E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο τυφλός σκύλος που έχει για οδηγό του μία… γάτα [εικόνες]

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012


Δεν είναι τυχαία η ρήση του λαού «τσακώνονται σαν τον σκύλο με τη γάτα». Είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια, πως η σχέση ανάμεσα σε αυτά τα δύο είδη του ζωικού βασιλείου, δεν είναι η καλύτερη. Βέβαια, σε κάθε κανόνα, έχουμε και την εξαίρεση.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι πρωταγωνιστές αυτής… της αφύσικης συμπεριφοράς είναι ο Terfelhave και η Pwditat, οι οποίοι, αν και σύμφωνα με τους νόμους της φύσης θα έπρεπε να είναι εχθροί, έχουν δημιουργήσει μεταξύ τους μιας υπέροχη και δυνατή φιλία.
Πολύ σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη σχέση φαίνεται πως έχει παίξει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο εν λόγω σκύλος, αφού έχει διαπιστωθεί ότι πάσχει από καταρράκτη. Μάλιστα, η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή, αφού λόγω της έλλειψης όρασής του, αναγκαζόταν να περιορίζεται στη γωνιά τους.
Όλα άλλαξαν  όταν η ιδιοκτήτρια του σκύλου, Τζούντι Κόντφρι-Μπράουν, σύμφωνα με την Daily Mail, έκανε ένα περίεργο… δώρο στον Terfelhave: του αγόρασε μια  γάτα! Εκείνη με τη σειρά της, από την πρώτη στιγμή, αντιλήφτηκε το πρόβλημα υγείας του και, όχι μόνο δεν ήταν επιθετική μαζί του, αλλά δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του. Τι εννοούμε; Κατά κάποιο τρόπο, η  Pwditat, εκτελεί χρέη οδηγού για τον αγαπημένο της φίλο, συνοδεύοντας τον στον κήπο και σε όλα τα άλλα μέρη του σπιτιού επιθυμεί να πάει και περνούν πολλές ώρες της  ημέρας του με παιχνίδι!
«Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με αυτούς του δύο! Δεν περίμενα ποτέ πως θα είχαν τέτοιο δέσιμο μεταξύ τους. Είναι κόντρα στη φύση. Ξεπερνούν και τους ανθρώπους με την αγάπη τους. Το βράδυ, όταν ένα ζευγάρι πέσει για ύπνο, γυρνούν τις πλάτες τους ο ένας στον άλλο. Αυτοί οι δυο είναι αυτοκόλλητοι. Το βράδυ κοιμούνται σφιχταγκαλιασμένοι!» δήλωσε με ενθουσιασμό η περήφανη ιδιοκτήτρια.


http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger