E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τον χώρισε επειδή τον έπιασε με νεαρή ηθοποιό;

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Και ενώ όλοι αναρωτιόνταν πότε θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας, το διάσημο ζευγάρι χώρισε οριστικά...


Αν και κανείς από τους δύο δεν θέλει να μιλά για τους λόγους του χωρισμού, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Ciao» η εμφάνιση τρίτου προσώπου ήταν η αιτία του…



Τους τελευταίους οκτώ μήνες αποτελούσαν ένα από τα πιο hot ζευγάρια της showbiz. Η Πηνελόπη Πλάκα και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και τους τελευταίους μήνες ήταν ζευγάρι. Η 20χρονη πρωταγωνίστρια του περσινού καθημερινού σίριαλ του ΑΝΤ1 «Είναι στιγμές» από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα τράβηξε πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Τα πρώτα δημοσιεύματα μιλούσαν για τρυφερή σχέση της νεαρής ηθοποιού με τον Κώστα Σόμμερ, αλλά και με τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο.



Εκείνη, όμως, κρατούσε το στόμα της κλειστό, μέχρι που ο φωτογραφικός φακός έγινε αδιάψευστος μάρτυρας της σχέσης της με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη. Για οκτώ ολόκληρους μήνες το ζευγάρι έζησε έναν παθιασμένο έρωτα, σχεδόν από την πρώτη ματιά. Πολύ σύντομα πέρασαν στη φάση της συγκατοίκησης. Τώρα τελευταία όμως, το ενδιαφέρον του Παναγιώτη για μια συνάδελφό του έκανε έξαλλη την Πηνελόπη, η οποία κυριολεκτικά τον πέταξε έξω από το σπίτι. Η στενή φιλία του Μπουγιούρη με νεαρή συνάδελφο ανέτρεψε τις ισορροπίες σε μια σχέση που όλα έδειχναν ότι θα οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας.



Τα γελάκια και τα πειράγματα ανάμεσα στον Παναγιώτη και τη νεαρή του συνάδελφο έφτασαν στα αυτιά της Πηνελόπης, η οποία ένιωσε πολύ απογοητευμένη, Ακολούθησε μια σκηνή ζηλοτυπίας άνευ προηγουμένου που διέλυσε το ζευγάρι. Ο Παναγιώτης προσπάθησε, σύμφωνα με όσα εξομολογήθηκε σε στενό του φίλο, να εξηγήσει στην Πηνελόπη τι ακριβώς είχε συμβεί, αλλά εκείνη δεν ήθελε να τον ακούσει. «Σε παρακαλώ, μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε», φέρεται να του είπε, ενώ η ίδια έφυγε από το σπίτι της για να μην βρίσκεται στον ίδιο χώρο με εκείνον. Στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια ακούγεται ότι η Πηνελόπη είναι απαρηγόρητη και έχει γίνει έξαλλη. Άλλωστε, όπως είχε πει και στην π.Μ (προ Μπουγιούρη) εποχή, η απιστία είναι ένα στοιχείο που δε συγχωρεί η Πηνελόπη στις σχέσεις. Τελικά ούτε πρόβα νυφικού είχαμε ούτε κάτι παραπάνω. Αντιθέτως το 2013 θα τους βρει χωριστά και όπως όλα δείχνουν η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.



markos.tv


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger