατηγορίες που τους προσάπτουν,για το γεγονός που συνέβη τον Ιούλιο του 2011.
Anton Rodgers
Ο εισαγγελέας Richard Barton δήλωσε: «Αυτή η υπόθεση αφορά το πώς μια ομάδα νέων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, σε κατάσταση μέθης, γιορτάζει μια νίκη, κατά μιας νεαρής κοπέλας, η οποία επίσης βρίσκεται σε κατάσταση μέθης και δεν μπορεί να αμυνθεί».
Lewis Dunk
Και συνέχισε: «Το ότι είχαν σκοπό να την ταπεινώσουν είναι εμφανές. Το γεγονός πως τράβηξαν φωτογραφίες κατά την πράξη το αποδεικνύει περίτρανα. Φυσικά, αυτό επιδεινώνει πολύ τη θέση τους, αφού ήθελα να την καταγράψουν για το αρχείο των κατακτήσεών τους».
George Barker

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger