E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 19 Δεκεμβρίου 2012

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Μην διστάζεις να προχωράς μπροστά, ό,τι και αν έρθει στο δρόμο σου, αγαπητέ Κριέ. Το διάστημα αυτό είναι μεταβατικό και πρέπει να συμβιβαστείς με την επικρατούσα κατάσταση και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Έφτασε ο καιρός να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε μπορεί να σε κρατάει πίσω στην πορεία της ζωής σου και να διεκδικήσεις πιο δυναμικά τα δικαιώματά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, φίλε Κριέ, αρκεί να προσπαθήσεις να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με περισσότερη θετικότητα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχετε ένα ευχάριστο μήνυμα από άτομο του παρελθόντος, που θα σας βάλει σε σκέψεις. Η ημέρα είναι ιδανική για να το συναντήσετε και να διαπιστώσετε με τα ίδια σας τα μάτια τις προθέσεις του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Κριός, καλό θα είναι να κρατήσεις κάποια ουδετερότητα και να κινηθείς διπλωματικά, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων. Τα οικονομικά σου θα έχουν διακυμάνσεις. Πρέπει να προσέχεις στις συναλλαγές που θέλεις να κάνεις.



Ταύρος
21/4-20/5
Μια ημέρα έντασης και εκνευρισμού, αγαπητέ Ταύρε, που πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην ψυχολογία ή τις ασχολίες σου θα είναι αυτή η Τετάρτη για εσένα, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από τη θέση της Σελήνης στους Ιχθείς και σε κάνουν πιο ευαισθητοποιημένο από τα συνηθισμένα. Η σχέση σου με τους άλλους και ειδικά με φιλικά σου άτομα, μπορεί να παρουσιάσει μια εκρηκτικότητα, με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δύο πλευρές. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις βιαστικές αποφάσεις ή τις σπασμωδικές ενέργειες. Ό,τι κάνεις, φρόντισε να είναι μετρημένο. Το βράδυ, πέρνα χαλαρά, κάνοντας συζητήσεις που σε ευχαριστούν ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις, μέσα από συζητήσεις, που θα κάνεις με τον άνθρωπό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να κάνεις κάποιες κινήσεις, ώστε να δώσεις το περιθώριο να σε πλησιάσει κάποιο άτομο, που θέλει να σε γνωρίσει καλύτερα. Μην κλείνεις την πόρτα της καρδιάς σου, λόγω ανασφάλειας. Ο έρωτας απαιτεί ρίσκο!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ταύρος, καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις κάποια τολμηρά εγχειρήματα στα επαγγελματικά σου, καθώς επίσης και κάποιες αλλαγές που σχεδίαζες να κάνεις. Μπορεί να υπάρξουν μερικά προβλήματα, αλλά να ξέρεις ότι είναι τελείως περαστικά, γι’ αυτό μην χάνεις την υπομονή σου. Στα οικονομικά σου, θα έχεις ανοδική πορεία. Ωστόσο, μην κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές που δεν χρειάζεσαι, ώστε να αποταμιεύσεις κιόλας.


Δίδυμοι
21/5-21/6

Η ημέρα θα κυλήσει πολύ καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε, λόγω των θετικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη που πραγματοποιεί η Αφροδίτη από τον φιλικό σου Τοξότη με τον Ουρανό από τον Κριό. Με το ταλέντο που έχεις, θα καταφέρεις πράγματα, που στο παρελθόν έδειχναν ακατόρθωτα. Σήμερα ό,τι σκεφτείς μπορείς να το καταφέρεις, αρκεί να μην καταπιάνεσαι με όλα μαζί. Θα δεχτείς κάποιες ευχάριστες ειδήσεις και θα νιώσεις ψυχική γαλήνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Προσπάθησε να κατανοήσεις κάποιες καταστάσεις και προβλήματα, που μπορεί να περνάει ο σύντροφός σου, φίλε Δίδυμε. Βοήθησέ τον να τα λύσει και θα δεις ότι μετά τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα μεταξύ σας και θα επέλθει ηρεμία. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, μην τρομάζεις από τη στασιμότητα των ημερών, γιατί έχεις πολλές δυνατότητες. Αν τις εκμεταλλευτείς κατάλληλα, θα καταφέρεις πολύ γρήγορα να βρεις αυτό που αναζητάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Δίδυμος, σήμερα στη δουλειά σου θα τα πας αρκετά καλά, αρκεί να αποφύγεις να έρθεις σε σύγκρουση με τους συνεργάτες σου, από τον εκνευρισμό που θα έχεις, λόγω κάποιων καθυστερήσεων. Θέλεις να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και κάνεις τα πάντα για να έχεις περισσότερα έσοδα. Πρόσεξε λοιπόν και περιόρισε στο ελάχιστο τις περιττές αγορές.



Καρκίνος
22/6-22/7

Ημέρα ακατάλληλη για βιαστικές κινήσεις είναι αυτή η Τετάρτη για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε. Προσπάθησε να βάλεις προγραμματισμό σε ό,τι κάνεις. Η ευελιξία και η διπλωματία σου θα κάνουν ακόμα και πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου, τελικά να συμφωνήσουν. Από την άλλη, φρόντισε να δεις κάποιες καταστάσεις με άλλο μάτι. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι, αλλά η μεγάλη ευαισθησία σου σε παρασύρει σε λανθασμένες εκτιμήσεις;

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα η μέρα είναι καλή για να μιλήσεις για κάποια πράγματα στον σύντροφό σου, φίλε Καρκίνε, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό και σε στεναχωρούν. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον, να θυμάσαι ότι η Αφροδίτη κινείται στον Τοξότη και ευνοεί τις νέες γνωριμίες. Έχε λοιπόν το νου σου. Είναι βέβαιο ότι καλό θα προκύψει τώρα στη ζωή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Θα καταφέρεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό τομέα, αν είσαι Καρκίνος. Καταστάσεις που καθυστερούσαν, τώρα θα τις δεις σιγά-σιγά να εξελίσσονται. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες, για να είσαι καλύτερα στο μέλλον. Οικονομικές συναλλαγές, αλλά και διεκδικήσεις οικονομικών θεμάτων, ευνοούνται ιδιαίτερα.


Λέων
23/7-23/8

Ημέρα κατάλληλη για να βάλεις νέους στόχους σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας σου θα είναι αυτή η Τετάρτη για εσένα, αγαπητέ Λέων. Πρόσεξε μόνο να μην αμελήσεις υποχρεώσεις, που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Η ονειροπόληση θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας και οφείλεις να μην παρασυρθείς σε επιπολαιότητες. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να παρέμβει στα σχέδιά σου. Η θετική όψη που πραγματοποιεί η Αφροδίτη από τον Τοξότη με τον Ουρανό από τον Κριό, σε ευνοεί για να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να απομακρύνεις οτιδήποτε σε ενοχλεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, φίλε Λέων, πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου, γιατί μπορεί να προκύψουν εντάσεις και λογομαχίες. Αν δεν έχεις ταίρι, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Η ημέρα, με την Σελήνη να κινείται στους Ιχθείς, μπορεί να κρύβει ιδιαίτερα ερωτικές εκπλήξεις για εσένα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Λέων, δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στη δουλειά σου, αν εξαιρέσεις κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις όλα, με μεγάλη ευκολία. Ωστόσο, στα οικονομικά σου χρειάζεται προσοχή. Ό,τι κάνεις, πρέπει να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά από πριν, για να μην βρεθείς εκτός προϋπολογισμού!


Παρθένος
24/8-22/9

Γεγονός είναι πως ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά τα πράγματα και να σταματήσεις να πιστεύεις ότι όλα περιστρέφονται γύρω από εσένα, αγαπητέ Παρθένε. Προσπάθησε να κρατήσεις την πόρτα του μυαλού σου ανοιχτή σε νέες, ίσως προκλητικές ιδέες και αλήθειες, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στην καινούργια πραγματικότητα, που σε πλησιάζει. Θα συνειδητοποιήσεις τελικά ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται και η καθημερινότητά σου θα πάρει μια άλλη πορεία, προς το καλύτερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, φίλε Παρθένε, θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου, που αφορούν στη σχέση σου, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμα το κατάλληλο ταίρι και παλεύεις μόνος σου, να θυμάσαι ότι είναι στο χέρι σου να κινήσεις τα νήματα όπως εσύ θέλεις. Αρκεί βέβαια να είσαι ανοιχτός και θετικός στα άτομα που γνωρίζεις. Σίγουρα, όλο και κάποιο θα είναι ιδανικό για εσένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, στα επαγγελματικά σου θα έχεις έντονο άγχος, προκειμένου να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, και θα ζητήσεις την βοήθεια των συνεργατών σου, οι οποίοι με την σειρά τους θα σου την προσφέρουν στο μέγιστο βαθμό. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν. Ωστόσο, πρώτα πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις και να φροντίσεις να τις καλύψεις άμεσα.


Ζυγός
23/9-22/10

Προσπάθησε να ισορροπήσεις ορισμένες καταστάσεις αυτήν την Τετάρτη, αγαπητέ Ζυγέ, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά, με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη από τον Τοξότη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ουρανό και να σου στέλνει τις ευεργετικές της ιδιότητες. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα, που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία. Θα σου κάνει καλό. Επίσης, καλό θα είναι να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, προσπαθώντας να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν ολομόναχος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, σήμερα θα δεις τον σύντροφό σου με άλλο μάτι, πιο ερωτικό, και θα του δείξεις την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που βιώνεις ερωτικές μοναξιές, με την γλυκύτητα που έχεις αυτή την περίοδο, είναι σίγουρο ότι πολύ γρήγορα θα έρθει η σχέση που περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Ζυγέ, ό,τι και να σκοπεύεις να κάνεις στο χώρο της εργασίας σου, θα πρέπει να γίνει με απόλυτη μυστικότητα. Μην ανακοινώσεις ακόμη τα σχέδια που έχεις για τη δουλειά σου, γιατί υπάρχουν ανταγωνιστές, αλλά και άτομα που θέλουν να σου βάλουν τρικλοποδιές. Στα οικονομικά σου θα είσαι σε στασιμότητα. Θέλεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά αυτή η ημέρα θα φέρει καθυστερήσεις και απρόβλεπτα έξοδα.


Σκορπιός
23/10-22/11

Μια ημέρα εσωτερικής αναγέννησης είναι η σημερινή για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ. Ίσως να βρεθείς σε σύγκρουση με τα συναισθήματά σου και τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση έως ότου βρεις κάποια λύση. Η ιδιοσυγκρασία σου θα γίνει πολύ εκρηκτική, με αποτέλεσμα να αντιδράς με πείσμα τις περισσότερες φορές. Θα πρέπει να προσέχεις πώς χειρίζεσαι τις καταστάσεις και να επιχειρείς πάντα να τις θέτεις υπό έλεγχο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις που αφορούν σε προβληματικές καταστάσεις της σχέση σου, γιατί τα πράγματα μπορεί να φτάσουν στα άκρα εν ριπή οφθαλμού. Εσύ που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, να ξέρεις ότι οι μέρες της μοναξιάς σου πολύ γρήγορα θα λάβουν τέλος, μιας και κάτι πολύ καλό έρχεται στη ζωή σου και θα είναι όπως το ονειρεύεσαι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Σκορπιός, καλό θα είναι να μην βιαστείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στον επαγγελματικό τομέα και να φροντίσεις οι κινήσεις σου να είναι πολύ μελετημένες. Μπορείς να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, αρκεί να δεις τι εκκρεμότητες έχεις, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις νέες υποχρεώσεις.



Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα αποκτάς καλύτερη επικοινωνία και απολαμβάνεις τον θαυμασμό του περίγυρού σου, αγαπητέ Τοξότη, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την όψη που πραγματοποιεί η Αφροδίτη από το ζώδιό σου με τον Ουρανό, από τον φιλικό για εσένα Κριό. Βάλε νέες βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια που μπορεί να γίνουν. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη. Περιόρισέ την και δες τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν και το βράδυ είναι ιδανικό, για να αναθερμάνεις κάποιες σχέσεις σου, που νιώθεις κάπως απόμακρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο, φίλε Τοξότη. Αν πάλι αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, φρόντισε να ρίξεις λίγο τον πήχη στις προσδοκίες σου και να δώσεις χώρο και χρόνο σε κάποιο πρόσωπο που σε θέλει και σε διεκδικεί καιρό τώρα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Τοξότης, στη δουλειά σου μέτρησε μερικά πράγματα, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος κινήσεις και να φέρεις σε δύσκολη θέση συναδέλφους σου, χωρίς να το αντιληφθείς. Σήμερα, προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή, που μπορεί να είναι σημαντική για εσένα.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Πρέπει να εκμεταλλευτείς όσο μπορείς αυτήν την Τετάρτη, που το πλανητικό σκηνικό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για το ζώδιό σου, αγαπητέ Αιγόκερε, και θα έχεις την ικανότητα να βρίσκεις τα κατάλληλα άτομα την κατάλληλη στιγμή, για να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις που θέλεις. Βάλε σε προτεραιότητα τις υποθέσεις που επείγουν, για να μπορέσεις να προχωρήσεις αργότερα στην υλοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με τον σύντροφό σου, φίλε Αιγόκερε, προκειμένου να λυθούν κάποια θέματα της σχέσης σας, θα είναι μεγάλη. Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα πεις λόγια που μπορεί να τον στεναχωρήσουν χωρίς να το θέλεις. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί η μέρα με την Αφροδίτη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον απρόβλεπτο Ουρανό, επιφυλάσσει ερωτικές κατακτήσεις από το πουθενά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα στη δουλειά σου, που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις, αρκεί να βρεις τους σωστούς τρόπους για να τα διεκδικήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Πρόσεξε να αποφύγεις περιττά έξοδα, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.




Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα μπεις σε μια διαδικασία να κάνεις αλλαγές σε όλα αυτά, που σε προβληματίζουν και σε αγχώνουν. Μην έρθεις σε σύγκρουση με δικά σου άτομα, γιατί μπορεί να προκαλέσεις άθελα σου ανεπανόρθωτες ζημιές και να ψυχράνεις το μεταξύ σας κλίμα κατά πολύ. Πρόκειται για θέματα που εσύ θα θέλεις να εξελίξεις και να τα ολοκληρώσεις και αυτά θα καθυστερούν. Κάνε υπομονή και περιόρισε την ανυπομονησία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Με την εύνοια του κυβερνήτη σου Ουρανού στον Κριό, φίλε Υδροχόε, η σχέση σου μπορεί να γίνει ιδανική. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός θα παίξουν τον πρωτεύοντα ρόλο και το αποψινό βράδυ προμηνύεται ιδιαιτέρως… καυτό, αν πραγματικά και εσύ το θελήσεις. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα έχετε έναν παραπάνω λόγο να χαίρεστε, μιας και ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος θα έρθει τώρα στη ζωή σας και θα σας ξελογιάσει. 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Υδροχόος, η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και εσύ συνεχίζεις να κάνεις καινούργια σχέδια, για να μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα στο μέλλον. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις αρκετά τα έσοδά σου, γεγονός που θα σε ικανοποιήσει ιδιαίτερα.




Ιχθείς
20/2,20/3

Είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν, αγαπητέ Ιχθύ. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της Τετάρτης για εσένα. Μετά το μεσημέρι, να ξέρεις ότι πρέπει να κινηθείς γρήγορα, σε καταστάσεις που μπορεί να συμβούν. Περίεργα θα είναι τα συναισθήματα που θα σε διακατέχουν, γι’ αυτό προτίμησε να περάσεις τη βραδιά με δικά σου άτομα, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με τον άνθρωπό σου, αν αφήσεις λίγο κάποια άλλα θέματα που σε προβληματίζουν αυτή την περίοδο και αφιερωθείς στη σχέση σου. Για εσένα που είσαι ακόμη σε περίοδο μοναξιάς, τα μαντάτα είναι ευχάριστα, μιας και ο έρωτας θα σου χτυπήσει την πόρτα και θα ανήκει στο στενό σου φιλικό περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, μην πάρεις αποφάσεις, πριν βάλεις τις σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο και να κάνεις μία έστω και μικρή αποταμίευση, για τις δύσκολες ημέρες που μπορεί να ξημερώσουν.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger