E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 29 Δεκεμβρίου 2012

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Η δυναμική σου στάση απέναντι στις καταστάσεις σε οδηγεί στην επιτυχία, αγαπητέ Κριέ. Σήμερα κινείσαι αποφασιστικά, με μεγάλη ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Έτσι, καταφέρνεις να δώσεις λύσεις σε πολλά ζητήματα. Συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και μην αφήσεις καμία ευκαιρία να σου ξεφύγει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου ζητήματα, φίλε Κριέ, μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αν ηρεμήσεις και αφήσεις πίσω σου τα άγχη που σου προκαλεί η δουλειά σου. Βγάλε όλη σου την ερωτική διάθεση, γιατί η μέρα ευνοεί τις τρυφερές στιγμές με το έτερον ήμισυ. Εσύ που αναζητάς τον έρωτα και σου έχει προκύψει τώρα τελευταία μία νέα γνωριμία, κάνε σήμερα την κίνησή σου και θα έχεις αποτέλεσμα. Μην μένεις άπραγος, περιμένοντας τα πάντα από το άλλο πρόσωπο!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου θα σου γίνουν προτάσεις, που χρειάζονται αρκετή σκέψη. Μη βιαστείς να απαντήσεις, αλλά μην απορρίψεις και τίποτα. Συζήτησε με τους εμπειρότερους συναδέλφους σου και ακολούθησε την συμβουλή τους. Τα οικονομικά σου φέρουν λάθη του παρελθόντος. Διόρθωσέ τα, για να κινηθείς με ένα πρόγραμμα.






Ταύρος
21/4-20/5
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα καλό είναι να ανασυνταχθείς και να δεις με σοβαρότητα όσα έχεις να κάνεις. Άσε τις αναβολές και εκμεταλλεύσου τη δυναμικότητα που σου προσφέρει η σημερινή μέρα, για να λύσεις τα θέματά σου. Άλλωστε, το πλανητικό σκηνικό με την Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της στον Τοξότη, είναι πολύ ευνοϊκό και πολλά άτομα θα σε βοηθήσουν στις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, είναι κατάλληλη μέρα για να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και να καλύψεις ίσως την απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Κι αν ακόμη η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, ο ερωτισμός σου θα έχει σήμερα τα αποτελέσματα που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου θα χρειαστεί σοβαρή αντιμετώπιση κάποιων δυσκολιών, φίλε Ταύρε. Μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Είναι σημαντικό να αποφύγεις σήμερα τα ρίσκα, ειδικά στον οικονομικό τομέα, όπου κινείσαι οριακά.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις και θα μπορέσεις να δρομολογήσεις κάποια σχέδια που έχεις στο μυαλό σου, καθώς οι εξελίξεις είναι υπέρ σου. Πρόσεξε μόνο να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και κάνεις λανθασμένες κινήσεις. Δείξε ωριμότητα στον τρόπο που χειρίζεσαι τις καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Δίδυμος, καλό είναι να χαλαρώσεις από την πίεση που έχεις στη δουλειά σου πριν επιστρέψεις στο σπίτι. Μην μεταφέρεις στη σχέση σου τα προβλήματά της, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, να είσαι αισιόδοξος, γιατί η θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη, μπορεί να σου φέρει τη γνωριμία που θέλεις. 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, φέρνουν στιγμές ικανοποίησης και ευνοούνται συνεργασίες και ξεκινήματα, με ελπιδοφόρες προοπτικές. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή. Απόφυγε τις σημαντικές συμφωνίες, καθώς και τις παράτολμες επενδύσεις.





Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή μέρα θα δώσει λύσεις σε διάφορα θέματα που παρέμεναν στάσιμα μέχρι τώρα, αγαπητέ Καρκίνε. Να ξέρεις ότι μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αν ελέγξεις λίγο την πίεση που σε καταβάλλει και δράσεις με βάση αυτά που προστάζει η λογική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Καρκίνε, τα προβλήματα που υπάρχουν σου χαλάνε τη διάθεση, αλλά ίσως να πρέπει να δεις και από την πλευρά του συντρόφου σου όσα συμβαίνουν στη σχέση σας και δεν σου αρέσουν. Κι αν ακόμη επικρατεί το απόλυτο κενό στην ερωτική σου ζωή, οι συνθήκες σήμερα με τη Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου, ενισχύουν τη γοητεία σου, η οποία συναρπάζει όσους σε συναναστρέφονται

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, σήμερα ίσως να έχεις στιγμές έντασης και εκνευρισμού. Φρόντισε λοιπόν να συγκρατηθείς, για να μην ακυρώσεις τις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου πάντως πηγαίνουν λίγο καλύτερα και, αν συνεχίσεις το πρόγραμμά σου, θα δεις άμεσα μια μικρή βελτίωση.






Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα σε απασχολήσουν ζητήματα που ίσως είχες ξεχάσει. Καλά θα κάνεις να μην τα παραβλέψεις και να ασχοληθείς σοβαρά με την διευθέτησή τους, γιατί αυτή τη φορά χρειάζονται άμεση επίλυση. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί οι συνθήκες μπορεί να σου προκαλέσουν εκνευρισμό και κατά συνέπεια, άσχημα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, χρειάζεται η δική σου προσπάθεια σήμερα, αλλά και όλη σου η καλή διάθεση, για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα της σχέσης σου. Κι αν ακόμη στη ζωή σου επικρατεί το απόλυτο κενό, γίνε λίγο πιο ανοιχτός σε νέες γνωριμίες και μην απορρίπτεις κάθε άτομο που γνωρίζεις, από την πρώτη στιγμή. 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Λέων, τα σχέδια που κάνεις μπορούν να προχωρήσουν και σε αυτή την πορεία θα σε βοηθήσουν οι πολύ στενοί σου συνεργάτες. Απόφυγε σήμερα τις αποφάσεις που έχουν μεγάλη βαρύτητα. Βάλε ένα πρόγραμμα στα οικονομικά και μην το παραβιάσεις, ό,τι κι αν γίνει. Τα έξοδα που έχεις είναι ήδη πολλά και σε αγχώνουν αρκετά.






Παρθένος
24/8-22/9

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, μπορείς να ηρεμήσεις, καθώς φαίνεται ότι τα ζητήματά σου έχουν μπει σε μια σειρά και όλα εξελίσσονται όπως θέλεις. Μπορείς να προχωρήσεις τα σχέδιά σου και θα δεις ότι ακόμα και κάποια εμπόδια που σε καθυστερούσαν, τώρα ξεπερνιούνται χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, άφησε για σήμερα τα προβλήματα και μην χαλάσεις το κλίμα που υπάρχει στη σχέση σου. Επικεντρώσου στα καλά και μην αρχίσεις τις γκρίνιες και τα παράπονα απέναντι στον άνθρωπό σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, θα έχεις σήμερα κάποια φλερτ, που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ ευχάριστα. 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου θέλουν λίγη προσοχή, φίλε Παρθένε, και προσήλωση στο πρόγραμμα που έχεις θέσει. Μην κάνεις κινήσεις βιασύνης και μην παρασύρεσαι σε συμφωνίες, αν δεν σκεφτείς πολύ καλά τα δεδομένα που έχεις στα χέρια σου. Κάθε σου κίνηση πρέπει να είναι πολύ μετρημένη, κυρίως στα οικονομικά σου, που βρίσκονται σε ένα πολύ ευαίσθητο σημείο.





Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα και να κινητοποιηθείς προς όφελός σου. Μην μένεις πίσω στα σχέδιά σου και μην αναβάλεις τίποτα για αύριο. Η μέρα εντείνει τη δυναμικότητά σου και το μόνο που πρέπει να προσέξεις, είναι να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και χάσεις τον έλεγχο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, μπορείς σήμερα να λύσεις αρκετά προβλήματα, κάνοντας μια εποικοδομητική συζήτηση με το σύντροφό σου. Κι αν ακόμη βιώνεις ερωτική μοναξιά, φρόντισε να περάσεις καλά με αγαπημένους σου φίλους και μην πεις όχι σε προτάσεις που θα σου γίνουν απόψε. 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου θα είναι σε μια πολύ καλή μέρα, φίλε Ζυγέ. Ωστόσο, φρόντισε να ξεμπερδέψεις με όσες υποχρεώσεις έχεις, πριν βάλεις κι άλλες στο κεφάλι σου. Η δυναμική σου στάση θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις διάφορες δυσκολίες. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Κάλυψε τα χρέη σου γιατί αν συνεχίσεις έτσι, δεν θα μαζεύονται!!!





Σκορπιός
23/10-22/11

Μία πολύ όμορφη ημέρα ξημερώνει για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, όπου η δημιουργική σου σκέψη και η δυναμικότητά σου θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου. Οι δικοί σου άνθρωποι είναι στο πλευρό σου και υποστηρίζουν τις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, θα χρειαστεί να βρεις την ισορροπία που έχεις χάσει μέσα στη σχέση σου. Είναι στο δικό σου χέρι να νιώσεις κι εσύ, αλλά και ο σύντροφός σου καλύτερα. Κι αν η μοναξιά παραμένει δίπλα σου, η επικοινωνία με τους γύρω σου σήμερα, που η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο, ευνοείται ιδιαίτερα. Αξιοποίησε την εκρηκτική προσωπικότητά σου, για να βρεις αυτό που ζητάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου πρέπει να οργανωθείς σήμερα, φίλε Σκορπιέ, για να μπορέσεις να τελειώνεις με όσες υποχρεώσεις έχεις. Δούλεψε με τους συνεργάτες σου και μην τα κάνεις όλα μόνος σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερη μέρα τους. Πρέπει να μαζέψεις τα έξοδά σου, για να δεις φως στο τούνελ.






Τοξότης
23/11-21/12

Αυτό το Σάββατο σε βρίσκει πολύ καλά, αγαπητέ Τοξότη, παρότι οι συνθήκες που επικρατούν γύρω σου, δεν είναι και οι καλύτερες. Κάποιες συζητήσεις που έχουν γίνει εν αγνοία σου, θα σε προβληματίσουν αλλά δεν θα σταματήσουν τη δυναμικότητά σου. Η μέρα, με την Αφροδίτη και τον Ερμή να εξακολουθούν να κινούνται στο ζώδιό σου, σε ευνοεί, για να κάνεις κινήσεις βελτίωσης και να μην επαναπαύεσαι σε όσα έχεις πετύχει μέχρι σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον της σχέσης σου, φίλε Τοξότη. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μίλα για όσα αισθάνεσαι στον σύντροφό σου, χωρίς φόβο. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί θα βρεις σύντομα αυτό που θέλεις, αρκεί να κάνεις λίγη ακόμη υπομονή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Τοξότης, τα επαγγελματικά σου είναι σε μια έντονη φάση, όπου συνεργασίες και επαφές φέρνουν καλά αποτελέσματα και τα σχέδιά σου υλοποιούνται όπως επιθυμείς. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα, χάρη σε κάποιες προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Αγαπητέ Αιγόκερε, αν κάτι δεν σου αρέσει, πρέπει να το αλλάξεις άμεσα. Αυτή σου η επιθυμία θα γίνει πολύ έντονη σήμερα, που η διάθεσή σου θα είναι δυναμική και αποφασιστική. Μην αφήνεις τα πράγματα να σε επηρεάζουν αρνητικά, χωρίς να κάνεις τίποτα, και προσπάθησε να κινηθείς δραστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, καλό είναι να μιλήσεις σήμερα με τον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν, ώστε να αισθανθείς καλύτερα. Η σιωπή μόνο χάσμα θα δημιουργήσει στην σχέση σου, γι’ αυτό σε καμία περίπτωση μην την προτιμήσεις. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, έχεις κάθε δυνατότητα να γοητεύσεις τους ανθρώπους που σε πλησιάζουν. Μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις αυτό το όπλο. 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλύτερα, φίλε Αιγόκερε, και κάποιες δυσκολίες που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα, μένουν πίσω σου. Δείξε προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου, γιατί τα έξοδα αυξάνονται συνεχώς και εσύ δεν κάνεις τίποτα για να τα σταματήσεις.





Υδροχόος
20/1-19/2

Το σημερινό Σάββατο είναι μια πολύ καλή μέρα για να κάνεις μια νέα αρχή, αγαπητέ Υδροχόε, καθώς μπαίνεις στη διαδικασία να αλλάξεις πολλά πράγματα από αυτά που δεν σου αρέσουν στη ζωή σου, από τις συνήθειες μέχρι και τις παρέες σου. Ξεκίνα να φροντίζεις τον εαυτό σου, για να νοιώσεις καλύτερα. Μετά, τα πράγματα θα κυλήσουν καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, χρειάζεται και η δική σου προσπάθεια για να πάνε τα πράγματα καλύτερα στο δεσμό σου. Μην αναβάλεις τη συζήτηση που θέλεις να κάνεις με τον σύντροφό σου, ώστε να ομαλοποιηθούν οι μεταξύ σας διαφορές. Και αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, είναι καιρός να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να μην περιμένεις, αφημένος στη μοίρα σου. 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα εξελίσσονται θετικά για εσένα, φίλε Υδροχόε, και πολλές από τις αλλαγές που επιθυμείς, θα γίνουν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου επίσης είναι σε καλό δρόμο και με λίγη προσοχή, θα πάνε ακόμα καλύτερα. Απόφυγε με κάθε τρόπο τα άσκοπα έξοδα.





Ιχθείς
20/2,20/3

Η μέρα θα σου φέρει ειδήσεις, που δεν θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα, αγαπητέ Ιχθύ. Μην αποσυντονιστείς και χάσεις τη ροή με την οποία λειτουργείς, γιατί θα μείνεις πίσω σε πολλά ζητήματα και πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Αν δυσκολεύεσαι, ζήτα βοήθεια από τους δικούς σου ανθρώπους. Είναι εκεί, για να σου την προσφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου χρειάζονται προσοχή, φίλε Ιχθύ, και θα πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, για να μην ξεσπάσεις στο σύντροφό σου. Πολλά ζητήματα που σε προβληματίζουν, οφείλονται κυρίως στη δική σου κακή διάθεση. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι των ονείρων σου, άφησε την ευχάριστη πλευρά σου να γοητεύσει τους γύρω σου και δεν θα χάσεις. 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, μπορείς να προχωρήσεις κάποια σχέδια που έχεις εδώ και καιρό και να τελειώνεις με ορισμένες υποχρεώσεις από το παρελθόν, που παραμένουν σε εκκρεμότητα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και με λίγη προσοχή, θα πάνε ακόμα καλύτερα.

Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger