E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

837 οι απόπειρες αυτοκτονίας από το Μάιο του 2010 μέχρι σήμερα

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012


Απογοήτευση προκαλούν τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας τα οποία δείχνουν πως οι απόπειρες αυτοκτονίας στην χώρα μας από τον Μάιο του 2010 έως και σήμερα ανέρχονται σε 837.
Τα συγκεκριμένα στοιχεία απέστειλε στην Βουλή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, σε απάντηση ερώτησης των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Στάθα, Δημήτρη Στρατούλη, Κωνσταντίνου Μπάρκα, Μαρίας Μπόλαρη, Βασίλη Κυριακάκη και Χρήστου Καραγιαννίδη, οι οποίοι έχουν διατυπώσει την εκτίμηση ότι στη χώρα μας σημειώνεται αύξηση στις απόπειρες αυτοκτονιών, λόγω των πολιτικών των Μνημονίων, της φτώχειας και της ανεργίας.
Στην απάντησή του ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως αποκαλύπτει πως έχει αποφασιστεί η σύσταση ειδικής επιτροπής στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, για τις περιπτώσεις αναγγελιών αυτοκτονιών μέσω διαδικτύου. Στόχος της νέας αυτής επιτροπής θα είναι η εξέταση του υφιστάμενου νομικού και επιστημονικού πλαισίου και να καθοριστεί η ακολουθητέα διαδικασία- βασικές ενέργειες (μνημόνιο ενεργειών), από νομικής και επιστημονικής πλευράς αλλά και να προτείνει νομοθετική ρύθμιση. Ο κ. Δένδιας για μια ακόμη φορά επισημαίνει ότι το φαινόμενο των αυτοκτονιών είναι πολυπαραγοντικό.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger